КГБ = Клуб на Готините Баби - 132.

• 55 740
  • 722
  •   1
Отговори
# 90
Римарче, как си?
Каролинче, това с изгарянето на калориите направо ме подмокри.
Рибка, невероятни цветя, като сън са.
 smile3525
Яне, аман от твоето тегло! Това на брат ти фрактура колии хумери ли е? И аз така се потроших преди няколко години - бедата и по-молка отколкото си представя човек в началото. И не се гипсира! Има си и остатъци  Sick, ама се изтрайва.

Ох, десетина страници не съм чела. Идната седмица ще наваксам и ще ви забавлявам.
 rotfImao rotfImbo wavey

Поздрави от Йойо Скиора, специално за Айша:
" Аз: И като карате ски, трябва да караш на рало, за да спираш.
Йойо: Че кой иска да спира?!" Stop

"Мамо, дори дума не е дума! Защото ти я казваш по един начин, аз - по друг, и не се разбираме!"  #Cussing out

"Бабо, знаеш ли нещо? БелИте в тази къща се правят САМИ! Ела да ти покажа."  newsm78

# 91
Здравче,Йо йо е неотразим smile3501
Рибка много ти са хубави цветята newsm10
Кари и повече калории съм изгаряла,заедно с тавата hahaha
Хайде едно късно

Приятни занимания!
  jumpuu

# 92
Ето съм, момичета,  newsm51. Само да се обадя  набързо защо не пиша-
Тъжно ми е, Емка от вчера е с температура и болно гърло, кашля, гласът й е спаднал и втори ден не се оправя. Дано по-Бързо оздравее! Дано бебчето не се зарази! И мама, и тате...Много ми е притеснено.
До после Hug Hug Hug!

# 93
Арита Hugдано бързо оздравее внучето  ти thumbsup
Ето виж това

http://bilki.bg/product/5727/homeovoks-60-drazheta-homeovox-boaron.html

# 94
  • София
Арита, спокойно - така растат децата. Няма как да се оправи за 2 -3 дни. Сега грипа е много упорит и дава странични поражения.
По тоя повод се сещам като бях на 5 год. и баба ми и дядо ми живееха с нас в София. А братовчеда/също внук на баба и дядо от сина им/ в Търново, 3 годишен и болен - сополи, кашлица и т.н.
Та тогава баба ми получи писмо от тях с описана болестта и като се разрева.
Цял ден реве, вдигна кръвно, разстрои се. Идва си дядо ми от вън и тя му разправя за болестта на внучето и пак реве. А аз цяла зима бях с кашлица и си знаех сама да си сипвам сироп. Направо бях потресена - аз си пийвам сама сиропа, а те реват за хремата му. И докато реват ме накараха да им направя турско кафе в джезвето. Бяха ме научили и това ми беше специалитета. Почувствах се изоставена и ненужна.  Cry
Каролин, по този начин съм горила само препечени филийки. Но после пак ги дробя на помияра. Яде та ушите му плющят.
Здравке, браво на Йойо. Продължавай да записваш бисерите. Като порасне ще му е много интересно.

# 95
Привет девойки  Hug Hug Hug

Твърде отдавна не съм писала, но ви чета редовно /от работа  Wink, но не мога да пиша/.
При мен няма нищо ново, само дето компютъра ми е невъзможен за достъп. За да напиша нещо, трябва мъжа ми да ми даде да седна на неговия комп, а той му е служебен и е все зает  Rolling Eyes

Сега уж ми го почисти и постегна, но ако и зарядното му е в ред, ще бъда по-често на линия  Simple Smile

Спокойна нощ на всички  luvbed smile3524 smile3524 smile3524

# 96
ЛЕКА НОЩ!

newsm53 newsm51 smile3507

# 97

ДОБРО УТРО МИЛИЧКИ-НАСПАХТЕ ЛИ СЕ?АЗ СЕ СЪБУДИХ В 4-КАТО ЧЕ ЛИ НА РАБОТА ЩЕ ХОДЯ-ГЛЕДАХ ТЕЛЕВИЗИЯ, СЛУШАХ РАДИО И СЕГА ВИ ПОДНАСЯМ МОЕТО ВИРТУАЛНО КАФЕ С ПОЖЕЛАНИЕ ДА ИМАТЕ ПРЕКРАСЕН ДЕН И КОЯТО СИ ИМА ВНУЧЕНЦА ДА ИМ СЕ РАДВА ОТ СЪРЦЕ!!!

# 98
  • София
Добро утро, кокетки-бабетки!

Приятно ми е в неделния ден да бъда при вас с чаша кафе каймаклия и да освежа деня ви с кокиченца.  Heart Eyes

Завърнах се от митарстване из страната, къде служебни, къде лични. Общо взето свърших работа, но има още много за вършене, но нали работата никога не двършва.

Жабче, първо да ти кажа, че темата е супер, благодаря ти за грижите, които полагаш.

Много хубаво си хортувате, много сте писали и това ме радва. Четох тази тема, но старата тепърва ми предстои.

Нелка, първо към теб, непременно да напишеш кога си свободна, още в миналата тема те помолих. Живи и здрави, аз ще направя всичко зависещо от мен да дойда да те видя. В работен или неработен ден, стига да има човек желание, среща ще стане. Така, че чакаме те с предложение.

Янче, скъпа, наистина лошотиите все около теб се въртят. Но, хубав съвет ти е дала и Жабка, и длугите момичета, направи го! А и вярвай, мила, че винаги има светлинка в тунела. Грижи се за себе си, за да е добре и Анжелка и другите, които обичаш.

Фиданки, браво на вас, виждам, че сте упорити и чакам скоро ревю. ( в кръга на майтапа)

Макавели, липсат ми сутрешните ти зареждащи постове. Дано скоро оправят компа.

Аритка, притеснително е много, когато дечицата са болни, но да минава бързо и със здраве. Ние на теория знаем, че не бива да се притесняваметолкова , ама всъщност май трудно се получава.

Момичета, днес съм с Влади на куклен театър. Отивам да приготвям закуски, че чувам, че младежът се е изпюпил.

До скоро, по-късно ще обърна внимание на всички ви.

# 99
Добро утро ДИДИМИТИ, добро утро дами.
И аз днес съм от ,,ранните пилета''. ...
Дидимити, мерси за кафето, вече втора чаша пийвам, а все още се не съмва.

Хубав предпролетен почивен ден на всички.

Маринка Hug, писали сме заедно. Прегръдки за малкия сладур Влади.

# 100

Добро утро Simple Smile

Дидимити, Марина, Djily, благодаря ви момичета  Hug Hug Hug И аз съм на линия с кафето   food010 В това студено и мрачно време какво му остава друго на човек освен кафепиене  Wink

Днес ще домакинствам  newsm79 newsm75 wash hang, че то работещите жени кога ли имат време за това  Rolling Eyes Е, и в кухнята ще се завъртя - и той денят минал  Rolling Eyes

На всички ви желая топъл и усмихнат неделен ден

# 101
  • София
   Здравейте,здравейте!
Да не ме забравите!
Още нямаме новина,но чакаме.Ще пиша когато мога,за сега ми е невъзможно.
 Целувки за всички!

# 102
  • ВАРНА
Дидимити, Маринка, Джили, Макавели, Яжка  Hug
От ранобудниците - добро утро, а от мен добър ден! Simple Smile Излежавах се, сега си направих кафенце и присядам при вас, да му се насладя, докато слушам Клайдерман, а след това мятам домашната работа. wash newsm79 hang
При нас е сиво и студено, ако имам кола след обяд, ще отида да видя майчето и ще се помотая из някои магазини. newsm71

Приятен ден на всички ви!

# 103
Добър ден момичета!Днес съм поспаланка снощи кукувах  и сега се излежавах
Дидимити, Маринка, Джили, Макавели, Яжка,Мари М Hug Hug Hug
Макавели много ми е драго да те "видя" HugТвоите постове са много зареждащи! Laughing
Маринка драго ми е че си вече "сред нас" Hug
Дано да можете да си спретнете среща с Рибката newsm19
При нас чак сега се показа слънцето и стана приятно sun

Приятен ден скъпи! Hug

# 104
Привет девойки  Hug

Аз сега се завръщам от сутрешно представление за деца, бях придружител на децата от 3 клас.Всички от 1 до 3 клас бяха заведени да видят Малечка Палечка и моя средния внук ме кандидатира Simple Smile.Утре пък таткото го "издобороволничеха newsm78 newsm78 Simple Smile" за придружител от класа на малкия, отиват на екскурзия.Сутринта се изсипа един дъжд, но сега се усмихва слънце,надявам се и утрешния ден да е такъв.Пък нека си вали колкото иска през нощта Simple Smile
Яжка,Маринка, Макавели радвам се че се появихте .
Яжка, Софи вече при теб ли са.Сега вече ще чакаме хубавата новина да дойде по живо,поздраво HugИсках да ти звънна но вече 10на дни не можем да включим скаипа и не разбираме поради какво. newsm78 newsm78 newsm78
Маринка, хубаво културно меропориятие за неделния ден си запланувала със синеокия красавец Hug
Здравче, бонбон е Йойо, умник и половина. И още какви има да ги ръси занапред..... Mr. Green
Арита, като си надалече, всичко изглежда по страшно. : Naughty, а сега му е сезона за настинки и грипчета.
Нещо и Дидия поизчезна newsm78
Айша,Люси,Рибка,Иви,Фурийка,Дидимити,Джили,Мари,Римар и всички неспоменати, но незабравени приятна неделя, а аз отивам в кухнята Wink

Общи условия

Активация на акаунт