много забавно ми стана като прочетох , че цяла седмица децата , а и другите ходят с разни костюми , маски........Представям си колко е весело... , а за децата е голямо предизвикателство.... Колко ли се вълнуват....Аз знам по моите внуци като имаха карнавал в детската градина , какви подготовки имаше . Аз активно участвах в подготовката на костюми... Е... има и готови , но се повтарят с другите деца... Под наем също сме вземали.... Весело и забавно е...Нека да има повече поводи да се веселим...
днес имаш и годишнина от смърта на съпруга ти.Доколкото видях - 8 години..... Мир на праха му! Бог да го прости !!!

голяма поетеса си.....
Страхотно стихотворение си спретнала за Гали. Аз също си го преписах , че се отнася за ФИЛИБЕТО.... 
мина ли рож. ден на малката ? Прибра ли се ?
сега си във вихъра на радостта.
Такива дни много бързо минават , но пък са зареждащи... 
Хули
Жабче :
jb66
Яжка
, Айша
и всички останали момичета прегръщам ви и ви

радвам ви се ! Браво на вас , а щом и малкият сладур Йо-йо е бил при вас ,настроението е било на висота
много те моля , извини ме , ако съм се объркала.
Аз подведох и другите момичета.... 

Нека спи спокойно вечния си сън момчето ти!

Е , няма да натрупа , ще паднат няколко снежинки ,
Но , ще видим , само прогноза.
Вечна му памет на момчето!

рещата тет-а-тет е съвсем друго.
жалко , че не си успяла.... , ти винаги си точна , но... така е като си на работа и то на такава длъжност , че не може да си вземеш чантата и да излезеш. Нищо, другият път аз като дойда... 
какъв е този студ при вас? Хората започнаха да идват на море....
пу пу
Препоръчани теми