КГБ = Клуб на Готините Баби - 132.

• 56 192
  • 722
  •   1
Отговори
# 225
АЙДЕ НА КУПОНАААА!!!

newsm18  Party Time Tada newsm18 newsm24 newsm22

# 226
Момичета... ето ме , пристигам .. !!!! Hug Hug Hug
Иви,  каква софра си ни спретнала..... ,но аз ще пия чай и ягодките ще хапна... Laughing Laughing , че съм на плодчета... Да ви кажа честна , много добре се чувствам на това разделно хранене. Много ми е леко и  тонизиращо. newsm44 wavey
Днес при нас е много неприятно време , дъжд... мрачно...

Ние ще се черпим тук и мислено ще бъдем  на срещата със Софийските момичета и Нели. Ох.... да знаете как благородно ви завиждам.... Как искам да ви видя на живо и да се прегърнем и да си побъбрим... Само да се стопли..... вече сериозно ще мисля по въпроса... Grinning
Кари Hugмного забавно ми стана като прочетох , че цяла седмица децата , а и другите ходят с разни костюми , маски........Представям си колко е весело... , а за децата е голямо предизвикателство.... Колко ли се вълнуват....Аз знам по моите внуци като имаха карнавал в детската градина , какви подготовки имаше . Аз активно участвах в подготовката на костюми... Е... има и готови , но се повтарят с другите деца... Под наем също сме вземали.... Весело и забавно е...Нека да има повече поводи да се веселим...
Кари Hug днес  имаш и годишнина от смърта на съпруга ти.Доколкото видях - 8 години..... Мир на праха му! Бог да го прости !!! Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
Танче Hug голяма поетеса си..... newsm10  love001Страхотно стихотворение си спретнала за Гали. Аз също си го преписах , че се отнася за ФИЛИБЕТО.... tooth
Арита Hugмина ли рож. ден на малката ? Прибра ли се ?
Мамси Hug сега си във вихъра на радостта. newsm10  love001Такива дни много бързо минават , но пък са зареждащи... Simple Smile
Шпунц HugХули HugЖабче : Hug jb66 HugЯжка Hug, Айша Hug и всички останали момичета прегръщам ви и ви   love001  love001  love001  love001
Ще чакаме отзиви и снимки от София   surpriseuu Kissing Heart Kissing Heart

# 227
Кари и от мен поклон и мир на праха му Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 228
  • София
 Flowers Rose Flowers Rose Кари  Hug.

Последна редакция: пт, 22 фев 2013, 19:04 от Шпунц

# 229
  • София

Здравейте, момичета! Аз като съвсем близо до мястото на слещата се прибрах първа.

Много заредена с емоции при срещата с Нелката. НаДговаряхме се, и както всички знаят, времето не ни стигна. Имахме голяма изненадка - появи се сладура Йо йо скиора с награда и медал от ски пистата. Уморен и гладен, но накрая като се зареди с храна стана пак играв и закачлив. Сладур бабин! А пък групата беше в пълен състав. Снимков материал в по-късен час, защото ме чака приготвяне на вечеря.

Момичета, мисля, че днес е годишнита от смъртта на сина на Кари.  Кари, мир и светлина на душата му млада!  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 230
Маринка Hugрадвам ви се ! Браво на вас , а щом и малкият сладур Йо-йо е бил при вас ,настроението е било на висота  Grinning Laughing

Кари Hug много те моля , извини ме , ако съм  се объркала.  newsm78 Аз подведох и другите момичета.... newsm03
Вечна му памет на  твоето момче ! Да почива в мир !!! Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

Момичета ще чакаме снимков материал, но аз нали съм с чужд компютър ,а на моят  беше запаметена паролата на албума. Моля някой да ми пише паролата на лични .  love001  love001

# 231
Легенда за ПРИЯТЕЛСТВОТО
В една арабска легенда се разказва
за двама приятели, които вървели през пустинята.
По пътя избухнал спор и единия зашлевил шамар на другия.
Пострадалият, без дума да обели, седнал и написал на пясъка:

Днес моят най-добър приятел ме удари!

Продължили напред и стигнали до един оазис,
където влезли да се изкъпят.
Оскърбеният приятел внезапно започнал да се дави,
но навреме бил спасен от другаря си.
Когато се посъвзел, грабнал камата си
и написал на един камък:

Днес моят най-добър приятел ми спаси живота!

Заинтригуван, приятелят му го попитал:
- Защо, след като те нагрубих, писа на пясъка,
а сега пишеш върху камък?
Засмян, другарят му отвърнал:
- Когато някой добър приятел ни засегне,
трябва да напишем това на пясъка,
където вятърът на забравата и прошката
ще го заличат.
Но от друга страна,
когато ни се случи нещо голямо и прекрасно,
трябва да го гравираме на камъка на СЪРЦЕТО,
от където никoй вятър не може да го изтрие...
hug

# 232
                    Ето съм и аз!
                    Маринка вече ви е разказала за срещата и аз да споделмя ,че Нели е една прекрасна дама и.......времето ни мина толкова бързо,че не разбрахме кога се стъмни.Бъбрихме много и разбира се остана и за следващи срещи.Не можахме да разнищим всички световни проблеми.
                    Кари  Hug Hug Hug Нека спи спокойно вечния си сън момчето ти! Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 233
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Я да се разпиша за днес , че ще съмне.  Mr. Green
Добър вечер , момичета!    bouquet
За срещата се радвм , че сте се заредили позитивно и очаквате следваща такава.  Hug
Ще чакам и снимчиците , пък и кавалера да видя.  Heart Eyes
Тук такъв студ настана следобяда , че не е истина. Улиците пусти.  ooooh!
Даже се очаква сняг.  ooooh! Е , няма да натрупа , ще паднат няколко снежинки ,
но голям кеф и радост за местните.  Crazy Но , ще видим , само прогноза.  Laughing
К'вото дойде , не може да ме уплаши никаква снежинка.  Mr. Green
Лека вечер на всички!   bouquet 
Кари
 Hug  Вечна му памет на момчето! Flowers Rose Flowers Rose

# 234
  • София

Ето ме пак. Набързо направих на деди миш-маш и шницел.  Laughing Качих снимките в албума, но не мога всичките да ги "завъртя надясно", та да можете да ги гледате хубаво. Ако, някой може, моля да редактира албума. Не ми се получава, а съм го правила друг път. Ама, бабетка съм, в момента не се справям.  Heart Eyes Heart Eyes

Нелката е невероятна чаровница и сладкодумница. Часовете направо ми се сториха минути. Радвам се, че се запознах с нея. Макар, че ние се познаваме отдавна, с Heart Eyesрещата тет-а-тет е съвсем друго.

Жабче, там нали не са свикнали на студ и са се изпокрили. Обличай се хубаво и няма страшно. дано да си си взела топли дрехи.

Лека вечер, скъпи мои.

# 235
  • София
Радвам се за хубавата среща.
Нямаше как да дойда - предаване на каса, колежката докато преброи и огледа парите. Нали в понеделник ще съм в отпуска 1 ден та така. Но пък чакям следващата среща. Сега отивам да гледам снимки.
Жабката, дано се размине снега. Да не замръзнат хубавите южни растения от снимките.

# 236
Момичета видях ви,радвам се за хубавата ви среща,Маринка тебе те няма на снимките .Опитах се да обърна снимките,  но не ми позволява,може би само на този който качва снимките.
Жабка  е и при вас малко студеничко Laughing
Ой -ой е голям сладур и отличник с този медал-браво
thumbsup

# 237
Видях снимките момичета... Много сте хубави и весели...  Маринка, защо никъде те няма..???
Йо-ЙО е голям сладур с диплом и медал... , браво !!! Гордоста на баба Здравче.... Grinning
Айша Hugжалко , че не си успяла.... , ти винаги си точна , но... така е като си на работа и то на такава длъжност , че не може да си вземеш чантата и да излезеш. Нищо, другият път аз като дойда... hahaha
Жабче Hugкакъв е този студ при вас? Хората започнаха да идват на море....
Нека да повали и сняг , та да се порадват хората.... Laughing
Лека и спокойна нощ !!!

love001  love001  love001 smile3524 smile3524

# 238
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Страхотни сте , девойки.  Heart Eyes пу пу
А Йо Йо е голям мъж вече , с диплома , с медал. Браво на детенце.  Hug
За желенината тук няма проблеми , преди 3 г. баш на 08.03 нали падна сняг и
то много натрупа , без ток  2дни , после сложиха ренератори. Но , сега чак такова
чудо не се очаква.  Rolling Eyes Няма да излизам , че шуби и палта нямам тука.  Mr. Green
Но , ще се види , може само да е фалшива прогноза.  Laughing
Лека вечер , девойки!  bouquet

# 239

Кари, сестричке  Heart Eyes Hug !
Бог до прости синчето ти!  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

Момичета, видях снимките ви, много сте готини, а кавалера ви е страхотен с тези огромни очи! Пу, пу, пу! Hug
Радвам се, че сте се срещнали, макар и в камерен състав! Heart Eyes

Хубави почивни дни! thumbsup

ЛЕКА  НОЩ ! smile3524

Общи условия

Активация на акаунт