КГБ = Клуб на Готините Баби - 132.

• 56 193
  • 722
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Нищо, другият път аз като дойда... hahaha
  love001  love001  love001 smile3524 smile3524
Луси, чакаме те  с нетърпение. Вече е документирано, няма да се отказваш.
Танита, радвам се, че пак се обаждаш. Как е клуба?
Каролин,  Hug

# 241
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona

# 242
ДОБРО УТРО-ДРУЖКИ РАДВАМ СЕ ЗА СРЕЩАТА НА СОФИЯНКИ С НАШЕТО ВАРНЕНСКО МОМИЧЕ-ОТ СНИМКИТЕ СЕ ВИЖДА, ЧЕ СТЕ СИ ПРЕКАРАЛИ ЧУДЕСНО-ОСОБЕНО С МЛАДИЯ КАВАЛЕР.А НИЕ НАЛИ ИМАМЕ ПОКАНА ОТ ТАНИТА-ОТ КОГА СЕ ГЛАСЯХ-НО...МИ СМЕНИХА СМЕНИТЕ-ЖИВОТ И ЗДРАВЕ ДА Е.УСПЕШЕН ДА ВИ Е ДЕНЯТ И ЦВЕТНО НА ДУШИТЕ КАТО ИДВАЩАТА ПРОЛЕТ!!!

# 243
  • София

Добро утро, момичета!

През седмицата, когато трябва да ставам по-рано ми се спи, спи, а днес отворих очите още по първи петли.  Laughing

Желая ви денят да ви поднесе само приятни изненадки.

Иви, Роси, няма ме на снимките, защо съм фотоГрафинята, както казва Тути. Ивче, и на мен не ми дава да редактирам албума, аз затова реших, че проблемът е у мен. Ами, здраве да е.

Дидимити, и аз съм в очакване на пролетта, искам я просто много бързо да дойде.  Heart Eyes

До скоро, пак ще ви навестя.

# 244
  • Пловдив

Добро утро мили мой !
И аз се нуждая от паролата за да влезна и видя снимките на най-хубавите баби !!!Ако може на лични да ми ги пратите  Praynig Нали ми махнаха профила ,та сега съм с друг е-меил.
Лек и хубав ден желая !!!

# 245
  • Пловдив

Закуска на красиво място !!!

# 246
                 Добро утро!
                 Маринче , и аз пробвах - не става!Вероятно има проблем или в снимката или във формата на снимките.
                 Маринка я няма на снимката едно защото е фотоГрафиня и друго - нали сме бабки приказливи  Embarassed а и кавалера ни взе акълЯ! Laughing
                 Лек и спокоен ден на всички! Hug

# 247
Добро утро,хей големи ранобудници от Жабка ,Маринка,дидимити и Гали Hug
Гали,така искам да се телепортирам  с еднопосочен билет там Grinning
Аз направих едни питки на мъжете и хоп с кафето при вас Heart Eyes
Маринка разбрах че ти си фотографа Hug
Тук е толкова мрачно та чак ти иде пак да си легнеш,ни ми се шета ,ни ми се готви ooooh!
На всички желая хубав почивен ден  bouquet

# 248
Добро утро момичета.. !!! Hug Hug Hug
Благодаря ви поднесеното кафенце и закуска... smile3521
Макар , че вчера и днес е мрачно , на мен ми е вече пролетно.... С нетърпение  очаквам да дойде момента , да отида на вилата и да се развършея из цветните градинки... Laughing

Сега ставам да свърша малко работа , а нещо ми е мързеливооооо.Кашлицата и хремата пак се опитват да ме нападат , но... няма да им се дам... Laughing

Весела и спорна събота мили мои приятелки !!!

love001  love001 newsm10 newsm10 
typeuu  typeuu Повече да сте така.... Laughing

# 249
  • София
Каролинче, честит 7 рожден ден на вашето съкровище! Да е жив, здрав, все така умен и да ви радва много всички у дома!

За теб, скъпа моя Кари

# 250
Привет  девойки!

Почерпете се за здравето на нашия най малък принц   Маор, който днес става на 7 години.Да ни е жив и здрав, весел и щастлив,умен и красив и заедно с братята си да покорява висини Praynig Praynig Praynig

# 251
Маринка благодаря ти, трогна ме и с поздрава си и с  това ,че ме изпревари

Аз уж приготвих всичко, само ми остана да натисна "изпрати" и звънна скайпа та отнесох 1/2 час поздравления от Бг.

Благодаря на всички ви за съпричастието вчера.така реши съдбата че заедно да скърбим и едновременно да получим неописуема радост.

# 252
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Кари , честит празник!
Да е жив и здрав рожденника! Много весели и безгрижни игри!
Весел празник!

# 253
КАРИ,ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ ПРИНЦ МАОР!НА НЕГО ВЕСЕЛИ ИГРИ И УСПЕХ ВЪВ ВСИЧКО ,С КОЕТО СЕ ЗАЕМЕ,А ЗА ВАС РАДОСТ И ГОРДОСТ ОТ ПОСТИЖЕНИЯТА МУ!

# 254
  • София
Кари, честит рожден ден и от мен на малкия голям мъж Маор  smile3510
Нека расте здрав и щастлив, а не може да не е щастлив, след като всички го обичат !

Общи условия

Активация на акаунт