КГБ = Клуб на Готините Баби - 132.

• 56 194
  • 722
  •   1
Отговори
# 255
  • София

Нека радостта на баба Кари расте здрав, умен, успял и щастлив!

# 256
Кари, честит рожден ден на малкия юнак Маор!
Пожелавам му  цяло съзвездие от добри приятели и споделени с тях игри!Да  бъде здрав и много щастлив
!

За мама

За теб Кари!

# 257
  • София
Днес аз съм щъркел Simple Smile)) Мама peiota роди днес 23.02.2013 в 7.28ч  бебе Веселин-4.24кг 52 см.
Цитат:
"Първите болки започнаха в 5 сутринтта.Почудих се ,дали да тръгвам.В 6.30ч тръгнах,в 7 ме приеха и в 7.28ч родих.Без упойки,без клизма дори,на 3тия напън излезе.Желая на всички такова раждане.!"

newsm51 newsm44 newsm44 newsm44 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68
Ураааа. Честито Софи, Честито Яжка. Да ви е жив и здрав големия мъж.

За щастливите мама и баба:

Wink Нали съм от КГБ...

Последна редакция: сб, 23 фев 2013, 12:47 от Шпунц

# 258
  • София

Хей, Шпунц, ти ли си вестоносеца? Ама, сигурна ли си, че става дума за Софи?  newsm78 Шегувам се, разбера се!  Hug

Честито момченце, Софи!

Честито внуче, Яжка! Да ви е живо и здраво и всичко да му върви по вода, така както е излязал като тапа на белия свят, така светкавично да се сбъдват желанията му!

# 259
  • София
Честит седми рожден ден на най-малкият принц на Каролин!Кари,да е здрав,весел и много,много щастлив!

Кари,не съм забравила,трябваше още снощи да пиша.Отложих за сутринта и не успях.

Момичета,имам си внук Веселин-4240гр и 52см.

Последна редакция: сб, 23 фев 2013, 13:28 от Яжка

# 260
Ураааааааааааа!

Софи,честито рожба!  Hug

Да ти е живо и здраво малкото момченце, да порасне слънчево и умно дете!
Яжка,честита радост!! Hug

# 261

ЯЖКАААА ,СОФИ  ! ЧЕСТИТО ВИ БЕБЧЕ ! ДА РАСНЕ,ДА ПОРАСТНЕ ГОЛЯМ И РАЗУМЕН МЪЖ !!! КЪСМЕТЪТ ДА Е ВИНАГИ С НЕГО !!!

ЗА ТЕБЕ ЯЖКА С ОБИЧ!!! Hug Hug Hug

КАРИ - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА  МАОР! ДА ВИ Е ЗДРАВ  И МНОГО,МНОГО ДА ВИ РАДВА !!!

И За тебе Кари с обич !!! Hug Hug Hug

Аз се поошетах. Напълних една тава с пълени чушкш с ориз.После ще задушавам месце с праз.
А Павел цяла седмица ми мрънка за тиквеник. Но надвечер. И то с уговорка ,че ако настърже тиквата - ще яде тиквеник Joy hahaha

Сега ще се поогледам из Нет-а и псле ще се поопъна малко на дивана,че неко от 1-2 вечери ме е хванало " пълнолудието" и не мога да спя.
И тази сутрин на пук на всичките ми приказки,че ще спя до обяд станах рано,рано .
Та за това сега - ще залягам Grinning Grinning Grinning

Приятен ден момичета Hug Hug Hug

# 262
Яжка ,Софи ,Коце и мъничък голям батко Насе честито!!!!Да ви е живо и здраво новороденото слънчице,да расте весело като името си, да ви носи щастие, късмет гордост и радост!!!!

Жабче,Дидия, Хули, Шпунци,Ивлин, Яжка,Гъбче Hug Hug Hug благодаря ви от сърце че споделяте нашата радост

# 263
Лелееееее , какви хубави вести и поводи има днес ... newsm44 newsm44 newsm68 newsm68 newsm44 newsm68 smile3501 newsm62
Кари, честит рожден ден на най-малкото ви слънце... ! Да расте жив , здрав , весел и щастлив ! Весел празник !!! newsm59  bigdance2 Tada  ura

За  Кари- най добрата баба  love001

за най-красивата мама

Яжка Hug честито внук !!! Направо отгледано бебче... Grinning Да ви е живо и здраво !!! Много радости да ви носи и да порасне  с много късмет  и успехи в живота !!! Grinning

за теб Яжка
за мама Софи

# 264
  • София
Кари, да е здрав и много щастлив МАОР!

Яжка, честит внук! Да расте здраво и щастливо дете!

# 265
  • София

Момичета, днес е страхотен ден за нашата тема, само с хубави новини.

Аз да ви се похваля, купих на Влади страхотно зимно яке за догодина, живот и здраве, с намаление. Ако ви интересува магазина се намира на бул. "Стамболийски" №56 - срещу клиника "Торакс", близо до НОИ. Има и текстилни обувки с дишаща подметка - всички номерации от 18 до... 40 номер. Якетата всичките са с намаление и има размери за 2,3,4,6 и 7 годишни малчучани и девойки. Нещата са много качествени, якето, което купих е немско производство, а имаше и хубави български. Това, между другото...

Въздушни целувки от мен.   remybussi

# 266
  • София
Благодаря ви Щпунц,Маринче,Иви,Гъбче,Каролин,Люси,Римар! Много съм развълнувана и щастлива.Знаете какви проблеми пребори Софи.Това е повече от шестица от тотото.Аз малко се посбърках сутринта като ме събуди да ми оставят детето и два пъти повече след един час като се обади да ми честити.Представях всякакви страхотии,само за такова раждане не си помислих.Оххххх!Отмина!

# 267

Чудесни новини! newsm62

Каролинче, честит рожден ден на Маор! newsm51
Да е здрав, да е винаги в печелившия отбор,
да расте игрив, умен, весел, добродушен,
да е щастлив, обичлив и много послушен!
Весел празник!
Наздраве! cheers

bdbaloni newsm59 football 1swing motor

Яге, миличка, честито ти внук,  newsm51

на батко Наско честито братленце-орленце,
а на Софи и Коце честито втори син, newsm51

да ви е жив и здрав малкия-голям Веселин,  stork-boy

да расте безгрижен, умен, красив,
да е късметлия и много щастлив! newsm10

Наздраве за буквичката! cheers

baloni  smile3540  1swingfootball  motor

# 268
  • София
Какви хубави новини за темата ни.
Каролин, честит рожден ден на малкия Маор! Пожелавам здраве, успехи в училище и весели детски игри.   bouquet
Яжка, честит внук! Да е жив и здрав, да расте и да ви радва.   bouquet
Голямо, отгледано бебче.

# 269
  • София
   Танче,благодаря мила!Да са ни живи и здрави внучетата!
   Ровя в нета,докато Несето спи,да видя кога има ИД Веселин.Открих-на Василовден.
   Кари,открих още и твой ИД.Не случайно са ти избрали това име..Родила си точно на имения си ден по стар стил.Сега е 14дни по рано.

Айша,чак сега видях,че си писала.Благодаря,мила! Hug

Последна редакция: сб, 23 фев 2013, 16:12 от Яжка

Общи условия

Активация на акаунт