Хайде на чай!

Днес какво ми стана много съм гладна
браво на Андон! Досетливо момчето....! 

ти на народни танци ли ходиш ? Преди да започна фитнеса , мислех си за народни танци , че обичам много да играя , но е вечер и в точно определено време , а фитнеса ми е когато си реша и колкото искам. И аз съм като теб , все гледам всичко да ми е подготвено за хапването ,та да има мир и спокойствие... 

познайте при още прясна рана... какво и отговорих....НЕЕЕЕЕ. Приключих с този отговор , че нямах време да я слушам , а тя продължава и ми казва , че след 2 дни щял да се обади тяхен колега да ме пита защо не съм доволна. Дай 2 лева да се закачиш , а 10 да се откачиш...
е заслужава си да направиш такова стабилно зареждане...Трябва да си заволиш дедко... 
утре ще даваш отчет за резултата от последната четворка.
С диоптрите не е от възраста. Аз цял живот съм работила с цифри и компютри последните години, отскоро съм с очила наблизо . Слагам ги когато чета Имам и за дълго , но и тях слагам при нужда.
благородно ти завиждам за посещението в София във връзка с холандските разсадници. Ох... цветята са ми слабоста.
ягодите и тук са малко по скъпи от Испания - 7 лева
, едри са но нямат този вкус като нашите слънчеви ягоди. Ще чакаме май месец , а който преритва , може да си кпи някоя бройчица....

ама наистина нямам време да отговарям. Да гушнеш Гали от мен, пък напролет да си уредим една пловдивска срещичка, аа. Милият ми стар Пловдив, за последно съм го виждала есента с теб ...
Само да направя разчета с децата и други мои приятелки от София,че май четири дни въобще няма да ми стигнат да се видя с всички 

Но с Росито се очартава да се видим и аз съм много щастлива !!!
!
Препоръчани теми