КГБ = Клуб на Готините Баби - 132.

• 55 764
  • 722
  •   1
Отговори
# 615
  • ВАРНА
Арита Hug честит рожден ден на дъщеричката ти! Нека бъде здрава и много щастлива!

# 616
Eто ме и мен, че цял ден не успях да влезна..... ангажименти, празник... Hug Hug Laughing Laughing

Арита Hugчестит рожден ден на твоето момиче Краси !!!! Здрава ,щастлива , весела,чаровна и благословена да е !!! Много обич да получава и много да дава !!!

Днес цял ден напред ,назад , после с внучката излизахме , ходихме да се черпим, че нали си имаме празник жените. Утре било Задушница , та отидохме и до църквата .Писахме служба за мъртвите и запалихме свещички за починалите и за живите....
Днес гледам едно празнично по улиците , всички жени весели ,усмихнати с цветя....
Един от подаръците за празника ми е ваучер за основно пролетно почистване..... От децата ми е. Леле колко много се зарадвах на този подарък... Не мога да си представя ,че някой друг ще дойде да ми изчисти прозорците , щорите , банята , кухнята ......освен мен. На 60 години съм , никой не ме е отменял  до сега. Нещо много  взеха да ме глезят , та да видим на стари години къде ще му излезе края.... hahaha Joy
Един поздрав от мен за лека и спокойна нощ , мили приятелки !!!

love001  love001  love001  love001 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 617
  • София
Луси, дишай дълбоко и приемай ваучерите. Нали ни улесняват живота.
В темата за соф. ваучери имаше доволни от услугата.  Аз съм запомнила добрата фирма и дебна по сайтовете.  Дано и при вас да е така.
Лека нощ от нас.

# 618
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Роси , чудесен подарък.  Hug
Аз докато бях в БГ всяка пролет виках една фирма
за чистене. Идваха няколко човека и олизваха етажите ,
стълбище , голяма помощ и отмяна са.  Peace
Геройте са уморени.  Mr. Green
Лека и спокойна нощ!  Hug

# 619
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España

В съботния ден срещу Неделя Месопустна (Месни заговезни) всички българи извършват помен в чест на мъртвите на голямата Задушница преди Великия пост. Или, както името "Задушница" показва, това е ден за възпоменаване на душите на починалите.
Бог да прости всички починалите.  Flowers Rose Flowers Rose
А на живите здраве и дълголетие да дарява.  Flowers Four Leaf Clover

# 620
Бог да прости починалите ни близки!    Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 621
Добро утро и Бог да прости на мъртвите , а нас живите да поживи !
Да сведем глава пред  близките си мъртви  и да почетем паметта им !

За моите близки които отдавна са починали :

# 622
  • в малка спретната къщурка
Добро утро!
Мир за душите на починалите ни близки Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

След малко тръгвам за работа.Днес станах пак с главоболие и ми е черно пред очите.Вече трети ден е така. BangheadШъ Съ оправя,обаче. ooooh!
Арита,на"патерица",да ти е жива и здрава Краси и все така да си горда с нея.
Роси,много хубав подарък си получила.Само стой и гледай,как ще ти хареса. Heart Eyes
Габка,много добре са се отнесли с жените при Вас.Ние получихме подарък,но нашият е свързан с това,да си стоим на работа и да работим.Ние всички се радваме обаче.Нека да имаме работа,нали заплати чакаме.Лек и спокоен ден на всички!

# 623
Добро утро! Hug
Светла им памет на починалите ми близки .Много ми липсват.Flowers Rose Flowers Rose

Роси, Hugчудесен подарък си получила,тъкмо ще ти отмени великденското  чистене.
Жабка Hug видях снимките от купона-супер си!
Здравче, Hugприбра ли се-подновена ли си?
Фурия  Hugпримери си кръвното това главоболие е камбанка за нещо.
Гъбка  Hugхубав празник си изкарала,честита придобивка.
Айша  Hugи вас са ви зарадвали,честито
На всички желая здраве и усмихнат ден!  bouquet

# 624
  • София
   Бог да прости починалите ни близки!
   По нашия край има обичай да не се изнася за задушница,когато има бебе в семейството.
   Днес е Младенци!Празнуват Младен,Младенка,Денчо,Денка.

Честито на нашите две именички!Да са живи и здрави и името да им носи късмет!

Последна редакция: сб, 09 мар 2013, 09:51 от Яжка

# 625
  • в малка спретната къщурка
Днес беше чуден ден!Пролетта идва!
Дано се стопли вече и да хвърлим малко дрехи от гърба си.Ще започне и работата из градините,но все си е по-добре да е топло.
Иви,благодаря ти.Трябва да си меря кръвното,но съм небрежна и малко страхлива.Винаги съм била с ниско кръвно,а в редките случаи,когато съм мерила, измервам по-високи стойности.Това е от година вече.
Честит имен ден на празнуващите днес! newsm78Яжка,дай жокер,че не се сещам кои са.
Това ми хареса и затова го споделям с вас:

-Скъпи, забравих цветята в ресторанта!
-Не се връщай, аз забравих да платя сметката Joy.

Последна редакция: сб, 09 мар 2013, 19:18 от FURIQ_65

# 626
  • София
Честит имен ден на именничката Дени!!! Много здраве и до скоро!!!  newsm51 newsm51 newsm51

# 627
  • София
Добър вечер на Задушница.
Аз днес бях на панахида на братовчедка - преди 3 год. почина внезапно и остави момче и момиче. Сега  баткото  следва и работи, сестричката  е в 8ми кл.
Честит имен ден на Денка! Пожелавам здраве и да се явява тук понякога.

# 628
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН СКЪПА ДЕНИ-МНОГО ЗДРАВЕ ТИ ЖЕЛАЯ И ДА БЪДЕШ ВСЕ ТАКА ОБИЧАНА МАМА И БАБА!!!

# 629
Добър вечер момичета... !  Hug Hug Hug
Чак сега успях да седна  и да се разпиша в темата....
 Преди четири - пет часа седнах и писах , писах и като го публикувах изчезна нещо... ...не успях да го възстановя ,децата дойдоха ..., вечери... та до сега..

Днес е  Задушница-Бог да прости починалите ни близки !!! Мир на праха им !!! Flowers Rose Flowers Rose На живите,здраве и живот !!!

Айша Hug,какви ли не съдби има на този свят. Да се радваме и ценим и на  най- малкото ,което имаме.
Гъбче Hug сега   гледах "Предай нататък " за майката и детето от Раднево...... милото дете ,каква съдба . Дано майката да си устои на обещанието , а и кмета да и намери работа...
Фури Hug ти наистина често се оплакваш от главоболие и проследи си по сериозно кръвното , та да си наясно със себе си и вземи мерки...
Яжка Hug и при нас е така като има бебче , не се раздава на задушници и помени...

Дени Hug сега мила разбирам , че имаш имен ден !!!! Имаш или  не, аз те поздравявам и ти желая да си преди всичко здрава и щастлива !!!Да се радваш на деца , внуци и правнуци !!! :*  love001

Лека и спокойна нощ мили приятелки !!! До утре , здраве и живот !!!
  love001  love001  love001  love001 smile3524 smile3524 smile3524

Общи условия

Активация на акаунт