КГБ = Клуб на Готините Баби - 132.

• 55 756
  • 722
  •   1
Отговори
# 630
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España

Честито на всички именници днес!
Много щастие и късмет!

# 631
Добро утро.
Съвсем съм ,,изперкала'' щом пия кафе по това време, но .... случват се и такива работи.
Но пък ще използвам времето да прочета всичко пропуснато. Само дето нещо ми е криво, та не съм много ,,разговорлива'', но поздравявам всички, чийто празници съм пропуснала тези дни...

Честит имен ден на Галя( днес) , честит имен ден на Кари ( вчера), честит рожден ден на дъщерята на Арита онзи ден.  Бъдете живи здрави и нека щастието и късмета да е ваш постоянен спътник.!!!

# 632
  • София
Добро утро.
Ха-ха, не си само ти ,,изперкала'' - правя ти компания с кафето  Hug Hug Hug

# 633
  • София

Честит имен ден на Галя( днес) , честит имен ден на Кари ( вчера), честит рожден ден на дъщерята на Арита онзи ден.  Бъдете живи здрави и нека щастието и късмета да е ваш постоянен спътник.!!!

Честит имен ден и на Галена

Още една да станем три за късмет.... Embarassed Embarassed Embarassed
В това пролетно време ,не ми се сяда пред компютри.

# 634
Doбрутро девойки Simple Smile

Благодаря за поздравите и пожеланията  мили момичета Hug Hug Hug, винаги ги приемам от сърце, само се рових в Гугъл и така не открих списъка на Яжка.  newsm78.По времето на баба ми и прабаба ми жените с моето име са ги възпявали в безброй народни песни,убавици гиздави, месечинки и прочие, но в днешни времена един имен ден за илач не се е намерил, #Cussing out Mr. Green.Ама сега на пук ще взема да си го "осиновя" пък поповете да му мислят като правят за следващата година календара Mr. Green

Днес ми е много запълнена програмата така че само ви пожелавам хубава,  слънчева неделя с приятни емоции Hug Hug Hug

# 635
  • Пловдив

Благодаря ти Джили ,и Шпунц и Жабче !!!Аз бях забравила за този празник ,но вие ми напомнихте !Благодаря !!!  love001 newsm68 newsm44 Two Hearts
Честито и на Галенка !!!Честито жива и здрава друго всичко се нарежда и аз ти го пожелавам !!!  bouquet
Лек и усмихнат ден !!!

Последна редакция: нд, 10 мар 2013, 08:28 от jb66

# 636

Добро утро,момичета!Прекрасен ден ви желая!Посрещнете първите слънчеви лъчи,за да бъде цветен денят Bи
! Hug

Честит имен ден на Гали и Галена!Бъдете живи и здрави! Hug

Дени на патерици,честит празник!Бъди здрава и щастлива сред семейството ти! newsm51

Последна редакция: нд, 10 мар 2013, 13:55 от Ivllin

# 637
  • София
Добро утро от дъждовна София.
Честит имен ден на Галена и Гали с пожелания за здраве и сбъднати мечти!
Кари, на патерици - честит ти имен ден! Бъди здрава и заобиколена от послушни, кротки внуци.
  bouquet  bouquet   bouquet

# 638
Добро утро !Слънцето отдавна раздава  топлинка с лъчите си  и етолкова приятно навън !
Кари  и аз пропуснах вчера да ти честитя Да си здрава  и да помагаш при правнуци !
 Гали,Галенка честит ви имен ден
Само усмивки напук на всичко !
Дааа все по-малко и по-малко ще съм пред компа ,но ще намирам време да поглеждам
На всички ви  пролетно усещане пожелавам Изчезвам в градинитееее...

# 639

И аз имам пропуск в празниците!

Вчера излязох още преди обяд, бях на погребение.
Почина председателката на дружеството ни по национална шевица "Райна княгиня", на 87 години, поклонението беше в читалището ни.
Тя е и основателка на това 40-годишно дружество, много сръчна, мъдра и уважавана жена, с тежест и положение.
Почетен член на читалището ни и живата история на квартала ни. Беше! Бог да я прости! Flowers Rose Flowers Rose
Правила е собствени изложби в много градове из България и чужбина.
Дружеството им е в много близки, приятелски отношения със софийско дружество, които шият гоблени, казват им "гобленарките", софиянки може да сте ги чували, а нашите са известни с "княгините".

Понеже не ми се прибираше, отидох на пазар, отдавна не бях го правила, от пусти "фукарлък"!
Но четири от приятелките ми в Клуба ми дадоха пари и ми възложиха задача, за рождения си ден да си купя подарък чанта от тях, и на 14 март, четвъртък, когато празнуваме рожденните дни на четири дами/едната съм аз/, да ми я подарят.
Купих си точно такава, каквато харесвам за пролетно-летния сезон, мръснобяла, по-големичка за да ми събира папката за хора и с отстъпка, от 42 лева ми я продадоха за 40, точно колкото пари ми бяха дали момичетата!
На голяма кирия съм, нали?! hahaha
Купих си малко бельо и накрая се натоварих с препарати за съдомиялната, за пране, но там вече олекна моя джоб!
Купих и подаръци на две приятелки, също рожденнички и т.н.................
Прибрах се "капнала, убита от умора" и направо си полегнах, то да обикаляш улиците не е лесно! Laughing

Ох и аз гледах "Предай нататък", наревах се както трябва! Язък за хубавото и умно дете, срама и лошото име.......дано има късмет.................

Кари, честит имен ден, на патерица! Да си здрава, да си много здрава, да са ти здрави децата, да си правиш всяка година "гости-то" в България, да се срещаме, да си изкарваме от хубаво, по-хубаво! Целувам те, миличка!  newsm51 Heart Eyes Hug Two Hearts Flowers Four Leaf Clover

Галенка, Гали, честит ви имен ден! Да сте здрави, усмихнати, щастливи, обичани и ухажвани жени! Целувам ви! newsm51 newsm51 Heart Eyes Hug Flowers Four Leaf Clover

Хубав ден момичета! Изаура изпра, прострях, младежта излезе по задачи, имам ядене от вчера, сега отивам да се правя на хигиенистка! newsm79 clean newsm75

Чао, до после! bye

# 640
Здравейте момичета ... Hug

Днес е Месни Заговезни  ! Православен църковен празник, който се чества в неделя, 8 седмици преди Великден. Името на празника произлиза от това, че се заговява с месни ястия. Празничната трапеза на този ден включва основно месни ястия. В седмицата след това се яде много сирене, масло и яйца. След този празник до Великден следват хранителни и духовни пости.

Гали Hugчестит имен ден !!! Желая ти да си здрава, весела и щастлива !!!Много обич да получаваш и да даваш !!! Все така чаровна и лъчезарна !!! Весел празник !!!  love001

Галена Hugчестит имен ден !!! Здрава , весела и щастлива бъди !!! Много късмет и благополучия !!! Весел празник !!!  love001

Аз днес съм на плодове , но мисля да го заменя с мръвките ,я а утре ще е плодовете. Вярвам , че няма да е фатално.. newsm78
При нас днес е огряло едно голямо слънцееее sun sun sun  Nature Sunny
На всички весел и усмихнат ден !!!
Прегръдки и целувки !!! Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart lovekiss lovekiss lovekiss Flowers Bouquet Flowers Bouquet Kissing Heart Kissing Heart sun sun
Танче Hug Hug  love001  love001 писали сме заедно . Честито ти чанта !!! Със здраве да си я ползуваш  !!! Само хубави поводи да има , лошите ще ги гоним Laughing  love001  love001  love001 newsm51

# 641
  • София

Добър ви ден, момичета-кокичета!

Напоследък времето ме гони май, или аз него - не се знае, но все не смогвам. Явно и възрастта си казва думата. Каквото било - било, сега темповете са по-бавни и лежерни.  Laughing

Вече открихме и сезона на вилата, та изчезвам в края на седмицата, обикновено петък и събота,  за натам. Разкошно е,  всички усещате пролетта, птичките пеят в хор, обаждат се всякакви познати и непознати за мен птички. И с Влади им се дивим.

Днес пък съм на линия у дома и пред гладачната маса и печката, но и това  ви е познато, нищо ново не ви казвам.

Дени, скъпа, на петерици ти пожелавам много здраве и радости с любомото ти семейството, пък и с приятелите ти!

Честит имен ден на Галена и Галка! С гордост носете имената си, момичетата и бъдете щастливи!

Момичета, давам си сметка, че редовно пропускам доста от вас, кога неволно, кога от бързане, но пък се надявам, че вие сте благосклонни към такива като мен с неразполагащо време.

Ето, например, пропуснала съм Здравчето. Здравче, оздравя ли, скъпа? Дай знак, че нещата вече са в руслото си, та да сме спокойни!  Hug

Танитка, да ти кажа и на теб, че със стиха по повод РД на Нелката, обра всички, ама всички точки. Невероятно точно, кокетно и в рими!   bouquet Честита ти нова чанта, да я напълниш с пари, и то само за себе си!

Роси, благодаря ти, че ме подсети за Месни зЗаговезни.   bouquet

Май вече ще привършвам, че ме чака метлата, да я яхна.  hahaha

На вас прекрасници, хубав ден!

# 642
Здравейте ви казвам с широооока усмивка! Пак поизлазих един ненадеен трудов баир.
Честито, Галка, Галена, Дени мила!
Честито всички на всичко! И "От всичко - по всичко!" /Мечо Пух/
Иви, Маринка, благодаря, че ме мислите! Ама едно телефонно обаждане по спешна "протестантска работа" ме върна обратно от стъпалата на болницата. Та хич и не влизах - докторите искат още да ме разстрелват. Е, и техният ред ще дойде да се гаврят с крехкия ми организъм  Joy hahaha Joy
Джили, я дай една суперусмивка с трапчинка!
Браво на теб, Танче, за чантата, както и за силите да ходиш на пазар!
Фури, какво я правиш таз главичка хубава та тъй те тревожи?

Ей, малко като поразмине зорът и аз - бух! та при вас, за разтуха и разведряване. Ама часовникът пет пари не дава и ме шиба да ставам  Crazy

newsm51

# 643
  • София
Луси, хапни си месце - няма страшно. 9 дни са и няма как да не заменим нещо.
Аз нали от началото до сега съм само 5 кг. минус и след водния не намалявам вече обмислях да се откажа. Но вчера на панахидата бая омашах всички групи храни. И днес още 1 кг. падна. Дано се задържи.
Танита, лека и пръст на жената. Много се радвам на такива активни баби, но няма как. Честита чанта, само по интересни места да я разхождаш.
Здравке, лекувай се.

# 644
  • в малка спретната къщурка
Привет и от мен!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ГАЛЕНА И ГАЛЯ!БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ! Hug  bouquet  bouquet Hug
Днес бях на работа от 6 часа и не мога да насмогна с домакинската работа.Сега си дадох кратка почивка и след малко ще подредя масата.Маринка,вече с "тежест" си шетаме. Joy
Танита,честита чанта и гащи.От носене и ходене да ги скъсаш. Heart Eyes
Здравче,Роси,главицата ми, ooooh!нещо не ме слуша.Аз си я слушам,но тя мен-не.Ще отида на очен лекар първо и след това ще тръгна по скапаната ни здравна система. #2gunfire
Айша,писали сме заедно. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт