КГБ = Клуб на Готините Баби - 132.

• 55 755
  • 722
  •   1
Отговори
# 645
  • в сърцата на любимите ми хора
Здравейте, мили приятелки Simple Smile Най-после ето ме при вас. Първо да честитя празника на Галка, Галена, Дени   bouquet Да сте живи и здрави и благословени  Hug Hug Hug
Моите милички дечица вече не са при мен и още от следващия ден започнаха да ми липсват. Изпразни ми се къщата. Но малкото човече е прекрасно и много сладко. То нали "от моето гардже по-хубаво няма", ама наистина е много голям сладур. Много любопитен, както казва щерката - "интелигентен"  Simple Smile и много кротичък. Ляга си вечер към 21.30 и до сутринта в 9 часа. Хапва, спинка и на всеки се смее. Не можеш да го чуеш да плаче - за тези около две седмици поне не го чух нито веднъж да заплаче. Бебе-мечта - пу-пу, да не го урочасам  Praynig По-късно ще кача малко снимки в албума.
Сега се връщам да ви изчета, че много нещо сте изписали  #Crazy Само последните постове попрегледах - Танитка, честито подаръче чанта, със здраве да си я носиш и все да е пълна!
Диетата ми пропадна по обективни (поне така се оправдавам  Embarassed) причини, но от утре започвам отново.
Маринче, Здравче, Джили, Иви, Луси, Рибката, Айша, Фурийка и всички, които пропускам  Hug Hug Hug

# 646
Здравейте мили ми дружки.
Ха познайте къде съм ( и да ме пита човек защо съм, ама ...)?  Да предлагам ли награда за този, който познае?  Бира? Торта? Сладолед?
Няма да познаете сигурно, та да си кажа - на летището, терминал 2 - чакам милия ми и скъпия ми да пристигне от Япония. Тези дни така съм му ,,набрала'', че може още на летището да заформим скандала. Брей, и от хиляди километри е способен този мой мъж да ,,взвриви'' атмосферата.
Настроението ми тази седмица от приповдигнато в началото, вчера беше под точката на замръзване, бях почти пред нервна криза, а може да не е било  само ,,почти''. Не съм спала цяла нощ, не ме свърта у дома и дойдох тук, поне да съм сред хора.

Но да не се оплаквам повече.
Сутринта, когато  писах бях толкова неадекватна, че не се сетих за Янкината щерка - Галенка.
Честит имен ден, мило момиче!
Много здраве, късмет и любов да има в живота ти.

Танитка, удоволствие ми е, когато чета постовете ти. Не ни забравяй, моля, по-чести се отбивай тук.А сега и аз да ти честитя новата чанта. Момичетата са ти пожелали да я разхождаш по-хубави места, подкрепям ги.

Маринка, какво ново-старо по Кц? Ако ти кажа от кога не съм ходила?  Но е планирано- като се стопли заминаваме с Ири да я ,,представя в  Кц -кото общество''. Тя е половин Кост_ _ _ _ _ нка, Ани е родена там, а Митко си го ,,доведохме"'.

Здравче-Мравче, и ти миличка, толкова нарядко пишеш.
Как е новия ми приятел Йо-Йо?  Вече е сигурно добре, нали? Дано да е така. А ти - кога ти се очертава влизането за ,,ремонт'' ( здравословен)?

Нелка, Люскааа, така ви се радвам за хубавите градини и многото цветя, които показвате. Обичам цветя, но за срам на името си, много ме няма в  грижите по отглеждането. В Кц кактус ми изсъхна, спаружи се и изгни, кВо да говорим за по- капризни. Аааа и каланхоето, което дружно си краднахме от Морените бере душа. За толкова време грам не е пораснало, както си го насадих две клончета, така си и седи. От време на време живне и пусне някое хилаво листенце и след някой и друг ден капне. Като ,,препикано мушкато е'' израз на един мой много добър приятел и бивш колега.

Яжкааа, къде си? Още ли си в ГД? Как са Веси, Наси, майка им? От сто години не съм те виждала, хайде като вкараш всичко в релси, покани ни на среща, плийз.

Мамси, миличка, не тъгувай. Радвай се, че дечицата ти са щастливи и са здрави. И аз вчера ревах като магарица, толкова ми беше мъчно, като гледах Мая по Скайпа, детенцето идва и ми носи чаша да пия, говори ми, а е толкова, толкова далече и толкова време има още, докато идем и го прегърна ...

Римарче, твойте внучета как са? А кучо? Последно четох, че синът ти е болен, оправи ли се? А ти, здрава ли си/

Айша, не пишеш нищо за Аненце, как е госпожицата? Вие здрави ли сте? Много ми е приятно, когато вечер  кажеш ,,лека нощ от нас с Пламен'', много мило звучи. Ние с ММ сме ,,всяка коза за свой крак'' ( така ли беше поговорката?)- много малко са ни общите познати и приятели, не ги мешим.

Губи ми се Дидиа -как си  Дидка? Здрава ли ти е ,,домашната детска градина'' ? За друго не питам - знам, че си ,,някъде по етажите'' ....

Карии, какво ново при вас? А тамън се сетих- някой беше подхвърлил да умуваме за среща, когато дойдеш  лятото. Аз съм ЗА,  с всичко и всички съм съгласна, само не мога още сега категорично да потвърдя присъствие. Но пък правя всичко възможно и почти винаги съм в наличност. Дай Боже.

Оххх, схванах се, ще се поразходя да си взема нещо за пиене.

Знам, че не съм споменала всички - Фури, Аритка, Янче, Дидимити, Ега мега, Ивка, Мари М, Русенската група, новосформираната Пловдивска групичка, Дидка -попадийка ( да ме извини, ако не и е приятно да и казвам така, правя го да я различа от софийската Дидка), Хули, милата ни Тутулинка и всички, които понякога се отбиват тук за раздумка- мисля ви, момичета, и ще се радвам да ви видя някога.

,,Улях'' се в обяснения ( хей, филолозите, правилно ли съм го написала или е ,,олях), малко почивка.
Стискайте ми палци, да мога поне малко да попреглътна яда си и смиря Овенския си нрав, да не тръгна с рогата напред още от тук. Всъщност посрещането ми е изненада, зависи колко ще ми се ,,израдват'' на идеята да съм тук.

Ставам.
Хубава вечер и лека нощ .... от мен! Wink Simple Smile

# 647
  • София
Добър вечер, мили дружки. Прибрах се от моите /днес сготвих, та им занесох и вечеряхме заедно/. Иво се пооправя, вече се вдигна на крака, но таъв тежък грип отдавна не бях виждала.Навремето аз карах нещо подобно-6 дни с 39гр. и на седмия изведнъж няма. Помня, че си бях купила преди да се разболея костюм и като облякох полата тя ми падна на пода. Е, възстанових кг.-мите бързо  Laughing
Джили, познато ми е това как се чувстваш. Недей се самонавива. Аз сега няма и на кого да се сърдя, но такъв е животът.

Честито на Галена именни ден. Да е здрава и щастлива.

Танита, честита ти нова чанта. Да я разхождаш по екскурзии и дай боже, да ни я покажеш  Laughing

Ох, не мога да изброявам всички, но знаете, че ви обичам.

# 648
Здравейте мИли приятелки!Хайде и аз да се разпиша.Аз съм с мускулна треска.Днес открихме сезона на вилата.Окопах лука,сях цветя,салатки,подрязвах  храсти и сега ме боли кръст ,колена и рамене.Народа го е казал"луд умора няма".Времето беше чудесно около 22 градуса.Прибрахме се и като рукна един дъжд,другата седмица тревата ще е готова.Но иначе е хубаво сред природата,птичките пеят.
Римар наистина грипа е дълъг и неприятен,но добре че сте в края.
Джили,успокой се,те мъжете им е специалитет  да "взривяват"атмосферата.Върши си своите работи и си доставяй удоволствие.
Танче,честита чанта,със здраве да я разхождаш и да я пълниш.
Айша и аз понякога прекрачвам диетата,но пък няма да се самонаказваме,важното че сме я започнали.
НЯМА ДА ВИ ИЗБРОЯВАМ ВСИЧКИТЕ,НО ВИ МИСЛЯ И ВИ ПРЕГРЪЩАМ  bouquet

# 649
Ето съъъм!
Иве - да си сееш цветенца - разбирам. Ама другия зор със зарзаватите защо бе, душо? Само да те боли кръста. Пазарите претъпкани.  newsm71 Отиваш и береш.
Джили, дано бурята се е разминала. Тъй и не разбрахме защо му се гневиш на Половинчо. Ще цъфне човекът - щастлив и възторжен, и ще завари чудесна изненада - една хубавица, ама поизнервена  #Cussing out
Фурче, бягай и за очите, и за кръвното. Sick
Римарче, ти се дръж сега, да не се гътнеш.
Айша, молим ти сеее! Мисли и за мен с ваучерите за почистването!  Praynig

Хайде лека от мен!
  nnnuu Sleeping

# 650
  • София
Честит имен ден на Галя и Галена!Момичета,от здраве и късмет да не се отървете!

Айларипи от моя територия!Снощи се прибрах много късно и ме хвана сина във ФБ,после съм заспала.Сутринта заминах на екскурзия до Рилски манастир.Сега се прибрах и се класирах да честитя имения ден с днешна дата.
Кари,виж тук-http://bolgari.net/sad09_03____mladenci-e-337.html
Дидиа изчезна,дано са добре всички у тях!Нещо се притеснявам...
Айша,разкажи за тази почистваща фирма!Какво включва този ваучер и колко струва?Заинтригува ме.
 Фури,ти да не започваш "пубертета"Така ми се струва.
 Танита,честита ти чанта!Да е пълна с пари и все кавалери да ти я носят!
 Впечатлена съм от постиженията ви в диетата.Аз мисля от утре да започна,но не можах да напазарувам.Нали две седмици не си бях в къщи,гледам само моркови имам за закуска.Утре ще излизам след обяд,ще си купя всичко необходимо.Сутринта ще пускам Изаура,ще чистя...Дали може два моркова да минат за плодове ,на обяд три яйца на тефлонов тиган и кисело мляко..?

Последна редакция: нд, 10 мар 2013, 23:43 от Яжка

# 651
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Яжка , добре завърнала се.  Hug
Принципно сутрин е плод , но много важно хапни си моркови ,
пък от вторник ще ядеш сутрин плод.  Peace
Можеш да ядеш яйца за обяд. По принцип не е желателно да се смесват
групите белтъци. Яйца , месо , риба и млечни не се смесват , от различни групи са.
Единствено може да се смесват млечните , демек , мляко , сирене , кашкавал , извара.  Grinning
Безгрешни няма и аз смесвам пък свалям. Действай с времето ще си забележиш сама ,
когато смесваш дали качваш , задържаш или сваляш. Успех! Hug Ако има нещо неясно или
се колебаеш питай.  Peace

Последна редакция: пн, 11 мар 2013, 01:45 от ♥ ЖаБкА ♥

# 652
Добро утро.
След  ,,напоителното'' и обяснително писане снощи, днес съм кратка.
Докладвам.
Настроение- под нулата
Задачи - много
Желание за свършването  им - никакво.
За сетен път се убеждавам,  че ,,себераздаването е вредно за здравето'' и ,,човек ако не помисли за себе си, няма кой...''
Кари, помня и за кой ли път се убеждавам - ,,им еин ани ли ми ли''' ....

Това е.
Поздрави и пожелания за спорен и приятен ден.

# 653
  • София
Добро утро. Hug Да ви върви по вода тази седмица.
Пишете го днес дъждовен исе отдайте на по приятни занимания.

# 654

ДОБРО УТРО МИЛИ МОМИЧЕТА!!!УСПЕШНА СЕДМИЦА НА ВСИЧКИ!!!
ВАРНЕНКИ-ЩЕ СЕ СРЕЩАМЕ ЛИ-ПРИ МЕН ЗА ТАЗИ СЕДМИЦА СРЯДА И ПЕТЪК СЛЕД ОБЯД СА МИ СВОБОДНИ.

# 655
Понеделник е ...Започва още една седмица ..поредната Да сме живи и здрави !
Джили ,чета те и се натъжавам от твоето настроение Надявах се че ще разкажеш в еуфория как деди  е изкарал там,в далечна Япония,колко прекрасни мигове  е  имало с децата ...Сигурно ще ти минат ядовете и ще го направиш Що се косиш като ще ти мине?-има такава приказка....
Вчера наистина беше  градинарски ден. Иви знам как се чувстваш ,защото аз съм на същото дередже Но фитнес ,полезно  за сваляне на килограми !Ще ни мине !Днес като чух че в края на седмицата  Т падат до -5 направо се същисах Аз вече си мислех че ще се пренеса на вилата ,пък то зимата се завръща...
Танитка ,хайде  идвай до центъра с новата чанта  Сигурно ще се видим тази седмица с онези ваучери ...
Яжче,хубаво,хубаво другаде но у дома най хубаво нали ??

Мамси ,наистина  много е тежко ,когато изпратиш децата ,особено внучето ,но трябва да свикваш няма друг начин  Хайде сега залавяй се отново с диетата ,пък докъдето до там  Grinning
Дидка,Айша вие поне пишехте честичко  Къде сте сега?

Не ви изброявам момичета ,защото не писах на листчето хихихи  но знайте че ви  желая най доброто !
Ставам и скоро излизам по задачи ..

Докато се натуткам
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 2 нови отговора.

Дидимити,Шпунци Hug

# 656
Ах, колко ми е хубаво, че ви имам. Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet
Какво ли щяхме да правим без БГ МАММА-та ....

Голям букет ( сега виртуален, но при следващата среща и истински)  bouquet  bouquet  bouquet за Мамма и Тати, че го има това място ...

П.П. Нелка, не ми е за разказване, тук четат много и всякакви хора ...
А Япония  е чудесна ....

# 657
Добро утро, приятелки! Hug Hug
Денят се познава по сутринта. Навън е нежна и красива утрин и днес със сигурност ни очаква един чудесен ден. Трябва да му се насладим!

Спорна, щастлива, прекрасна и усмихната нова седмица за всички! newsm51 newsm51 newsm51  love001  love001  love001

# 658
Добро утро,момичета! Hug
Днес съм "шен"-след гореща баня и колан на кръста,готова за нови подвизи Laughing
Здравче,питаш ме ЗАЩО , а кажи ми ти просто както казва Нели -фитнес.Нели четох и аз че ще има сняг в края на седмицата,язък ,каквото стане .Джили хич да не ти пука,хващай градината и дишай дълбоко.Яжка,добре дошла в диетичните Grinning
Пускам експресно!!!!!!
За сряда от 14 часа  среща за Варненки.Отговор до 16 часа
1.Ivllin
2
3
4
5

Успешна седмица и повече усмивки! bouquet

# 659
  surpriseuu Добрутрооо! И хубава седмица!

newsm51

Общи условия

Активация на акаунт