Училищата в район Младост, София- ІІ част

• 61 912
  • 962
  •   1
Отговори
# 810
  • Там, където мечтите се сбъдват
Едната, чието дете е прието с руски с пореден номер 172 съм аз. И това не е легенда, а факт. Да, детето ми беше прието миналата година без висене по нощите и без връзки и пак казвам според мен причината е, че на руския от родителите поне миналата година се гледаше като на най-лошия вариант, защо ли не знам. Лично моето семейство нямаше колебания относно езика и избра руския пред немския по ред причини. Наистина входящия номер в 125 е неразгадаем, за разлика от 81, където ясно бе изписан и даваше нужната информация.

# 811
  • София
Моят номер е 722-1383/1.04.2013 и сме приети в руската паралелка, а в онзи списък, който родителите направиха, бяхме 75 номер. Нека и други да си дадат входящите номера, за да разкрием тази толкова сложна мистерия с номерацията.Simple Smile. Аз имам вече подозрения как са формирани, без да съм водила входяща/изходяща поща.Simple Smile. Но нека някой друг да си даде вх.номер, за да съм сигурна.
Сподели, моля те.

# 812
Някой може ли да сподели мнение за 118 училище? По специално ме интересува обучението 5-7 клас.

# 813
  • Там, където мечтите се сбъдват
Хипотезата на майка ми, бивш директор, относно избрания подход към изходящите номера е, че няма специално отделяне на изходящите номера за записване за първолаци, а те се включват към изначалния списък съдържащ всякакви училищни документи, т.е. входящия номер на първото дете от опашката може да 1001 изходящ номер като пореден за училището.

# 814
  Не би ли трябвало да са входящи номера, защо  им викате изходящи? newsm78
Може да са поредни номера за цялата входяща документация на училището.

Лично аз подадох документи на дъщеря ми в три училища и никъде не ми дадоха входящ номер доброволно, в едното си поисках, в едното нямало нужда, а в третото забравих.

# 815
  • София
Хипотезата на майка ми, бивш директор, относно избрания подход към изходящите номера е, че няма специално отделяне на изходящите номера за записване за първолаци, а те се включват към изначалния списък съдържащ всякакви училищни документи, т.е. входящия номер на първото дете от опашката може да 1001 изходящ номер като пореден за училището.

точно това обясних и аз.

п.п. уточнение - входящ, не изходящ

# 816
  • София

точно това обясних и аз.

п.п. уточнение - входящ, не изходящ
По-горе си написах входящия номер - ще ми го дешифрираш ли, моля. В 144то също не ги отделиха в отделен регистър, но нямаше такива кодове, просто цифрите бяха по-големи. За да не те затрудня, ето го отново номера ми - 3р22 34-1612.

# 817
  • София
Според мене се формират от годината 2013 и са започнали от 1301, 1302..., като това отпред 722 е някакъв си техен номер на регистър, но нека още някой да сподели номера си, за да не гадая.

# 818
  • София

ако искаш, пиши ми на ЛС кой ви е бил входящия номер и ще ти кажа кога сте отишли на опашката и колко време сте чакали ....Simple Smile

Ето от тази ти реплика, jam, става ясно, че ти знаеш повече, имаш информация, която другите или болшинството от другите нямат.

не, от този номер става ясно, че тъй като знам моя входящ номер и знам кой номер съм била в "тетрадката", мога горе-долу да определя кой номер е била Весика в "тетрадката" на родителите, ако имам нейния входящ номер...

елементарна математика, нищо повече  Laughing

# 819
  • София
Според мене се формират от годината 2013 и са започнали от 1301, 1302..., като това отпред 722 е някакъв си техен номер на регистър, но нека още някой да сподели номера си, за да не гадая.
Мхм, значи аз съм подала документи 2016,а newsm78

# 820
  • София
Мхм, значи аз съм подала документи 2016,а newsm78

Подала си 2013, но преди теб са подадени 1613-1300=313 заявления. Сега разбрали ме?

# 821
  • София
Моят номер е 722-1383/1.04.2013 и сме приети в руската паралелка, а в онзи списък, който родителите направиха, бяхме 75 номер. Нека и други да си дадат входящите номера, за да разкрием тази толкова сложна мистерия с номерацията.Simple Smile.

Коти, като гледам моя входящ номер и пореден номер от оня списък, и като сравнявам с твоите - всичко е наред. почти точно сме вървели последователно. ти даже си с 5 номера по-преден входящ, отколкото би трябвало по "оня списък" Simple Smile

# 822
  • София

По-горе си написах входящия номер - ще ми го дешифрираш ли, моля. В 144то също не ги отделиха в отделен регистър, но нямаше такива кодове, просто цифрите бяха по-големи. За да не те затрудня, ето го отново номера ми - 3р22 34-1612.

струва ми се, че в първата част има грешка - видях вече няколко номера от 1 април 2013 г. от 125-то, но такава буквено-цифрена комбинация не съм срещала.

но, така или иначе, нашите предположения са, че поредността идва от последната четворка цифри. първият човек, който влезе на 1 април сутринта да подава документи, получи номер 667-1313.

1612-1313 = 299. горе-долу, толкова документа има преди теб. ти кога подаде?

# 823
  • София
Ми не помня датата, късно, че подавах за експиремент, входящия номер е в мъжа ми, ще го сакнирам утре и ще го постна, въпроса е, че ако оставим на страна дори и буквено-цифремата комбинация, която ми плеснаха на мен (нямам идея защо), цифрите преди тирето също са супер различни и всъщност на мен проблемът ми е, че този номер не ми дава никаква информация. С еднаква сила могат да ми кажат - има 1000 човека преди тебе и има 10 човека преди тебе и аз нямам как да знам така ли е или не.

# 824
  • София
Преди няколко години, когато записвах сина си, нещата протекоха така:
Отидох в училището в 7.40, вече имаше събрани родители, но не много. Докато чакахме попълвахме заявления. В 8.15-8.20 вече бяхме в близко кафе с други родители на деца от групата в ДГ. На мен ми дадоха номер за заведено заявление 023. Детето, чийто родител влезе през един човек преди мен, получи номер 021. Другите родители получиха също такива листчета с номер, който ясно показваше поредността на заявленията. Как са си го въвеждали в книгите -не знам, не ме и интересувало.
Това беше точно така. Ние бяхме с номер 19 (мисля).

Тази година се опитах да подам документи за малкото в 144. Там ми казаха че вече била такава практиката - да се слагат просто поредни входящи номера за всичко. Странното беше че отказаха да ми дадат входящ номер, но записаха в голямата тетрадка. Аз малко се поразфучах, защото исках да знам колко деца има записани преди мен. Веднага ме упътиха към директорката, която беше заета, но ме препрати на помощник директорка и... се оказа че изобщо няма прием за 5-годишни. Не зная какво щеше да стане ако имаше, но е факт че за 15 минути се намери значещ фактор, който се опита да ми обясни защо нямат номера.

Общи условия

Активация на акаунт