Училищата в район Младост, София- ІІ част

• 62 023
  • 962
  •   1
Отговори
# 600
Аз на 3 ще отида по обяд, когато големия е на плуване, да я запиша в предучилищната.

# 601
  • София
Всичко ще дадат на родителската среща, ще сме по класове след общото събрание.

Вела, ако малката пее добре, ще ти посъветвам Станчева, нищо, че не я харесвам лично. Ще даде на детето възможности да пее, ще помогне да се запишете в хор, защото е препълнено.

Обаче, ако е с танци или рисуване - г-жа Гекова - разкошен учител и човек!

# 602

От сайта на 144-то СОУ:

ВАЖНО
Всички ученици, класирани за І клас на учебната 2013 / 2014 г., моля да потвърдят желанието си за записване до 03.06.2013 г. - 17.00 ч. на телефона на класния ръководител:
І а клас - г-жа Даниела Андонова - GSM:0894686020; 0884 513 527;

І б клас - г-жа Елеонора Захариева - GSM:0894686022; 0889 98 00 77;

І в клас - г-жа Десислава Евтимова - GSM:0893516205; 0878 98 68 94;

І г клас - г-жа Петя Иванова - GSM:0894686018

І д клас - г-жа Катя Димитрова - GSM:0893474587; 0898 60 73 81;

На родителската среща да носят оригинала на удостоверението за завършен подготвителен клас и копие от акта за раждане.

Местата на непотвърдилите до тази дата и час ще бъдат заети от резервите и останалите чакащи първокласници, които не са включени в списъците.

Величка Николова -

Директор на 144 СОУ "Народни будители"

# 603
anabel10 благодаря за информацията. Току що звънях на  г-жа Даниела Андонова  и на г-жа Евелина Станчева. Оказа се ,че сме в двата списъка / за първи и за предучилищна/ Разбрахме се, в крайна сметка ще сме си в предучилищната при г-жа Станчева.

# 604
Момичета, довечера има родителска среща в 81 СОУ. Моля, ако някоя от вас ходи, да драсне тук важните неща, тъй като не мога да присъствам на нея, не съм в града. Първото класиране вече е качено на сайта. Peace

# 605
  • София
Вела, ако малката пее добре, ще ти посъветвам Станчева, нищо, че не я харесвам лично.
Аз я харесвам лично. Синът ми беше при нея. Изключително спокойно се работи и децата много я обичаха. Даже групичката се запази в първи клас. Моето дете заобича да рисува при нея, други пропяха, а не са били подбирани талантливи.

Да не ме разберете неправилно - не искам да противореча, само казвам че си е съвсем нормална жената, отдава й се работата с деца. И е съвсем нормално някои да я харесват, други не.

# 606
  • София
Anabel10, хиляди благодарноси  bouquet

# 607
Вела, ако малката пее добре, ще ти посъветвам Станчева, нищо, че не я харесвам лично.
Аз я харесвам лично. Синът ми беше при нея. Изключително спокойно се работи и децата много я обичаха. Даже групичката се запази в първи клас. Моето дете заобича да рисува при нея, други пропяха, а не са били подбирани талантливи.

Да не ме разберете неправилно - не искам да противореча, само казвам че си е съвсем нормална жената, отдава й се работата с деца. И е съвсем нормално някои да я харесват, други не.

Благодаря момичета.   Hug Аз и малката се запознахме с нея и детето я хареса.

# 608
  • на тавана в кошницата
Anabel10 Hug  bouquet много благодаря

# 609
Благодаря Анабел! Нямаше да го видя, ако не го беше пуснала. На такова никакво място е сложено...

# 610
  • София
Абе то си е сложено на мястото с класиранията, ама аз нямах за какво да влизам сайта тези дни, малко е некоректно според мен.

# 611
  • София
И аз не успях да звънна. Дали в понеделник в късно?
Некоректно е. Трябваше да има тази информация до списъците!
Имам предвид 144.

Захариева сега не вдига!

# 612
И аз не успях да звънна. Дали в понеделник в късно?
Некоректно е. Трябваше да има тази информация до списъците!
Имам предвид 144.

Захариева сега не вдига!
Точно!
Аз сега се замислям като се запишем там сигурна през ден ще трябва да проверявам за инфомация на сайта.
Така и не разбах кога и къде са обявили че предучилищната не се явяват на прослушване.

# 613
  • София
Е, сега видях, че 03.06 до 17:00!!! Ще успея, освен това живея на 2 крачки от училище.

Никъде не пише, Вела, но аз не се явявах миналата година, както и другите деца от предучилищната...

Но, браво на мъничето ти!!!

# 614
Ами вероятно има много притеснени родители, на които децата са резерви и чакащи, и са оказали натиск по-бързо да става ясно окончателния списък какъв ще е. И аз ходих на бегом до градината да ми дадат удостоверението предсрочно. В понеделник ще се изсипем всички да се записваме! Да ви кажа - очаквах го и си следя сайта постоянно. И в инфото пише, че копие на акта за раждане се дава наесен - да знаете, че ще го искат в понеделник при записването. Така че - носете си и удостоверението за предучилищна и копие от акт за раждане.
ЕЕЕ, как забравих - ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВАС И НА ДЕЦАТА ВИ!!!

Общи условия

Активация на акаунт