Школа по испански- София

• 585
  • 4
  •   1
Отговори
  • София
Здравейте!
Искам да запиша дъщеря ми 17 години на испански език. Изучава го в училище,  но не достатъчно. Може ли да препоръчате школа от която сте доволни? Чудех се между Институт Сервантес и Иберика, но още го обмислям.

# 1
Сервантес разбира се. Там със сигурност ще го научи, ако има желание разбира се. От първия урок преподавателя говори само на испански, голяма част от преподавателите са испанци. Правят се различни упражнения и дискусии, не се върви само по учебника. Аз изкарах всички нива там и нямам забележки. Малко са раздути нивата, цените са си високи, но ако човек не бърза и има финанси, няма какво да се мисли.

# 2
  • Мадрид / София
Може да я пратите в Испания на курс. 😄

# 3
И аз давам глас за Сервантес, огромен плюс са им преподаватели носители на езика. Не се търчи по материал, а се гледа практическата насоченост на езика.

# 4
  • столицата
Някой  ще се пробва ли за испански с ваучер от Агенцията по заетостта? Нищо не ми говорят фирмите-доставчици. Александър бизнес център, Бел Едюкейшън, МЕЗОН ТАНДЖЕРИН, Катлея 22,  Академия Веда , Езикови училища Александър и др подобни и неизвестни за мен.

Общи условия

Активация на акаунт