ВТОРИ клас- втори срок - 4

• 43 952
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Klemy, честита рожденичка, да ви е жива и здрава!  bouquet

# 121
Клеми да ти е жива и здрава рожденичката и много да ви радва!   ura Tada

Нищо не мога да скрия в манджите. Само дето още не е хванал лупата да изследва какво има в чинията.   smile3516

# 122
  • Sofia
Алекс ми е 134 см, тежи 29 кг.
Аз съм 149 см, тежа 55 кг.
Какво ще кажете, а?  Laughing

# 123
  • София
Клеми, със закъснение- да ви е жива и здрава рожденничката!  bouquet
Моето дете оздравя от грипа, да чукна на дърво, три дни продължи температурата, покашля още малко, но педиатърката ме посъветва да остане вкъщи цялата тази седмица. Не е проблем, единственно факта, че в петък ще правят първото си съчинение ме притеснява малко. Не знам как ще се справим вкъщи. Ама то като гледам в училище са само 12-13 деца от класа, останалите като нас ще съчиняват у дома. Пак е добре де- в петък миналата седмица са били 8.

# 124
  • Варна
Клеми,да ти е здрава рожденичката,да расте щастлива и много радост да ви носи!  bouquet

# 125
  • София
Клеми, честито и от нас ! Да ти е жива, здрава, умна и щастлива !

Успех на всички участници в състезанието по английски !

Цвети от сутринта е с нова шина - да видим тази ще устиска ли повече от предишната или пак ще изчезне безследно.
Моите в понеделник имат концерт от проекта по нар. танци от 9 до 13 часа и помолиха някой да отиде. Викам баба ще дойде да ви гледа, а отговорът на Цвети беше "Е благодаря, че не се интересуваш от децата си..."  #Crazy Embarassed Confused. Днес ще пускам прошение до шефа за едни ден отпуск - дано ме огрее. Grinning Коментарът на Плами пък беше: "Благодаря ти, че поне ще опиташ".
Плами пък хубостницата, забравила, че трябва да ни даде бележника да й се подпишем за родителска  среща и ... подписала баща си, щото моят подпис е много сложен. Говорихме надълго и на нашироко какво е направила, как се гради и как се руши доверие, какво значи да фалшифицираш документ и  и какви биха били последствията от това. Ситуацията е тъпа и заради факта, че в бележника на сестра й се бях подписала т.е. аз съм уведомена за род.среща. Не е била единствената с подправен подпис, но е останала единствената, която не си е признала, въпреки че сестра й я е "мъчила много да си каже".
За килата не ми се говори - Плами 132 и 29 кг, а Цвети 142 и 47-48 кг. Мисля, че една неделя засякох Клеми с нейните на детския център в ИКЕА (познах я по щерката), та са като от един калъп с Цвети, пък и с тези гъсти, прави и тъмни коси  Grinning

# 126
  • Пловдив
Днес е състезанието по английски език ,дано се справят дечицата успешно.
Ако  успее някой да пусне какво се е паднало ,ще е чудесно.

# 127
  • София
Клеми, да ти е честита порасналата девойка! Здраве, щастливо детство, верни приятели и весели приключения и желаем, а на теб - само да те радва и все да се гордееш с нея!    bouquet

Биби, винаги са ми много забавни постовете ти! Големи скици са ти сладурките, не ти е скучно, да са ти живи и здрави!
Не е била единствената с подправен подпис...
Впечатлена съм колко е напред с мат'ряла подрастващото поколение!  Mr. Green

Успех на състезателите днес!
А състезанието само по английски ли е?

Последна редакция: ср, 20 фев 2013, 10:18 от Morrighan

# 128
  • Montana
Здравейте мами ,
ние вече се сдобихме със страхотна раница (пълен комплект) .
За съжаление направих услуга и поръчах и една за приятелка, която ме бави с плащането вече доста време, ако някой се интересува, да ми пише на лични.  Hug

# 129
  • София
Още веднъж, благодаря ви!  Hug
Биби, защо не се обади? Ние сме били.  Laughing
Аз пък бях останала с впечатление, че е другата седмица състезанието по английски и дори не съм й показала тестовете от миналите години!  ooooh! Много съм разсеяна! Дано успее да направи нещо.

# 130
  • В светлината на слънцето
Klemy, честита рожденичка и от нас! Да е жива, здрава и само успехи напред в живота!   bouquet
За яденето не ми се говори.  ooooh! Девойката напоследък яде каквото тя си реши. Добре поне, че обича плодове и зеленчуци, та те винаги присъстват в менюто й в много големи количества. Останалото е: яйца - варени, яйца - на омлет, кисело мляко, черен хляб понякога, леща и май изчерпахме списъка. ooooh! По нейните думи била лееекинко дебела. ooooh! ooooh! ooooh! Дебелото наближава 140 см и тежи 22-23 кила с дрехите. ooooh! Обувки 35 номер вече й стягат, но тя от малка си е с голям крак. Дребният и той същата стока - дълъг и слаб. Той пък отказва всичко, което е във вид на супа, но е месар и млекар. Изобщо веселба. Crazy

# 131
Второкласника каза ,че състезанието е било лесно. Е аз обясних ,че когато си знае, винаги ще му е лесно.

bibi Всеки път като ти чета постовете очаквам нещо интересно. Но това направо ме разби.Не ми  се мисли какво те чака занапред с девойките.

# 132
Рождениците вече заваляха Simple Smile
Да са ви живи и здрави  nbirthday

София днес беше на първото си състезание, аз съм доста против, заради начина на организиране, заплащане и въобще смисъла им, но едно от записалите се деца беше болно и понеже отказаха да му върнат таксата, ние я платихме и отидохме на негово място  Laughing в нашето училище имаше нещо като курс за подготовка на тези, които ще участват, в общи линии да ги запознаят с вида на изпитването, но София ги пропусна, защото нямаше намерение да ходи и взе решението вчера.

Ако качат някъде резултатите, пуснете да ги видя, че според нея всичко си е решила, а според мен е много зле по английски, та нещо не ми се вярва  Mr. Green

# 133
Не се сърди,

ето тук - http://sbnu.org/tests.php - на 04.03.2013 очаквай Wink)) Уж е било лесно. Справило се е детето, недей така  Peace

# 134
  • София
Биби, защо не се обади? Ние сме били.  Laughing
Ами, защото Леа търчеше с един чисто бос и един обут в чорап крак из фоайето и аз мернах "познато" дете (и майка), ама чак в колата вденах кои сте.
И от моите отзивите са, че състезанието е било много лесно - да видим.
Аз искам Цвети да има добър резултат, за да напомпа малко самачувствието. Сестра й е по-добра от нея по езика и това я отказва да го учи. Учителката и тя се опитва да намери други стимули.  Rolling Eyes Хубавото на състезатията е, че свикват с обстановката, а това ги подготвя за важните такива занапред.
Аз в понеделник съм в отпуск и децата да щастливи. Цвети крещеше в телефона: Благодаря ти, благодоря ти, благодоряяя тиии !!! И на шефа ти благодаряяяя. Госпожооууу мама ще дойде да ни гледа  Cry Cry Cry. п.с. за протокола - рядко изпускам техни изяви  Confused

Общи условия

Активация на акаунт