ВТОРИ клас- втори срок - 4

• 43 948
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Не ми се получи разпита на мене. Освен, че имало за редактиране грешки и било трудно друго не разбрах.

# 616
Имало изредени думи, които е било нужно да се свържат с Ежко или Лиса, като например "умен", "хитруша" и т.н.

Имало имена, за които е било нужно да се огради/подчертае онова, което е написано правилно. Имената са били "Петьо", "Колйо", "Стефън"...нещо такова.

Доколкото ми обясни синът ми. Laughing

# 617
  • София
Дъщеря ми казва, че било много лесно, но да видим...
Разисквали са с госпожата после в час задачите, които си спомнят.
На тази задача с броя грешки тя е открила 6, четох някъде, че сте споменали. Децата от класа масово били забравили грешката, че Ежко се пише с главна буква.

Алекс, моята дъщеря също отказваше да ходи на състезания. Тя е много притеснителна що се отнася до резултати, оценки, не понася да греши, иска винаги да се справя перфектно. Tired И понеже и е ясно, че това е невъзможно, на състезания просто не искаше да ходи, а и аз не я насилвах. За първи път прояви желание за Аз и числата тази година и резултата беше плачевен- 32 точки. При положение, че с учебния материал по математика се справя отлично, контролните и са без грешки, задачите от минали години, които ги принтирах от това състезание също ги решаваше без проблем. Но стреса и паниката си казват думата. Обаче вкъщи бяхме горди от факта, че е имала смелост да се яви, независимо от резултата. И това я нахъса, не плака за малкото точки, а аз очаквах драма голяма, имайки предвид какво се случи, когато изкара първата си и единственна засега петица в училище. Но- детето беше доволна, че е проявило смелост.
С една дума- когато и дойде момента на твоята госпожица, тогава. Аз лично на тази възраст бих поощрила детето ми да ходи само и единственно ако има силно желание.

И да се оплача- болна е, от снощи с температура. Трети път за тая учебна година ми боледува с висока температура, такова чудо никога не е било, нито в детскоградинската възраст, нито никога.

# 618
  • София, Младост
Здравейте,
Теста от състезанието са го правили после в час с госпожата. Моята госпожица била пропуснала една грешка-вместо 6 сгрешени думички намерила 5.. Другото й било вярно. Каза, лесно било, ама ще видим  Crazy

# 619
В състезанието " Аз и буквите" и моята щерка участва. Каза лесно било! Да видим само след седмица две какво е направила. Все се случва по български език и литература да позабрави нещо. Вкъщи е карам редовно да се упражнява а тя все ми се оплаква, че била единствената.  В теста имало думи да се подредят по азбучен ред, да се напишат умалителни имена, да се определи какви са лисицата и таралежа от приказката 101 хитрини.

# 620
# 621
# 622
Поне нещо са ви разказали вашите деца, а моят не помнел какви били въпросите Wink, но били лесни Crazy
Утре е на кенгуруто, там май ще види зор Mr. Green
А относно записването на различни състезания, ами баткото навремето се записваше на де що има състезание Whistling ей така , за спорта Party Grinning

# 623
  • Варна
Честит имен ден на всички носещи името Тодор, Теодора и производните им.
Успех на състезанието днес, моето дете не го записах тази година. Бързо оздравяване на болничките деца.
С нетърпение чака вече ваканцията - ще ходи на лагер с вокалната група и ще правят " гласът на Бънджи Сингърс". Ще са разделени на отбори, а каките и баткото от голямата група ще им помагат, а най-малките (4-5) ще са на "дневен лагер" без спане. Дано всичко мине гладко и прекарат добре.

# 624
Косьо е болен. ooooh! С 39 температура е. Уф, ще се побъркам вече с тези болести.

# 625
  • Варна
Привет!
Да оздравява Косьо бързо! Hug
Има ли завърнали се Кенгурчета? Моя каза "лесни бяха",а каже ли така ясна работата. Mr. Green

# 626
Дано се оправите бързо.
Ние малко сме се поизложили на кенгуруто.Има 65точки от общо 120 точки.Доста се разочарова,каза,че повече няма да ходи,после каза,че госпожата няма да го пусне повече.Пак е бързал.Мен ме е яд за три от задачите които е згрешил,защото не са сложни.Както и да е вече е минало.

# 627
  • Варна
Дано се оправите бързо.
Ние малко сме се поизложили на кенгуруто.Има 65точки от общо 120 точки.Доста се разочарова,каза,че повече няма да ходи,после каза,че госпожата няма да го пусне повече.Пак е бързал.Мен ме е яд за три от задачите които е згрешил,защото не са сложни.Както и да е вече е минало.

Че той с задачите ли излезе?  Rolling EyesИ точките си сметнахте вече,браво!  Simple Smile
Ако ги имаш,те моля да ми ги пуснеш на пощата,че ми е интересно да видя колко "лесни" са били. Crazy

# 628
  • София
Моля ви и аз за задачките  Crazy
И на мен ми казаха, че са много лесни и даже на листа за черновата си е нарисувал пейзаж.
Баба му се пошегува с него, че състезанието по рисуване е било преди известно време, днес явно не е разбрал, че е на математика. Иначе сериозно, детето определи, че задачите били малко по-сложни от миналогодишните, но пък доста по-лесни от по-предишните години!

Моля ви за задачките  Praynig

# 629
Ако раздавате задачките, давайте и насам GrinningМоят нищо не донесе, не са им дали черновата  Thinkingказва, че били по-лесни от тези, които му бях дала да решава  Simple SmileНо като чуя "лесни" и ми светва червената лампичка Mr. Green

п.п.има ли поща и за второкласниците? Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 23 мар 2013, 15:45 от Shoni

Общи условия

Активация на акаунт