ВТОРИ клас- втори срок - 4

• 43 889
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
lorenca, благодаря че си качила състезанието. Дъщеря ми така и не ми обясни какви са били задачите, но виждам че е било лесно. Laughing
Весела ваканция и от мен!

# 721
Добрата госпожа публикува тестовете  Peace
За който е любопитно:
 Аз и буквите 2 клас 2013

ииии ПРИЯТНА ВАКАНЦИЯ! На дечицата и на мамите  Laughing

Изглежда доста лесен теста, принтирах  го да го дам довечера на щерката да се упражнява Laughing

Ще ми кажете ли, моля ви, от утре ли са ваканция децата и до коя дата? Че нещо му изпуснах края, малката е болна от една седмица и... Embarassed

# 722
  • София
ваканцията започва утре и е до края на другата седмица  Peace

# 723
Мерси, Дзвер, и аз си мислех, че е една седмица, но реших да питам за всеки случай, че се бях засилила утре да я пусна на училище, та да разбере какво трябва да учат през ваканцията Laughing Явно ще се обадя на госпожата да ми даде насоки за развитие през тия почивни дни Laughing

# 724
Моят син, ще има ваканция с една седмица по-дълга, защото от 08.04. до 12.04, част от класа заминават на зелено у-ще. Останалите по избор - или на занималня, или вкъщи. Май, ще се спрем на вторият вариант, но още обмисляме... Thinking

# 725
Честита ваканция и от мен.Сега ще си почине ще си поиграе малко повече,но ще си пишем нещата които са им дали за ваканцията.

# 726
Правописна грешка ли има в 11 въпрос? За мен и трите отговора са грешни.
а/ КолЙо
б/ВладислаФ
в/ПетЪо

# 727
Правописна грешка ли има в 11 въпрос? За мен и трите отговора са грешни.
а/ КолЙо
б/ВладислаФ
в/ПетЪо

ФАКТ Simple Smile Поне в това копие...
Като знам, че им дадоха на лист А4 - по стр-ци на страница - смятай какво са видели децата Sad
Колко големи са били и черно-белите картинки, по които да измислят думи.
Абсолютна машина са вече и тези ...

# 728
Явно няма да се ходи повече на това състезание. Иначе моя е писал големи глупости. Ежко Бежко- зайче. ooooh!

# 729
  • София
Хм, този "ешко" за колко грешки се брои?  newsm78 Аз лично бих броила 1 грешна дума, детето обаче е преброило 2 грешки... И "Гризана" ще ни изгризе главата - нашичкият е писал "гризли"  hahaha

Последна редакция: чт, 28 мар 2013, 20:12 от Morrighan

# 730
Според мен, горната чертичка на Т-то се е сляла с Ь и се вижда като Ъ - ТЬ. Може би при по-неясен печат, децата остават с впечатление, че е Ъ, вместо Ь.

П.П. Като знам, че моя доста закъсня за това състезание, макар и не по негова вина, не очаквам този път максимална оценка.  Confused

# 731
Хм, този "ешко" за колко грешки се брои?  newsm78 Аз лично бих броила 1 грешна дума, детето обаче е преброило 2 грешки... И "Гризана" ще ни изгризе главата - нашичкия е писал "гризли"  hahaha
hahaha Joy Ох,  посмях се !
ешко-  са две грешките- Ежко. Аз  преброих 7 грешки

Според мен, горната чертичка на Т-то се е сляла с Ь и се вижда като Ъ - ТЬ. Може би при по-неясен печат, децата остават с впечатление, че е Ъ, вместо Ь.

П.П. Като знам, че моя доста закъсня за това състезание, макар и не по негова вина, не очаквам този път максимална оценка.  Confused

Не, написано си е Ъ

# 732
vela, ти надмина всичко със 7 грешки:)

За Ъ/ Ь  - предполагам, че то е оградено. По-късно ще разбера.

# 733
vela, ти надмина всичко със 7 грешки:)

За Ъ/ Ь  - предполагам, че то е оградено. По-късно ще разбера.
А те колко са? Blush Отивам пак да броя. Уф, 6 са грешките. Трябва да се върна в първи клас.

# 734
Аз ги докарах 6 - пътечка, Зайко, слънчасал, срещата, ЕЖко.
Оле, луди сме. Трябва да се спрем;)))

Общи условия

Активация на акаунт