Отговори
Здравейте, някой използвал ли е пелените Woopies от Wooden Spoon и какво ви е мнението за тях?
Ако знаете и сте пробвали други по-еко съобразни еднократни или многократни пелени за бебета също ще ми е интересно мнението ви.
И коя марка пелени използвате?
Благодаря Simple Smile

# 1
Ползваме вече 2 години само Pampers ,взимала съм и на Пуфис и Молфикс ,но не ми харесаха на допир

# 2
Bambo Nature. Случвало ми се е понякога да изпуснат, но съм доволна като цяло. Проблемът е, че не може да ги купиш в първия магазин и трябва да си малко по-организиран. Купувах от Вис Виталис и май за пелените поддържаха що-годе бройки. Но моето дете е по-голямо вече и е с пелени тип гащи и те почти никога не са налични. Може да се поръча онлайн за следващия ден от bioidea. Но аз пак съм пропускала да поръчам на време 😀 В тези случаи набързо взимам лидълски. За съжаление, детето почна да ми помрънква, че иска лидълските заради картинките.
Честно казано си представям, че ще имате сходни изживявания с наличностите на тези Woopies.

Последна редакция: вт, 01 окт 2024, 21:50 от BlossomStar

# 3
Здравейте, някой използвал ли е пелените Woopies от Wooden Spoon и какво ви е мнението за тях?
Ако знаете и сте пробвали други по-еко съобразни еднократни или многократни пелени за бебета също ще ми е интересно мнението ви.
И коя марка пелени използвате?
Благодаря Simple Smile
Пробвай различни. Виж с кои детето е най-спокойно и на теб са ти най-лесни за употреба.
Цената също е фактор.  Няма сми да даваш 1000 лв за памперси с лого на ферари. Пак ще се мажат с лайна Simple Smile

Моето дете се обриваше от Памперс Bowtie

Общи условия

Активация на акаунт