Всичко за Всички марки гел лакове - 2

• 144 486
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
Аз имам едно питане,относно крушките(пурите)за лампи.
Моята лампа е 12В,с две крушки по 6В.
Мога ли,да си купя резервни пури,от обикновен магазин за осветителни тела,или те са по различни и трябва да си търся от интернет?

Последна редакция: пт, 27 сеп 2013, 12:39 от Tsvetkova

# 646
Такива пури са нестандартни,няма да намериш никъде. Потърси само там от където си купила лампата. Стандартните са 9W и няма да станат вероятно. Лампи за гел лакове и пури за тях не се продават по магазините,а само в специализираните фирми

# 647
потърси в гугъл, все някой би трябвало да продава  Peace

# 648
  • София
Момичетааа, много , много ви благодаря за тази сикрет схема Simple Smile Така ще си увелича цветовете с едни 20-300 броя от наличните обикновени лакове Simple Smile
Изпробвано е WinkПросто си спазваш всички стъпки на поставянето на гел системата и след почистване на лепкавият слой си действаш,даже може да не завършваш отново с топ гел лак ами един-два слоя Сеш вит и така ще можеш и да го изтриеш  Peace
Може ли инфо какво е Сеш вит Hug Embarassed

# 649
  • Sofia
Може ли инфо какво е Сеш вит Hug Embarassed

Seche Vite е бързосъхнещ топ пак с кристален блясък, но съдържа определени токсични съставки, така че някои момичета го отбягват.  Peace

Скрит текст:

# 650
  • София
Благодаря,значи спокойно мога да си ползвам топа на ОПИ вместо него,защото пробвах на няколко пъти да сложа UV топ гел върху уж изсъхнал обикновен лак и той така се набръчква, че почва да се бели след ден-два....но аз слагах и само основа,без топ върху нея.....ще пробвам и този вариянт Hug

# 651
Здравейте момичета . Решила съм да си купя УВ лампа и гел лакове , за да се лакирвам сама вкъщи . Някоя от вас има ли опит , за да препоръча  продукти ?

# 652
Здравейте момичета . Решила съм да си купя УВ лампа и гел лакове , за да се лакирвам сама вкъщи . Някоя от вас има ли опит , за да препоръча  продукти ?
Моите наблюдения са отлични от геловете на Orly -  имат комплект за домашен маникюр и лампа.

# 653
Днешното ми творение   Grinning

# 654
От къде може да се закупят лакове и лампа на Орли, ако може линк  Rolling Eyes

# 655
# 656
# 657
Аз отново да попитам някой да се изкаже за гел-лаковете Jolifin?

# 658
Днешното ми творение   Grinning

много приятно  Grinning

# 659

Общи условия

Активация на акаунт