Javari.co.uk /.de /.fr -/място за боси стоножки/ - 48/ от 14.02 до 21.02.2013

• 46 985
  • 975
  •   1
Отговори
# 570
Alexa_a честити придобивки - успокои ме за Хьогел-ите и аз пуснах 6 дано да наред с размера Hug

Може ли линк към форумските Хьогел-и
Заповядай !

# 571
  • pomorie
Докладвам мъжо каза,че СК-те са страхотни и ок като номер  Peace

# 572
  • Варна
Някой нали си беше харесал тези - https://www.javari.de/Damenschuhe/s/ref=topnav_sd_wmnsale_?ie=UT … 28%26pageCode%3Dd .

# 573
  • Варна

И ви моля за препоръка за детски ботушки за сняг, номер 34 до 25 евро. Набелязах някои, но за марката (Индиго) нищо не зная.  newsm78

Срещала съм добри отзиви за тази марка в темата за MyToys.de. До колкото си спомням си отговарят на номера.

Снощи пуснах тези с празна карта. Някой има ли впечатления от марката ABIS, всякакъв коментар ще ми е от полза Simple Smile За да е още по-голямо чуденето ми, в немските сайтове описват кожата като естествена, а във френските - синтетика newsm78

# 574
в амазон има -20 % на  новата колекция с код LONDON20  намалението е  до  22 02
гумени ботуши
Skechers

Последна редакция: вт, 19 фев 2013, 09:37 от pepine86

# 575
  • Sofia
Мацки, преди време си бях запазила от редутската тема (май) скала с цветове. Изтрих си favourites при едно преинсталиране и сега не мога да си намеря толкова подробна - някой може ли да помогне.

За да не бъде оф-топик, търся я заради "peltro" (калай май) на тъмно кафявите от ТЕЗИ - снощи ги пуснах на около 50Е, колкото и да не исках точно кафяви, защото изрових света за Mjus и Airstep и 36ти номер няма от нито едни от този модел (тези марки исках и гледах). Даже и в този Амазон ВИП имаше Airstep на супер цена и пак 36 изчерпан.
Колкото в Амазон UK остават само 3-ки, толкова пък в немското 36 свършва бързо  Crazy
И все пак, ако имаше от другите цветове, много щях да се замисля кой искам  Mr. Green В немския Амазон една дама пише за кафявите, че имат блясък и много се надявам това peltro поне да прелива в нещо... аман от бежови и кафяви  Crazy
Даже се чудех дали да ги пускам, но може ли моя милост да няма от този модел и то такава хубава марка  Blush

# 576
Да похваля това ботушче с Горитекс  http://www.javari.de/brand/Clarks/ref=dp-bb#__ie%3DUTF8%26cAsin% … 91%26pageCode%3Dd  34 номер просто страхотен.
Аз обаче го взех за 40 евра а сега са намалени на 34 евро,обаче няма 34 номер.Дали ще мине номера и изобщо къде и какво им пишете за да ви върнат разликата newsm78

# 577
Не съм на "ти" с немския, но ми се струва, че този сайт е нещо като аукцион, от типа на нашия Фешън дейс.

Получих тези Bugatti, без забележка, много удобни. Сякаш са леко уголемени,ама съвсем леко.  Сега им търся чанта, ако имате предложения някакви, давайте. Фен съм на големите чанти.

Ето ти 1, 2, 3 и 4 предложения от мен.
Благодаря на теб и останалите отзовали се,  Hug вчера се снабдих с едно чантЕ , което харесах на витрината на един магазин.

# 578
  • Бургас
Можете ли да си следите пратките в ДНЛ? Имам едни боти пратени на 11 и в немскот оми дава движение само до 12, а в нашето изобщо не излизат. Изнервям се вече - искаааааам си ги Simple Smile

# 579

И ви моля за препоръка за детски ботушки за сняг, номер 34 до 25 евро. Набелязах някои, но за марката (Индиго) нищо не зная.  newsm78

Срещала съм добри отзиви за тази марка в темата за MyToys.de. До колкото си спомням си отговарят на номера.

Снощи пуснах тези с празна карта. Някой има ли впечатления от марката ABIS, всякакъв коментар ще ми е от полза Simple Smile За да е още по-голямо чуденето ми, в немските сайтове описват кожата като естествена, а във френските - синтетика newsm78
В началото на февруари пуснах http://www.javari.de/Indigo-462-054-Unisex-Stiefel/dp/B007Y3NGE8 … mp;rnid=536845031
Във форума не намерих инфо, но в Му Тойс прочетох, че са с мембрана и ги поръчах.
Отговарят си на номера, за тясно до нормално стъпало, имат допълнителен етикет за мембраната, но поради липса на сняг не мога да кажа колко е качествена.
На картинката изглеждат широки, но обхващат глезена добре и като цяло стоят прибрано - по-скоро като обувка, а не бота. Доволна съм.

# 580
  • Beyond the Frontiers
Аз пък не съм доволна от Индиго - взимала съм от Май Тойс - пропускаха и държаха студено - а уж апрески си бяха. Но пък може и модела да е бил кофти.

# 581
  • София-Лагера
Да похваля това ботушче с Горитекс  http://www.javari.de/brand/Clarks/ref=dp-bb#__ie%3DUTF8%26cAsin% … 91%26pageCode%3Dd  34 номер просто страхотен.
Аз обаче го взех за 40 евра а сега са намалени на 34 евро,обаче няма 34 номер.Дали ще мине номера и изобщо къде и какво им пишете за да ви върнат разликата newsm78
Няма да ти върнат разликата,защото го няма номера който си поръчала.
И какво означава ''дали ще мине номера''?
Сайта е толкова коректен ,а ние започваме да злоупотребяваме с това. Tired

# 582
  • София
Аз пък не съм доволна от Индиго - взимала съм от Май Тойс - пропускаха и държаха студено - а уж апрески си бяха. Но пък може и модела да е бил кофти.
Само веднъж съм вземала Индиго, от тойса, бяха сухи и топли ботушки. Може да има разлика от модел, знам ли.

# 583
Момичета за Френското има ли КОД?  Praynig Praynig Praynig

# 584
Вчера ви изпуснах края и пак сте накупили красоти. Червнитееее, ах червените Mjus Heart Eyes Но няма да гледам, няма с какво да ги нося, високи са ми...Абе ужасни са просто.

Вчера куриерът е минавал, но ме нямаше.  Сега трябва да ходя до съседното село, за да си взема пакета, защото нашата поща е в ремонт. ooooh! И точно днес съм без кола....Но ще ползвам градски транспорт, то сърце не трае да чака до утре.

Искам красива, кафява, кожена и евтина чанта. Joy Но вероятно ще почакам до следващите намаления. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт