Javari.co.uk /.de /.fr -/място за боси стоножки/ - 48/ от 14.02 до 21.02.2013

• 46 857
  • 975
  •   1
Отговори
# 840
Който е поръчвал форумското Бугати 37, 38 и 39 размер може ли да каже дължина стелката! Hug
Търся и за мен и за майка ми затова така нахално питам за толкова размери.  Blush
Кой цвят мислите, че ще си подхожда на това другарчеGrinning Доколкото си спомням от снимката на Сисли зеленият цвят на живо е май такъв или?

Aз днес получих форумските Бугати моите са номер 38, цвят табако, размер на стелката 25 см. с шивашки метър я измерих.
Мога само суперлативи да кажа за тези обувки, страхотни са!
Според мен са леко уголемени с половин номер, поне на мен са ми леко свободнички, но ще си ги нося  Simple Smile
Дано съм била полезна.

# 841
http://www.miniprix.bg/produkt/1025877/ някой търсеше нещо подобно

# 842
 anny_ благодаря   bouquet кой номер ти трябва за малката ?

# 843
 ooooh! Пепи, благодаря, ми да бях писала  Crazy

Интересувам се около номер 29-30 на Дисни пантофки/обувки колко см стелка имат. - това допълнение към предния пост  Embarassed

# 844
  • София

Чудя се м/у тези двата чифта, моля, ако някой има на Дисни нещо с тези мерки да сподели как са като см стелката  Praynig Praynig
http://www.javari.de/Disney-Princess-Houseslippers-DP551196-Haus … p;nodes=547277031

http://www.javari.de/Princess-Amazone-193370-30-M%C3%A4dchen-Hau … p;nodes=547277031

Ани  Hug, първите показани ги взех миналата година, е няма толкова некачествени пантофи ... разлепиха се, прокъсаха се на второто обуване  Peace
Вторите и аз ги гледам от няколко дни, но само като се сетя за тези от миналата година и ме втриса, страх ме е, че и тези ще са така.

Едит: https://picasaweb.google.com/110399208743051388706/JAVARI#5712770588948042306 - ето тези бях взела, стелката на 26-ти номер беше 17 см.

# 845
Който е поръчвал форумското Бугати 37, 38 и 39 размер може ли да каже дължина стелката! Hug
Търся и за мен и за майка ми затова така нахално питам за толкова размери.  Blush
Кой цвят мислите, че ще си подхожда на това другарчеGrinning Доколкото си спомням от снимката на Сисли зеленият цвят на живо е май такъв или?

Aз днес получих форумските Бугати моите са номер 38, цвят табако, размер на стелката 25 см. с шивашки метър я измерих.
Мога само суперлативи да кажа за тези обувки, страхотни са!
Според мен са леко уголемени с половин номер, поне на мен са ми леко свободнички, но ще си ги нося  Simple Smile
Дано съм била полезна.
Мерси много! Перфектно ми помогна!  Hug 

# 846
другата година синчето ми  може ли да ме бие с тях по главата ?  newsm78 толкова много ми харесаха  че ги поръчах  ooooh!  Laughing

# 847
     Имам един въпрос към момичетата имащи El Naturalista,широки ли са по-принцип и отговарят ли си на номерата?
Благодаря ви предварително!

# 848
Днес получих тези сандали Ganter.
Номер 40, стелка почти 26 см, ширина Е. Кракът ми е широк 22 см и са ми половин идея широки, но лятото крачетата малко се подуват и нещата ще се подобрят.
Страхотна ортопедична подметка с височина 3 см, а не както пише там. Кожа навсякъде.
Чудни бързоходки за лятото, а и бяха 21 Е.
Доволна!

И аз съм ги получила, но ще ги видя в понеделник Grinning, според теб отговарят ли си на номера?

# 849
 Tired Нинка  Hug благодаря за отговора, сетих се, че мин год някои се оплакахте от подобни супер сладурски розови пантофки, но мислих, че са били други...значи да вървя да си търся от тук нещо колкото да изкара зимата, а за пролет ще я мисля и без това тр нещо по-леко.
  bouquet Благодаря!

# 850
Мацки, Manas уголемени ли са  Rolling Eyes В нашата табличка пише даже умалени, а в Амазон 2-3 коментара, че са уголемени  Thinking

aniK, до колкото си спомням Манас си отговаряха точно на номерацията, и май бяха за тясно стъпало. Помня, че Чоколина беше получила техни обувки, а май и някой наскоро се похвали за ботуши, но като не помня ooooh!. Дано не те подвеждам.

Като им видях фирмения сайт, се сетих, че имам техни ботуши, купувани в офлайн времената (май 250кинта бяха  Crazy ooooh!) и до колкото си спомням са си моят номер и са ми супер точни. Утре се прибирам в къщи и ще проверя. ТЕЗИ заглеждам и 2 коментара в немския амазон казват, че са уголемени  Crazy Не и се рискува с 35ти номер, а и цената му не ми харесва Wink
mia_ria, моте Groundhog са UK3 и едва ги уплътних с агнешка стелка 38ми номер  Rolling Eyes Сега вече не ми се вади крака, като ходя  Mr. Green Но пък топли, меки, не се пързалят  Peace Още някой скоро писа за един по-мадамски модел, че са уголемени. Хаха, аз като купих моите, ги нямаше тези коментари , че са много големи
Аник, кажи къде в Банско да търся тези стелки от агнешка кожа Grinning

# 851
# 852
Цената е чудесна, обаче в таблицата с размери има грешка. Направо от 37 номер отива на 39. Аз нося 38,5 или 39 и се чудя между 5 или 6 за широк крак. Помагайте! Praynig

Това е за тези, които си купиха чанти наUrbancode

Последна редакция: ср, 20 фев 2013, 19:25 от Мари-ана

# 853
    Имам един въпрос към момичетата имащи El Naturalista,широки ли са по-принцип и отговарят ли си на номерата?
Благодаря ви предварително!
Отговарят си съвсем точно и стават за широк крак!

# 854
другата година синчето ми  може ли да ме бие с тях по главата ?  newsm78 толкова много ми харесаха  че ги поръчах  ooooh!  Laughing
Moже, може...  Grinning Трябва да е много смел да ги обуе според мен  Crazy
Само аз ли нещо не успявам да се впечатля от форумското Бугати толкова, че да ги поръчам. Харесват ами, ама нещо не ме грабват  Thinking.

Общи условия

Активация на акаунт