Javari.co.uk /.de /.fr -/място за боси стоножки/ - 48/ от 14.02 до 21.02.2013

• 46 853
  • 975
  •   1
Отговори
# 855
Цената е чудесна, обаче в таблицата с размери има грешка. Направо от 37 номер отива на 39. Аз нося 38,5 или 39 и се чудя между 5 или 6 за широк крак. Помагайте! Praynig
И на мен ми харесаха, но в таблиците на Джавари дават №41 като 8,5! newsm78
От таблицата на официалния сайт на Panama Jack също не става ясно 7,5 на колко отговаря
https://www.panamajack.nl/uploads/images/size_guide/guia-de-tallas-en-lang2.jpg

# 856
  • Бг
Днес получих тези сандали Ganter.
Номер 40, стелка почти 26 см, ширина Е. Кракът ми е широк 22 см и са ми половин идея широки, но лятото крачетата малко се подуват и нещата ще се подобрят.
Страхотна ортопедична подметка с височина 3 см, а не както пише там. Кожа навсякъде.
Чудни бързоходки за лятото, а и бяха 21 Е.
Доволна!

Розова маслинка, би ли ми казала моля, дали ще станат за широк крак според теб, и каишките около глезена добре ли са, че ми се струват малко къси. Благодаря ти   bouquet.

# 857
другата година синчето ми  може ли да ме бие с тях по главата ?  newsm78 толкова много ми харесаха  че ги поръчах  ooooh!  Laughing
Moже, може...  Grinning Трябва да е много смел да ги обуе според мен  Crazy
Само аз ли нещо не успявам да се впечатля от форумското Бугати толкова, че да ги поръчам. Харесват ами, ама нещо не ме грабват  Thinking.
Всичко е въпрос на лични предпочитания! Peace
И аз не се впечатлявам от 95% от показаните обувки, но си трая.  Mr. Green

# 858
Panama Jack
 УК 6 = 38; УК 6,5 = 39; УК 7,5=40 сандалки УК7=40 стелка 26 см
Това е от екселската таблица от 1страница. Незнам колко е актуално

http://www.amazon.co.uk/Panama-Jack-Womens-Nataly-Boots/dp/B0069 … 380762&sr=1-2
Аз тези харесах, но незнам как ще се обува. Мисля, че преди месец май се коментираха.

# 859
Бижу, в коя таблица? Аз гледам тази на немското Джавари, на дамските обувки на Панама Джак и там пише, че 8,5=42.5

# 860
    Имам един въпрос към момичетата имащи El Naturalista,широки ли са по-принцип и отговарят ли си на номерата?
Благодаря ви предварително!
Отговарят си съвсем точно и стават за широк крак!
На мен ми стана интересно, защо няма 6-ца в номерацията?

# 861

Bearpaw по-лесно ще се обуват с тези връзчици отзад, и панталон може по-лесно да се напъха ...
А пък и кожата от вътре някак си по-добре изглежда, като от цяло парче кожа, а на Укала отвътре вълната нещо много намотана ми изглежда - пришита ли е, лепена ли е  newsm78

# 862
Бижу, в коя таблица? Аз гледам тази на немското Джавари, на дамските обувки на Панама Джак и там пише, че 8,5=42.5

Тази таблица:

От таблицата на официалния сайт на Panama Jack също не става ясно 7,5 на колко отговаря
https://www.panamajack.nl/uploads/images/size_guide/guia-de-tallas-en-lang2.jpg

А специално за този модел е посочено, че 7,5 е 40 Confused

http://www.javari.co.uk/Panama%20Jack/s/ref=amb_link_170627727_3 … 15%26pageCode%3Dd

Последна редакция: ср, 20 фев 2013, 20:14 от Бижy

# 863
Днес получих тези сандали Ganter.
Номер 40, стелка почти 26 см, ширина Е. Кракът ми е широк 22 см и са ми половин идея широки, но лятото крачетата малко се подуват и нещата ще се подобрят.
Страхотна ортопедична подметка с височина 3 см, а не както пише там. Кожа навсякъде.
Чудни бързоходки за лятото, а и бяха 21 Е.
Доволна!

Розова маслинка, би ли ми казала моля, дали ще станат за широк крак според теб, и каишките около глезена добре ли са, че ми се струват малко къси. Благодаря ти   bouquet.

Да ти кажа, не знам колко голям е един широк крак, защото обикновено на мен повечето сандали хич не са ми тесни (за разлика от ботушите в прасеца Mr. Green)
Най-предната каишка е 12 см, измерена с шивашки метър.
Лично на мен на глезена са ми добре и ги закопчавам на най-тясната дупка. Даже може и още една да си пробия. Но аз никога не закопчавам на по-широки дупки. А каишката с дупките е дълга 20 см.
Дано съм помогнала.

# 864
  • Златна Добруджа
Здравейте, пристигна ми поръчката от френското Джавари. За съжаление ще се наложи да се разделя с тези Le Coq Sportif в сиво, номер 41, стелка по етикет 26 см. Много са хубави, от плат, но сатениран, стелката е от нещо като дунапрен. Взех ги за 24,08 Е.

Много ги чаках, както и тази чанта Le Coq Sportif . Обичам големи чанти, но тази явно не ми пасва на телосложението  Crazy Вътре е с 2 отделения, както и джоб с цип. Отвън също има такъв джоб. Цената, на която я взех беше 15,65 Е

Ако някой се интересува, при мен ще са до края на седмицата, после ги връщам  Peace

А да питам на Джавари.фр на френски ли им пишете или се оправяте на английски Crazy

Последна редакция: ср, 20 фев 2013, 20:49 от mentina

# 865
  • София

Bearpaw по-лесно ще се обуват с тези връзчици отзад, и панталон може по-лесно да се напъха ...
А пък и кожата от вътре някак си по-добре изглежда, като от цяло парче кожа, а на Укала отвътре вълната нещо много намотана ми изглежда - пришита ли е, лепена ли е  newsm78

Благодаря ти   bouquet, и аз натам клонях, поръчах ги  Peace

# 866
То, затова има мнооооооооого обуща, та на кой каквото му е на сърце и на портмоне, това да си поръча.
Аз се чудя да си признавам ли какво поръчах...пак... Embarassed Ама да си признава кой ме подкокороса за Хъшките, за 22п. просто не устоях...Веднъж вече ги отказах, но сега прочетох и добри отзиви и понеже толкова ми харесват отдавна, ще рискувам. Тези:
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005BPAA18/ref=oh_details_o00 … ie=UTF8&psc=1   Метнах 6-ца, нося 39 и точно 39 пробвах няколко чифта в един магазин неотдавна. Подобни дори пробвах и успях да ги закопчая на прасеца, което също е фактор при мен.
Скарайте ми се и ме изгонете от темата, моля  Praynig
Как точно да измеря стелката на Бугати, че са височки?  Rolling Eyes

# 867
другата година синчето ми  може ли да ме бие с тях по главата ?  newsm78 толкова много ми харесаха  че ги поръчах  ooooh!  Laughing
Moже, може...  Grinning Трябва да е много смел да ги обуе според мен  Crazy
Само аз ли нещо не успявам да се впечатля от форумското Бугати толкова, че да ги поръчам. Харесват ами, ама нещо не ме грабват  Thinking.
Всичко е въпрос на лични предпочитания! Peace
И аз не се впечатлявам от 95% от показаните обувки, но си трая.  Mr. Green
По- скоро ми трябва насърчителен тласък, отколкото да не ги харесвам (не съм писала такова нещо), но както и да е  Mr. Green

# 868
  • Варна
Цъфс както писах и аз наскоро ги бях отказала, но сега цената е още по- изкушаваща.  Crazy Добре, че няма 39 в черно, да не ме е яд.
Обаче тези - http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004XXOOPM/ref=ox_sc_act_titl … id=A3P5ROKL5A1OLE ще ги сънувам. Тях пък ги харесах в кафяво. Моля пак, ако някой има отзиви, да ги сподели.  Praynig

# 869
Цъфс както писах и аз наскоро ги бях отказала, но сега цената е още по- изкушаваща.  Crazy Добре, че няма 39 в черно, да не ме е яд.
Обаче тези - http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004XXOOPM/ref=ox_sc_act_titl … id=A3P5ROKL5A1OLE ще ги сънувам. Тях пък ги харесах в кафяво. Моля пак, ако някой има отзиви, да ги сподели.  Praynig
На мен черните кожени ми харесаха, но почти не се появяват, а велурените в черно не ми допадат. Пуснах цвят Forest, цената наистина е изкушаваща.
Пробвах да меря Бугатито, обаче ги изкарвам някакви см. и няма да пиша, за да не обърквам работите. Принципно си отговарят, моят крак е широк и ми лепват точно. Може би за нормално краче са уголемени, както прочетох някои коментари. Вътре са с пухкаво, което като се утъпче, сигурно ще слегне номера, но не са уголемени с номер.

Общи условия

Активация на акаунт