Новите ни козметични похождения 39

• 52 593
  • 713
  •   1
Отговори
# 270
# 271
  • Варна
Някоя от вас знае ли от къде мога да си поръчам новите червила на Кейт Мос в черните гилзи он-лайн  Heart Eyes

http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=1873973

По темата:

# 272
  • Lost in a fairytale ...
и това масло за коса в кутия: -хубавото му е, че се ползва както преди, така и след измиване на косата. Simple Smile

Може ли малко повече за маслото? Хубаво ли е?

# 273
  • София
Ами маслото е дърво, меко казано.
Аз имах очаквания за масло, ама като крем нещо, като маските за коса, което да нанасям в краищата на косата за лесно разресване, преди сешуар и изправяне, такива ми бяха намеренията.
Каква огромна изненада ме очакваше в кутията, когато я разпечатах и бъркам с ръка, пръстите ми се спряха в нещо твърдо и невъзможно за загребване. Shocked
Истинско твърдо масло! ooooh!
Сега, или трябва да се затопля предварително между пръстите и в ръката или аз не знам как да го ползвам, ама така се омазах снощи, та си направих косата на клечки. ooooh!
Днес обаче гледам, че нещата не изглеждат толкова трагични , както снощи, явно си попива каквото трябва в косъма, или в краен случай-възглавницата. Mr. Green

# 274
  • в 1001-та нощ
Pupa Precious Powder Sparkling Powder ( Eye & Cheekbones ) # 01 & # 02

Последна редакция: ср, 20 фев 2013, 14:27 от a.l.e.n.a

# 275
Някоя от вас знае ли от къде мога да си поръчам новите червила на Кейт Мос в черните гилзи он-лайн  Heart Eyes

http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=1873973

Тези червила ги има в ДМ. Мисля, че не са нови. Аз имам номер 20. Около 10лв. са.

# 276
Ау, Аленка, да ги донесеш на срещата тези блещулки  Flutter

# 277
  • София

Илли, кажи моля те как ухае Шокоманията?  Crazy

И да ви питам, наскоро показахте линк към бг сайт с продукти на Боди Шоп - дали са оригинални? И в продавалника има един продавач, но  Rolling Eyes

Ами, Ивче, ухае си на шоколад, на шоколадов сладкиш  Hug Определено е сладка миризма, а не на горчив шоколад. За жалост, ароматът на душ гела не е траен и след 5 минути вече го няма при мен  Grinning
bareminerals well-rested concealer

bareminerals illuminating mineral veil

Последна редакция: ср, 20 фев 2013, 12:45 от Илли

# 278
  • Somewhere far away
Това олио на Гарниер и аз му се чудя- може да си го взема. Доволни ли сте от него? 

# 279
Гарние стягащ крем за тяло(и лице).Мирише на цитруси,приятна консистенция.Попива бързо.Това е впечатление след първата употреба.

# 280
Това олио на Гарниер и аз му се чудя- може да си го взема. Доволни ли сте от него? 

Много, ама много  Heart Eyes

Взимай няма да съжаляваш  Hug

# 281
Илли, bareminerals има ли ги в София някъде или са ти с поръчка. Аз досега все от Англия съм купувала марката.

И от днес:

MAC Pressed Pigment - Smokey

MAC Paint Pot Pro - Dangerous Cuvee

MAC Mineralize Eyeshadow - Smutty Green

MAC Mineralize Eyeshadow - Blue Flame

CHANEL Illusion d'Ombre - Fantasme

Взех и две CHANEL Rouge Coco Shine - Boy и Bel Ami, но не за мен, а за майка и свекървата, ще им ги подаря за 8-ми март.  Mr. Green

Получих и подарък - мини Dior Iconic Overcurl

newsm44 newsm44 newsm44

Последна редакция: ср, 20 фев 2013, 16:29 от Епона

# 282
  • София, Лагера
Епона, ти днес избухна! Laughing Честито! Страхотни неща!!!!! Със здраве да си ги ползваш!  Heart Eyes

# 283
Епона, ти днес избухна! Laughing Честито! Страхотни неща!!!!! Със здраве да си ги ползваш!  Heart Eyes

И от мен честито - страхотни са всичките  Hug

# 284
Епона, ти днес избухна! Laughing Честито! Страхотни неща!!!!! Със здраве да си ги ползваш!  Heart Eyes

И от мен честито - страхотни са всичките  Hug

Мерси, мерси!  Hug Абе, то не избухнах аз, а портмонето ми...  Crazy  Blush

Общи условия

Активация на акаунт