Новите ни козметични похождения 39

• 52 171
  • 713
  •   1
Отговори
# 615
Nars Orgasm, благодарение на страхотна съфорумка, която направи за мен страхотен жест!   bouquet Hug
Мариш, честит, честит!  Party Hug

Споделете впечатления от ОЗ пудрата на Есенс, когато имате такива! Simple Smile Благодаря предварително. bowuu

# 616
  • София
Жаки°,  може ли отюиви за Супер О?  Hug

# 617
Rimmel Kate Moss lipstick 16

# 618
Жаки°,  може ли отюиви за Супер О?  Hug
Страхотен е Heart Eyes Heart Eyes Много съм впечатлена. Цветът е точно златна праскова (въпреки, че като го гледаш в кутийката е розов). И е пълен с брокатчета, но те почти не се залепват за кожата.

# 619
  • София
  bouquet Мерси, а само Ото пробвала ли си го? И каква е разликата между прахообразния и стика?  Thinking

# 620
  bouquet Мерси, а само Ото пробвала ли си го? И каква е разликата между прахообразния и стика?  Thinking
Пробвала съм оригиналният. Той е по-наситен като цвят от Супер О. Като цвят е пак розов корал със златно. Но стиковете не съм

# 621
  • София
Ух, ще си говзема и аз тогава.  Blush Мерси!  Hug

# 622
Термална вода, която обичам да нанасям след почистване на лицето и един страхотен молив за очи   
Скрит текст:

# 623
  • София, Лагера
Споделете впечатления от ОЗ пудрата на Есенс, когато имате такива! Simple Smile Благодаря предварително. bowuu
Нищо особено.  Wink Питай по-конкретно какво очакваш от нея, за да мога да съм по-конкретна и аз  Peace

# 624
  • София
От вчера:

MUFE HD Microfinish Powder  Heart Eyes

Estee Lauder Double Wear 1N1  Heart Eyes

MAC Blush Pink Swoon

# 625
Жаки°,  може ли отюиви за Супер О?  Hug
Страхотен е Heart Eyes Heart Eyes Много съм впечатлена. Цветът е точно златна праскова (въпреки, че като го гледаш в кутийката е розов). И е пълен с брокатчета, но те почти не се залепват за кожата.

Жаки, ти от къде си поръча твоя  Grinning
И как ти се струва пудрата на Катрис, която си си купила? Ще ходя до Лили на оглед и се чудя дали да си купя Оз На Есенс, или тази на Катрис, или просто да си спестя и двете, ако не са нищо особено  Whistling

# 626
Само скромно:

# 627
MUFE HD Microfinish Powder нещо като Loose Powder на Max Factor ли е?Този вид пудри по-добре ли фиксират грима спрямо компактните? newsm78

# 628
  • Benelux / Varna
Две комплектчета от тези :

Shiseido Benefiance Anti-Aging Expert Kit

# 629
Извинявам се за вече задавания въпрос, но пак се заговори за Оргазмите, а уж ги бях забравила. От кой сайт ги поръчвате и в Ибея има ли реплики ако ги поръчам от там?

Общи условия

Активация на акаунт