Новите ни козметични похождения 39

• 52 595
  • 713
  •   1
Отговори
# 165
Скрит текст:

# 166
От новите Мас  Paint pot Let's Skate! Heart Eyes

Катрис 060  Heart Eyes

Lush Snow fairy. Heart Eyes и Ponche  Heart Eyes  в огромни запаски, поради лимитираността им. Това дозареждане от Македония добре ми дойде.

# 167
  • София
* Clarins Baume Contour des Yeux

* MAC Pro Longwear Paint Pot Let's skate

* Sephora Vanilla Smoothing Body Scrub

* OPI Original Polish Remover

# 168
Elle-même, ще споделиш ли отзиви за балсама за очи на Кларинс. Вчера го тествах на ръка и много ми хареса като охлаждане и текстура, но цената май ме спря.  Thinking

# 169
  • София
От мен това и една дузина лакове.  Blush

# 170

Smokey ще чакам отзиви за шампоана и маслото. Маслото само съм го подушвала в ДМ и помня още ванилово-сладката му миризма. Но и качества ме интересуват, освен миризма. Wink
На първо ползване мога да кажа,че косата ми стана ми стана малко по-мека и подредена.Блясък-липсва.
Шампоана още не съм го ползвала.

# 171
  • Пловдив
Една невероятна красота от ArtDeco - новата палитра от колекцията пролет/лято 2013 "Butterfly Dreams" Цветовете на сенките обаче са по мой избор - номера 90, 293, 19 и 49 Heart Eyes

Скрит текст:

Червило на KARAJA ROUGE CREAM 7C

Скрит текст:

# 172
Подарък:

Heart Eyes Heart Eyes

# 173
  • Пловдив
169

# 174
Една невероятна красота от ArtDeco - новата палитра от колекцията пролет/лято 2013 "Butterfly Dreams" Цветовете на сенките обаче са по мой избор - номера 90, 293, 19 и 49 Heart Eyes

Честито! Вчера едвам и устоях, но няма да е за кратко. Рефилите към тази колекция хич не са лоши.  Simple Smile

# 175
  • Пловдив
Когато  Elle-même показа колекцията преди няколко дни много ми хареса  синият молив.Не издържах и днес си го взех Heart Eyes
Chanel Stylo Yeux Waterproof Long Lasting Eyeliner

подарък

и мострички на ББ крема на Диор,много се надявам да ми хареса Heart Eyes

# 176
  • Пловдив

Честито! Вчера едвам и устоях, но няма да е за кратко. Рефилите към тази колекция хич не са лоши.  Simple Smile

Мерси! Аз не успях да удържа на изкушението и лесно му се предадох  Mr. Green От рефилчетата на колекцията бяха налични само двата нюанса на синьото, а аз не съм голям фен на тези нюанси, та затова си напълних палитрата с други цветове - лилаво, бледо розово, деликатно кафеникаво и страхотно зелено.  Heart Eyes

# 177
Честито! Можеш ли да опишеш подробно в парфюмната тема или тук, на какво точно ти мирише този прекрасен шедьовър на Шанел?

# 178
  • София, Лагера
Ах, ах, ах, какви красоти са изкарали Артдеко  Heart Eyes! Със здраве да си ги ползваш,  Ледената кралица Peace! Аз хич и няма да се опитвам да удържам  Whistling Twisted Evil

# 179
  • Пловдив
Ах, ах, ах, какви красоти са изкарали Артдеко  Heart Eyes! Със здраве да си ги ползваш,  Ледената кралица Peace! Аз хич и няма да се опитвам да удържам  Whistling Twisted Evil
Мерси, Ноеми!  bouquet
Аз удържах на изкушението точно 3 часа - от момента когато видях палитрата в нета докато приключи работния ми ден и дотичам в единствения магазин в Пловдив с наличната нова колекция Mr. Green Sunglasses Crazy

Между другото искам да споделя колко съм очарована от любезното обслужване на двете дами от магазин "Мила" - за първи път влизам в този магазин, а консултантките отделиха над 40 мин., за да ми покажат какво ли не от наличния асортимент без да бъдат нахални или агресивни, задължавайки те да купиш всичко показано от тях. Тръгнах си с палитрата + 4 рефила сенки на Атрдеко + минерален молив за очи в лилаво пак на Артдеко и червилото на Караджа, а като подарък получих апликаторчето за палитрата и едно сладурско двойно огледалце на Караджа и няколко мостри на балсам за ръце и заздравител за нокти на Артдеко. Със сигурност пак ще посетя магазина, макар че ми е доста далече Peace Hug

Общи условия

Активация на акаунт