Новите ни козметични похождения 39

• 52 576
  • 713
  •   1
Отговори
# 180

Fantastic Toffee

# 181
От последната седмица:

# 182
  • Бургас
Clarins Poudre Multi-Éclat(прахообразна прозрачна пудра за лице) .Страхотно блести и матира има и деликатен аромат на свежо, чисто цвят 01. Гледах и сенките от пролетната колекция не са лоши, но до там.
Сух шампоан на Шаума.

# 183
  • София
момичета имате ли идея дали си заслужават кремовете нa Delarom (или да знаете аптека , която предоставя техни тестери)
днес ги гледах и много исках да получа тестерче, защото все пак не са за 20-30лв но в аптеката не предоставяха  Rolling Eyes

# 184
# 185
  Flutter Crazy Heart Eyes

Скрит текст:

# 186
  • София
7 и 10. Heart Eyes
Тази серия червила на Deborah Milano ми стана много любима, жалко, че тук не предлагат цялата гама цветове.

# 187
Elle-même, ще споделиш ли отзиви за балсама за очи на Кларинс. Вчера го тествах на ръка и много ми хареса като охлаждане и текстура, но цената май ме спря.  Thinking
Понеже и аз съм го имала,да споделя че не е лош,идеален за суха кожа,но и не е нещо невероятно.Не е скъп,мисля към седемдесет и няколко лева,но пък е 20мл.Веледа например за 10мл крема с нар за очи е към 46 лева Peace Така че Кларинс е ок откъм цена Wink

# 188
# 189
  • Пловдив
Между другото искам да споделя колко съм очарована от любезното обслужване на двете дами от магазин "Мила"

Къде се намира този магазин?

# 190
Elle-même, ще споделиш ли отзиви за балсама за очи на Кларинс. Вчера го тествах на ръка и много ми хареса като охлаждане и текстура, но цената май ме спря.  Thinking
Понеже и аз съм го имала,да споделя че не е лош,идеален за суха кожа,но и не е нещо невероятно.Не е скъп,мисля към седемдесет и няколко лева,но пък е 20мл.Веледа например за 10мл крема с нар за очи е към 46 лева Peace Така че Кларинс е ок откъм цена Wink
Благодаря ти, точно това ме интересуваше, дали прави УАУ ефект.  Simple Smile
А като цена...мисълта ми е, че ако додам още малко пари, направо бих могла да взема сета на Клиник all about eyes, който според мен си е доказано ефективен.  Simple Smile

# 191
  • Пловдив
Между другото искам да споделя колко съм очарована от любезното обслужване на двете дами от магазин "Мила"

Къде се намира този магазин?
На бул."България" 59 - това е на кръстовището на хотел Санкт Петербург и гимназия Пейо Яворов: срещу училището има голяма кооперация, медицински център "Хипократ" - отляво на входа на мед.център се намира "Мила"... Дано си ме разбрала, че хич ме няма в обясненията Rolling Eyes Embarassed Crazy

Ето и по-нагледно на картата Peace

Скрит текст:

# 192
  • София

Аз си го взех като първа превенция, дано остана доволна  Praynig Ще пиша после. Цената е 69лв.

# 193
  • Пловдив
На бул."България" 59 - това е на кръстовището на хотел Санкт Петербург и гимназия Пейо Яворов: срещу училището има голяма кооперация, медицински център "Хипократ" - отляво на входа на мед.център се намира "Мила"... Дано си ме разбрала, че хич ме няма в обясненията Rolling Eyes Embarassed Crazy

Ето и по-нагледно на картата Peace

Скрит текст:

Сетих се, благодаря!   bouquet

# 194

Общи условия

Активация на акаунт