Новите ни козметични похождения 39

• 52 565
  • 713
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
Днес сутринта пристигана,много е мекичка.Купих я за хайлайт и нямам търпение да я пробвам утре Hug

# 196
  • София
Тези пристигнаха преди малко в офиса  newsm44

# 197
  • София
Честити четки  Hug Дано останете доволни  Heart Eyes

# 198
крем за околоочния контур и хидратиращ крем за лице Grinning

# 199
  • Стара Загора

# 200
GUERLAIN Precious Light, номер 01:

# 201
Chanel двойката сенки

Dior черната писалка за очи

Последна редакция: пн, 18 фев 2013, 15:59 от Ara_bella

# 202
# 203
  • Пловдив
В една от предишните теми получих молба да дам отзив за ето това измивно гелче ... в скрития текст : ,
Скрит текст:
след 15 дневна употреба се включвам - консистенцията е по-скоро като на тоалетно мляко, от колкото на гел , почти никаква пяна не прави, в началото се чудех дали не са объркали съдържанието на продукта едва ли не. Доволна съм , защото от както го използвам чувствам лицето си доста по-хидратирано, без раздразнения  , но от гледна точка на почистването на грима не съм доволна - ако реша да го използвам преди мицеларната вода, за нея си остава доста работа след това , иначе наистина не дразни очите. На кантар съм - хем съм доволна, хем недоволна че не успява добре да разтвори ББ-крема или ФДТ-на за да ги отмие поне на 95%... , за сенките на очите пък изобщо... само ги поразмазва.

# 204
Пропуснала съм новата тема... Хм, нека да помисля каква беше последната ми козметична придобивка... Май маслата за тяло на The Body Shop:

Скрит текст:

# 205
Скрит текст:

От първата снимка : първото и последното

# 206
Пристигнаха за 9 дни от USA  Shocked  Heart Eyes :

* синя                                                * черна                                         * сребърна

# 207
  • София
Епона, страхотно!  Heart Eyes Може ли да помоля за суочове  Hug

# 208
  • Стара Загора

# 209
  • в 1001-та нощ
Епона, честито  Heart Eyes от къде поръча и за колко време дойдоха  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт