Новите ни козметични похождения 39

• 52 191
  • 713
  •   1
Отговори
# 465
  • София
От преди малко тези двата /които са много интересни, като ги пробвах на ръката от крем нанесени на кожата стават пудрени, изобщо не стоят мазно/:

и този лак:

# 466
Мишчица, би ли споделила от къде купи лака? Не мога да го намеря и това е. Благодаря предварително.

# 467
  • София
От Лили в ДъМол, останаха още един.....или два  Peace.

# 468
Много, много благодаря. Аз не съм от София, но и в нашия град има Лили   bouquet

# 469
  • Somewhere far away
Находките ми от днешното посещение на ДМ:  Stuck Out Tongue Grinning

http://static1.framar.bg/product/septona_3in1.jpg

# 470
# 471
Не устоях, а и с намалението...  Mr. Green

И след като сумати време гледах за ярко розово матово червило и все се канех на MAC Candy Yum Yum и все не идва тук, за да го видя наживо, а от колко време вече го чакат... Бях се наточила съответно на матовото Шанелско 37 L'Exuberante, но в крайна сметка от магазина излязох с новото от пролетната колекция, страхотен цвят е просто, точно такова исках:

Chanel Rouge Allure Velvet 42 L'Eclatante

Party  Heart Eyes

# 472
# 473
  • Somewhere far away
ами пробвах го само веднъж като се прибрах, но не мога да кажа ..хубавото е че няма талк, но това което не ми харесва е че няма мирис! А аз обичам дезодорантите ми да миришат силно. този има някакъв съвсем лек аромат, но е толкова малко че не се забелязва.

# 474
*UD Oz palette Glinda                                                                                                                                         

*UD NAKED BASICS

*China meteorites brush  Mr. Green

# 475
  • Пловдив
Айде и аз Mr. Green

# 476
# 477
  • В къЩи.
ами пробвах го само веднъж като се прибрах, но не мога да кажа ..хубавото е че няма талк, но това което не ми харесва е че няма мирис! А аз обичам дезодорантите ми да миришат силно. този има някакъв съвсем лек аромат, но е толкова малко че не се забелязва.

Ще чакам да споделиш ,дали предпазва от изпотяване и, дали оставя петна ?

# 478
  • Отвъд алеята зад шкафа

Ще споделиш ли за кремчето - точно мисля да го поръчвам?

# 479
  • Torino,IT
За крема на Нукс понеже и аз го ползвам от около месец мога да кажа само хубави неща, ухае на един крем на Ести Лодер, озарява и изглажда много добре Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт