Новите ни козметични похождения 39

• 52 539
  • 713
  •   1
Отговори
# 555
  • Отвъд алеята зад шкафа
Най-накрая се добрах до магазина да си купя Chanel 54 boy , по заслуга на форума го бях набелязала отдавна, наистина е разкошно , вече кроя планове за Монте Карло и още 1 оранжавеещо . В Леро го няма нито Монте Карло, нито Бой, от ПШ го взех + подарък мини спиралата на Шанел  .

За Пловдив ли става дума? Чудя се ако си купя Шанел от Сефора или ПШ в София дали ще ми дадат тестер на новата спирала?

# 556
  • Пловдив
за Пловдив, да, ако имат тестери останали предполагам ще дадат.

# 557
  • Стара Загора
Скрит текст:
За нормална коса.
Скрит текст:
За първи бръчки.

# 558
  • София
* Essence oz the great and powerful – highlighter powder

* Essence oz the great and powerful – eyeshadow

# 559
от вчера това  Simple Smile

# 560
  • София
Oт вчера

# 561
Дайте отзиви, момичета, за новата серия на Есенс - Оз  Hug

# 562
Весе, ако мернеш новите Есенс тези дни в 'нашия' ДМ, пиши, моля!   bouquet

# 563
  • Бургас
01 Teint Rose, след много проби и попадането на правилната консултантка в магазина се реших и съм много доволна . Нося ги втори ден с голяма радост. Пробвах и новия ББ крем на Диор, хич не е зле  Laughing

# 564
  • София
Пробвах и новия ББ крем на Диор, хич не е зле  Laughing
Кой пробва? Nude или Hydralife?

# 565
Весе, ако мернеш новите Есенс тези дни в 'нашия' ДМ, пиши, моля!   bouquet

Ще пиша, макар че се съмнявам. Имам чувството, че тук е едно от последните места, които зареждат нещо ново  Tired И толкова го мразя точно този магазин, че гледам да го избягвам - толкова е мърляв и разхвърлян  Sick

deadly_vesi, честити виолетки и на тебе  Mr. Green

# 566
  • Бургас
Lodsi Nude забравих да отбележа , много ми допадна от сутринта до вечерта изкарах с него със смесен тип кожа съм.
Веси мерси . Да си призная повече ми напомня на нещо много свежо и красиво аромата . Crazy
В нашето Лили нямаме нищо ново заредено, а за Есенс няма да коментирам само вамп историята.

# 567
  • София
Дайте отзиви, момичета, за новата серия на Есенс - Оз  Hug

Хайлайтърът не е хайлайтър  Mr. Green Абсолютна all over the face пудра. Мноооооого лек цвят. Без много да се нахъсвате, защото може и за вас да не е така, но - за мен е лека версия на Метеоритите. Нанасяш на цялото лице - полира, изравнява, матира, частичките са мнооого малко, почти незабележими.

Сенките не съм ги пробвала, цветът ми се стори много симппатичен за лятото. Ще ходя да си взема праскованите - прекрасни са за руж (ако сега ги изкупите - ще има бой  hahaha )

Странното е, че на хайлайтъра пише, че е годен едва до 11.2013  Tired Тестери имаше само на сенките.

# 568
Ей, супер  Hug Тъкмо искам още една леко плестяща пудра за цялото лице, за да си ги сченям с тази от Здрач  Flutter Значи ще я купя, стига да стигна до мола навреме, преди форумната вълна  Mr. Green
От сенките, ако има прасковено и него бих си взела, синкави сенки вече имам цял куп  Crazy
Наистина ли само в Лили на Цариградско са ги заредили  ooooh!

# 569
  • София
Веси, нищо общо с блясъка на Здрачовската. Наистина са много малко частичките, ама много малко!

Общи условия

Активация на акаунт