Новите ни козметични похождения 39

• 52 158
  • 713
  •   1
Отговори
# 645
  • Torino,IT
Честито Ара белла  Hug заредиха ми се и на мен снимките Laughing
А много ли розовее, по принцип в нета намерих един суоч където потребителката я е нанесла над ББ крема на Диор защото и той е в розовата гама, но как е самостоятелно нанесена?

# 646
Здравейте момичета. Ето няколко нещица и от мен
невероятен нощен крем, обмислям за още продукти от серията
Шампоана и балсама за къдрава ксоса
  горещо препоръчвам Rimmel nail rescue

И все още чакам уреда за почистване на лице, като го изпробвам ще пиша

# 647

зеления.

С Метеорите стои много добре. Нямам нужда от ФДТ.

# 648
# 649
  • Torino,IT
Бях обещала за отзиви за червилото на YSL Nude in Private.
Цветът си отговаря на суочовете в нета, няма нищо розовеещо, нито оранжевеещо, не знам как да го опиша, някак се слива с цвета на устните, като ги попълва и придава блясък и дълбочина, но не е от типичните нюд червила, цвят има и си личи.
Не знам дали обясних добре, но за любителите на естествените нюанси препоръчвам Peace

Като съм тръгнала да давам отзиви за продукти да допълня само че новата спирала на Шанел както потвърдиха момичетата преди мен които са я ползвали прави миглите тип изкуствени мигли, толкова обем не съм постигала с никоя друга спирала Peace

Не е по темата, но от 02 до 04 март има 50 процента намаление в Елф, кодът е 010313 ,мисля дали да не си взема едни четки за грим, как са четките им, доволни ли сте?
Аз имам само един апликатор за очи и съм много доволна, но другите големите не знам как ще са като качество Thinking

Последна редакция: сб, 02 мар 2013, 14:40 от Lindita

# 650
  • Стара Загора
Бях обещала за отзиви за червилото на YSL Nude in Private.
Цветът си отговаря на суочовете в нета, няма нищо розовеещо, нито оранжевеещо, не знам как да го опиша, някак се слива с цвета на устните, като ги попълва и придава блясък и дълбочина, но не е от типичните нюд червила, цвят има и си личи.
Не знам дали обясних добре, но за любителите на естествените нюанси препоръчвам Peace

Не е по темата, но от 02 до 04 март има 50 процента намаление в Елф, кодът е 010313 ,мисля дали да не си взема едни четки за грим, как са четките им, доволни ли сте?
Аз имам само един апликатор за очи и съм много доволна, но другите големите не знам как ще са като качество Thinking

Аз мисля да взема кабукито за лице, знам че момичетата са много доволни от него. Четката за пудра също от Студио серията е много хубава. Обмислям и 2 печени ружа, но се чудя заслужават ли си и дали аз имам нужда от такива?  Rolling Eyes

# 651
Lindita, не стои толкова розово, стои по-скоро празнично, ако мога така да кажа. Всъщност тя идеално пасва на този стил "La vie en rose", който предлагат Диор с пролетната си колекция.

Скрит текст:

Разбира се, този грим и стил може да бъде изпълнен и с други средства и за момичета, които нямат финансовата възможност или имат други финансови приоритети , но се възхищават на идеите на Диор и тяхната блестяща и неустоима "розова" пролет, you tube и бюти блоговете са пълни с идеи.

Благодаря на всички момичета, които се зарадваха на подаръка ми, заедно с мен  bouquet

# 652
# 653

Бях питала по рано за качеството на четките и получих положителен отговор. Но въпреки всичко за сет 38 паунда ми се струваха много. Предпочитах да си купя четки на мак от летището за тези пари. Сега обаче с този код за 50% ги поръчах. Ако не ми харесат ще ги подаря.

# 654
Аз мисля да взема кабукито за лице, знам че момичетата са много доволни от него. Четката за пудра също от Студио серията е много хубава. Обмислям и 2 печени ружа, но се чудя заслужават ли си и дали аз имам нужда от такива?  Rolling Eyes

Ивче, печените ружове са много хубави  Peace Но за самостоятелна употреба според мен не са толкова добри, защото са доста светли  Wink Поне на моята кожа. Но като сложа някой по-тъмен руж под тези и става жес-то-ко! Придават страхотен финиш  Flutter
Значи имало намаление в ЕЛФ, ще трябва ад се преслуша  Crazy

# 655
  • Стара Загора
Аз мисля да взема кабукито за лице, знам че момичетата са много доволни от него. Четката за пудра също от Студио серията е много хубава. Обмислям и 2 печени ружа, но се чудя заслужават ли си и дали аз имам нужда от такива?  Rolling Eyes

Ивче, печените ружове са много хубави  Peace Но за самостоятелна употреба според мен не са толкова добри, защото са доста светли  Wink Поне на моята кожа. Но като сложа някой по-тъмен руж под тези и става жес-то-ко! Придават страхотен финиш  Flutter
Значи имало намаление в ЕЛФ, ще трябва ад се преслуша  Crazy

Hug
Аз гледам Pinktastic & Peachy cheeky, но се чудя прасковения дали ми трябва, защото имам доста вече. Иначе знаеш съм с бяла кожа, обичам светлички. Пийчито го оглеждах на няколко суоча, на по-тъмна кожа вярно не личи. Дори в блога на Лепи го имаше на нейн грим и сякаш видях блясък, отколкото цвят. Пинктастик ще го ползвам като хайлайтър.  Heart Eyes Обаче не ми е ясно нещо - трябва да направя поръчка за 25 паунда, за да ползвам намалението или ?  newsm78

# 656
Да, трябва мин 25 паунда да е кошницата и тогава ти дава да ползваш кода  Peace

# 657
  • Стара Загора
Да, трябва мин 25 паунда да е кошницата и тогава ти дава да ползваш кода  Peace

Благодаря, Веси.  Hug  bouquet

# 658
От днес  Grinning:
Скрит текст:

# 659
Скрит текст:

Общи условия