Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 185

• 28 108
  • 725
  •   1
Отговори
# 510
  • AMS
Аниста!!!
Благодаря ти за поста!!! Споделям мнението ти, че ЗП беше на Берен, а КВФГ беше на Енгин!!!
Героинята на Берен показа как завършва забранената любов, а героят на Енгин даде отговор на заглавието.

# 511
Никоя връзка ,при която страстта е водеща не може да ме впечатли и развълнува.Страстта е следствието от едно голямо чувство или поне за мен е така.Освен това тя е толкова преходна,че е престъпление да и станеш роб. Всичко в живота измервам с духовните ценности. Те са тези,които ме покоряват .

Ъхъ. Използвам твоя цитат, за да отговоря и на Аниста. И "Лолита", която споменах, е в купа на световната класика, ама за мен не е ценна. Simple Smile)) И понеже поне в това имаме право на избор, моят избор е да пренебрегвам подобни истории, които не ме обогатяват духовно с нищо, освен с отвращение от информацията, че има и такива чувства...

# 512
Марица, с интерес изгледах клипа, благодаря! И аз много харесах ролята на Асие, въобще не се губеше до Мустафа, което си е направо подвиг.

В шуто на Беяз я виждам освободена, стилна, хубаво пее. Харесах прическата, вдигната, открива лицето и ушите с класически обици - перли. Седи спокойно с панталон и красива блузка. Жените до нея не познавам, но с късите си рокли не смеят да се поместят, а са си отпуснали краката, а ще им се видят гащичките.
Не съм виждала Ашлихан Гюрбюз извън роля, и това, което видях от клипа, много ми харесва.

Сега си пуснах комедийния сериал, в който се е снимала по времето, когато Енгин и Берен са снимали КВФ. Искам да и се насладя. Simple Smile

# 513
Дейзи,като се замисли човек много лесно ще си обясни защо Бехлюл беше "слаб и бизволев"-просто за него Бихтер беше само една прищявка и съвсем не беше неговата велика любов.Когато един мъж обича наистина една жена,планини от храброст проявява,за да я има.

Къяанч чрез Бехлюл показа как НЕ трябва  да се държи един мъж.  

# 514
Така се държи само мъж,който не обича истински.

# 515
  • Варна
Никоя връзка ,при която страстта е водеща не може да ме впечатли и развълнува.Страстта е следствието от едно голямо чувство или поне за мен е така.Освен това тя е толкова преходна,че е престъпление да и станеш роб. Всичко в живота измервам с духовните ценности. Те са тези,които ме покоряват .
Милка Hugтова е просто филм и то направен добре...просто други гледни точки...
Aslıhan Gürbüz

Скрит текст:
16 Şubat 1983 (29 yaşında) днес тя има рожден ден! Да е жива и здрава!

Dizileri

И си работи и е оценена... Еваллах!

Марица,  добрите актьори са минали през театъра,някои продължават да си играят там
....а за нея виждам и че сериозните й награди са за комедийни роли Thinkingбраво на нея,явно е разностранен талант.....ама, ето  ,не сме видели нещо за нея в медийното  пространство,а Берен не слиза от там.....
Киното даде възможности на актьори -модели,пробиват хора,които имат добра визия/в случая с Енгин виждаме,че не е било така,напротив/.....а от там нататък успяват да се задържат благодарение на някакви качества,но много често и наличие на лобита.
Но всичко ще си дойде на мястото-това с лобитата,поне така ми се иска,така както са се нароили стотици вече,кризата им в бранша ще изхвърли негодните Thinkingестествен подбор.....

# 516
Така се държи само мъж,който не обича истински.

Марица кима и си спомня думите на Инджи/Мерал...

# 517
  • Варна
...образа на Бихтер си беше сложен, тръгна от отричане на точно това нечистоплътно чувство  / заради,което намрази майка си/... а накрая се оказа жертва на точно това същото.....
тя не искаше да лъже и беше готова да зареже всичко,но мъжа заради,който страдаше, не заслужаваше това....
всеки има право да харесва или не харесва...на мен ми хареса и тук Берен наистина даде в тази роля всичко от себе си.... Laughing

# 518
                     Да ви предложа Сезонът на носорога... Ако вече е правено ме извинете...!

http://DMCA-removal-from-Google/torrents/191968/

http://DMCA-removal-from-Google/catalogue/tt1850419/

Виждам , че линковете не са активни... Който има желание ще ги копира и ще свали филма... Признавам си , че след толкова отсъствие съм променила мирогледа си относно турските сериали... Мога да гледам само такива от ранга на Ако бях Облак...
                      За филмите им това не се отнася ...

Последна редакция: сб, 16 фев 2013, 18:53 от nelka123

# 519
                    Да ви предложа Сезонът на носорога... Ако вече е правено ме извинете...!

http://DMCA-removal-from-Google/torrents/191968/

http://DMCA-removal-from-Google/catalogue/tt1850419/

Виждам , че линковете не са активни... Който има желание ще ги копира и ще свали филма... Признавам си , че след толкова отсъствие съм променила мирогледа си относно турските сериали... Мога да гледам само такива от ранга на Ако бях Облак...
                      За филмите им това не се отнася ...

О, Нелка, ти се появи при нас, много се радвам!  Hug Липсваше ми много при обсъждането на Облака.

Сподели опита си, препоръчай и други филми.

# 520

Отдавна не съм писала , но за мен  Ашлихан Гюрбюз е много по-добра актриса от Берен... Това е все едно да сравня Анджелина Джоли и Мерил Стрийп...

# 521
Дейзи,понеже виждам,че продължава да те вълнува темата с целувките, ще ти кажа моето скромно мнение-за актриса,която минава за най-добрата актриса в Турция и получава по 50хил лири на епизод не мисля,че би трябвало да има някакво извинени за актьорски неудачи с това,че била притеснена или болна,или недоволна.
[/quote

Здравейте момичета! Hug Hug Hug
Късно се включвам,затова поздравления за всички  newsm51 newsm51    love001  love001
Какви дискусии и спорове сте заформили #Crazy newsm78
Подкрепям мнението на Велиянка за Берен.Не може да и измисляме
извинения,че не показа нужните емоции в любовните сцени в КВФ.
и в повечето моменти във втори сезон.

# 522
  • Пловдив
Aslıhan Gürbüz

Скрит текст:
16 Şubat 1983 (29 yaşında) днес тя има рожден ден! Да е жива и здрава!

Dizileri
Yıl    Başlık    Rol    Açıklama    Format
2004    Büyük Buluşma       Oyuncu    Televizyon dizisi
2008    Gonca Karanfil    Gonca    Başrol Oyuncusu    Televizyon dizisi
2009    Bir Bulut Olsam    Asiye Bulut    Başrol Oyuncusu    Televizyon dizisi
2010 - 2012    Yahşi Cazibe    Cazibe Abbasova Kükreyen    Başrol Oyuncusu    Televizyon dizisi
Oynadığı filmler
2009    Kanal-İ-Zasyon    Nazlı    Oyuncu    Sinema Filmi
2011    Labirent    Ayla    Yardımcı Oyuncu    Sinema Filmi
Tiyatro oyunları
2008    Zorla Güzellik    Clarly    Başrol Oyuncusu    Tiyatro Oyunları
Ödüller
Yıl    Ödül    Kategori    Dizi - Film
2011    38. Altın Kelebek Ödülleri    En İyi Kadın Komedi Oyuncusu    Yahşi Cazibe
2011    2011 Antalya Televizyon Ödülleri    En İyi Kadın Komedi Oyuncusu    Yahşi Cazibe
2011    AyakliGazete.com Yılın Televizyon Yıldızları    En İyi Kadın Komedi Oyuncusu    Yahşi Cazibe

И си работи и е оценена... Еваллах!

В шоуто на Беяз.

Ами доказва, че е талант....и пее момичето...и играе. Тя спечели 1 награда за комедийна актриса за 2011 г.

# 523

Отдавна не съм писала , но за мен  Ашлихан Гюрбюз е много по-добра актриса от Берен... Това е все едно да сравня Анджелина Джоли и Мерил Стрийп...

Благодаря за подкрепящото мнение. Simple Smile
Надявам се че съм прочела правилно името... но се чудя дали не Аслихан...  newsm78 уф, бееее ужасен ми е тоя турски... А с това Гюрбюз направо ми се оплита езика. Simple Smile

# 524
За н-ти път ще се повторя, но ако съчетаят Аслихан с Енгин в др. проект, където двамата да не трябва да демонстрират противоборство, съм сигурна, че любовните сцени ще ни нарушат равновесието в буквален и преносен смисъл задълго. Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт