СЕПТЕМВРИ`09-тема 42

• 47 109
  • 351
  •   1
Отговори
# 210
Ехооо привет и  от мен.
Днес Боряна черпи

от две седмици ни приеха на детска, и още се адаптира, хич не и е лесно, а аз мислех, че като е по голяма ще и е по лесно,ама...днес отиде тъжна.

Соник, честито, лека и спокойна бременност ти желая, със здраво бебе накрая.
И аз в мечтите си имам трето, но в реалността.... след 19,30 вече и двете са ми на главата и си се чудя на мечтите Crazy

# 211
  • София
mam_ma , да ти е жива и здрава рожденичката!
За детската градина две седмици са си малко време, на Ники му отне месец, ако не и повече. В началото плачеше всеки ден, после спря, но пак си беше тъжен. Чак от скоро е спокоен и ходи, без да мрънка и без да се пазари.

# 212
Соник, голямо честито   bouquet Мноого се радвам, всичко да ти е много спокойно  Hug

Рождения ден... мина добре, но се заклех че повече рожденни дни няма да правя  Wink
Същото го казах след рождения ден на Свил  Wink Не си вярвам много, имам една година време да ми се стопи категоричността  Whistling

Трето? Цъ! Когато Бужи беше на бебе на няколко месеца откачах, че искам още едно бебе. Оообаче сега се чувствам психически изхабена да отгледам още едно. Таман са се очовечили, да не повтарям Надина...Говорихме си със сестра ми скоро за това - пак памперси,захранване, неспане и дундуркане...нанагорно ми се види на тия години.

Честита да е Боряна   bouquet

# 213
соник, ЧЕСТИТО! Дано всичко мине по вода!

За трето не искам и да си помислям.  Две са ми предостатъчни, нямам сили за повече.  Но пък винаги съм искала две, да си имат другарче. На 34 съм  а се чувствам по стара, ужасно, но факт.

# 214
Ууу соник и покахонтас  Party честито! стискам палци да се хвалите като му дойде времето Simple Smile
аз трето- абсурд.. ще взеа да пукна на третия път.. иначе ако ми дадат едно готово на 3.. може и да го взема  Crazy

# 215
Емир,  Честит Рожден  Ден !!!

# 216
  • София
Еми, честит рожден ден и от мен /макар и на патерица Blush/. Да си жива и здрава и много обичана! Hug

При Никола се получи една безкрайна въртележка от болести и вече съм се видяла в чудо какво да го правя. То не беше, отит, конюктивит, постоянни хреми и кашлици, аман ooooh! Водих го на УНГ и каза, че има възпалена и увеличена трета сливица, която трябва да се махне, иначе няма да се отървем от постоянното боледуване. Утре съм записала час и при друг лекар за потвърждение и, ако и той каже същото, ще трябва да я махаме предполагам. Tired

# 217
Честит рожден ден, Еми! Жива и здрава Simple Smile

# 218
  • София
Sonik, ние махнахме третата сливица на Ана Мария това лято. Самата операция трае 20-30 мин, но за мен най-страшното бе, че е с пълна упойка. Но поне при Ана Мария има подобрение, не е боледувала сериозно от миналата пролет. Каквото и да решите стиска палци детето да е добре!  Hug

# 219
  • София
Лелее мацки  Embarassed, не бях влизала отдавна....
Благодаря ви  Hug
За третата сливица, ако може да не се маха ще е добре...най-лесно е да се кръцне...
Ясно е, че при непрекъснато боледуване ще е уголемена, ама имаше си определи правила - от рода на чести ангини, високи Т, гнойна сливица и т.н. не просто да е уголемена от продължителната хрема.
Та Соник, колкото повече мнения, толкова по-добре...има начини за свиване, сливиците да си много необходима преграда за дих.пътища, но ако се налага много ясно, че ще се махне.

# 220
  • София
Самата операция трае 20-30 мин, но за мен най-страшното бе, че е с пълна упойка.
И мен това ме ужасява честно казано. Confused
Иначе ясно, че ако може да не се маха е най-добре, ама ако ще ми боледува постоянно и ще пие антибиотик всеки месец, ще предпочета да я клъцнат. Ще видим какво ще каже лекарят довечера, общо взето очаквам да е същото като другия - те нали обичат да го дават на едро обикновено, не им се занимава с лекуване кой знае колко. Crazy

# 221
  • София
Соник, миналата зима (всъщност от ноември до май) Ана Мария поне веднъж месечно беше с отит. Последният път в деня, в който свърши антибиотика ми каза,  че пак я боли ухото.  Тогава купих самолетни билети и дойдохме в Румъния.  Двама специалисти казаха,  че докато не се махне третата сливица ще е все така...Поне засега изглежда за е по-добре, но ще видим как ще изкара зимата Simple Smile Все още хърка понякога,  но предполагам,  че това се дължи на ужасно големите й сливици.

# 222
  • София
Нееее знам отитите са бактериални истории обикновено. Пре неизчистване на бактерията, просто нещата зациклят, но за мен това не е причина за махане на сливицата. Трябва лечение. При задна хрема /а тя обикновено е бактериална /евстахиевата е толкова къса, че няма начин да не се запълни и възпали и от там отита. Ангел е носител на стафилокок ауреус...и миналата година всеки вирус и хрема прерастваше в бактериална инфекция. Хванати на време нещата не правеха поразия, но единия път така зацикли, че си направи отит и той....На всяка микробиология ми излизаше стафилокока, а мб пусках доста...Та мисълта ми укрепвайте организма, за да не се лепкат бактериите толкова често....и от там нещата ще отшумят...Въобще Соник не те убеждавам да не махаш сливицата, просто споделям опит ...

# 223
  • София
Емир, аз не съм лекар. Нямам друг избор освен да се доверявам на специалистите.

# 224
С. ми е с конюктивит. Кърма да слагам ли? Ще я види доктор, но аз да питам за алтернативно лечение също. Мрън. Сега и бебето трябва да пазя!

Общи условия

Активация на акаунт