Пазаруване от френски сайтове - 6

• 51 377
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
получих чантите и лампата от БП, харесват ми, ако някой иска инфо или снимки, да каже, че не помня, имаше ли в темата...

пратили са ми и каталог... не е тежък като ларедутския, но можеха да се въздържат
И на мен ми се иска да ги видя,че не се знае с тези чести курсове кога ще ги получа. Mr. Green

# 61
  • София
куфарчето

от вътре

плажната чанта /или поне аз реших че е такава  Mr. Green

и несесерчето

# 62
  • В полето, под тепето.
 smile3501
Не казваш дали ти харесват newsm78 Ако да, да си ги ползваш със здраве! Laughing

# 63
  • София
харесват ми - писах го по-горе, обаче имам 2 чифта от предишните на БП и сега чакам още един от тези... та се чудя, дали да не идат за учителките в детската - иначе особено за деца на екскурзия е страхотно куфарчето с колелцата... ще го мисля

# 64
Дзвер, колко тежат куфарчето, лампата и каталогът?
Куфарът прилича на сиво-зеления куфар от Ла Редут от преди години, моят още е в употреба  Grinning

# 65
че те много хубави тея чанти Simple Smile супер

# 66
  • София
Дзвер, колко тежат куфарчето, лампата и каталогът?
Куфарът прилича на сиво-зеления куфар от Ла Редут от преди години, моят още е в употреба  Grinning

куфарът, лампата, каталогът и 3 туники тежат точно 4 кг. според СД, склонна съм да им вярвам, защото бая тежеше пакета  Peace

# 67
При мен кода хвана 2 пъти на 1 акаунт - през интервал от около седмица пуснах кученцето и мечето  Peace
Моля ти се, кой чака толково дълго Laughing Аз моите пуснала една след друга - едната днеска, втората - утре (на един аккаунд) - и правя този номер вече втори или трети път (говоря за 2 поръчки с един код от един аккаунд) и става номера Peace

И аз пробвах номера, но втората поръчка ми даде че не могат да си изтеглят парите и я анулираха, та покрай нея и още една и сега чакам само едната играчка, не помня коя.

# 68
  • Плевен
Здравейте, момичета!
В момента правя поръчка от Бялата порта за първи път и се изненадах неприятно от някаква такса за Participation port/ emballage . Това за доставка ли е? Ползвам код за БД при 2 артикула. Има ли как да се избегне?

Дзвер, в каталога има ли неща на по-ниски цени от сайта. Аз намерих този номер в един сайт 6606491 - календар 2013 за 1,24Е

# 69
  • София
mishkaromba Аз вчера също получих поръчка от Бялата порта с каталог. Сега пробвах да пусна някаква поръчка , но на мен не ми налага такава такса ( незнам може да е от кода, който ползваш). В каталога не видях по-ниски цени, но има неща, които не се виждат в сайта.
Малко кодчета:
300500 - (-11еот 20евро) нова колекция, подарък плюшените куче/мече и БД, при 2 артикула
379501- (-25%)+ 4бр.подаръка(4бркупички - диам.10см.;лампата;декорации и покривка за легло 150/180полиестер на мечета с две мечета 11,5см) Доставката е платена!
Даден и отново кода за куфарите, но май важи само за поръчка по телефон!

Сега за Дамарт:
Първата ми поръчка в Дамарт, беше м.декември с едно пуловерче, с код за миксера. Изненадващо в суивито ми се появи нова поръчка по телефон. Пиша това, защото тук никой не ми отговори тогава на въпроса ми какво става. Поръчката ми стана със статус експеди. Бях спокойна, но от превозвача си получих единствено подаръка, с номера на телефонната поръчка. ( За съжаление не миксера) Във фактурата за подаръка беше описано, че пуловерчето немогат да ми доставят... Започна една кореспонденция... Изпратили ми чек. Помолих да анулират чека и да ми възстановят сумата за пуловерчето по сметката. Отговориха ок, но така и не видях възстановяване. Писах отново... в крайна сметка стана ясно, че отново са изпратили чек и НЕвъзстановяват пари по банков път! Понеже пуснах нова поръчка, ги помолих автоматично да си я платят с чека. НЕ - неможе.
Последната ми поръчка беше с 4бр артикула. Отказали са ми нещо, но са си изтеглили само сумата на изпратените.
Пиша това, за да сте наясно, че ние неможем да се възползваме от възможността за възстановяване на суми с чек. Явно ако поръчката е само с 1 артикул и имаме "късмета" той да е изчерпан, Дамарт си теглят сумата, а ние неможем да си я възстановим.  Simple Smile Е това все пак е риска да се правим на французойки.
Благодаря на една мила съфорумка за съдействието, което ми оказа  Wink Тя си знае   bouquet
Ако някой все пак има по-успешен успешен опит в такава ситуация - приемам предложения  Simple Smile

# 70
 vanian, съжалявам за този ти горчив опит Hug........

# 71
vanian  Hug
преди бях писала за моя случай - поръчка от 9.9.2012 - първоначално я отложиха с 6 седмици, след това с 2, 4 - не помня колко  Crazy имаше и кореспонденция  Simple Smile сума за поръчката не изтеглиха - нито за артикула, нито за доставката (кода беше с подарък и платена доставка). Декември месец Франсето ми доставиха подаръка. В сувито поръчката е приключена и е на стойност 0,00€  Simple Smile
Разликата с твоя случай - не се появи на отделен ред нова поръчка, не изтеглиха сумата преди да подготвят поръчката за изпращане.
Сега отново имам поръчка, която е темрине и на стойност 0,00€ - очаквам подаръка  Thinking

# 72
  • София
Благодаря ви момичета  Hug
rallii имала си късмета да не ти изтеглят сума. Дано при всички да е така!  Praynig
В никакъв случай не искам някой да остане с впечатление, че Дамарт са некоректни! Отговаряха ми в най-кратки срокове, но просто възстановяват само и единствено с чек. Никой не ми е виновен, че се правя на французойка  Simple Smile (дори не говоря френски) А и все пак говоря само за едно нескъпо пуловерче...вместо което имам ютия.  Grinning

# 73
И на мен БП ми начислява 5,49 за Participation port/emballage, ползвам кода с играчката който ми намаля 16/30 евро... нали трябва да има БД...  newsm78

п.п. Simple Smile кода 16/30 явно няма БД, само 11/20 има

Последна редакция: ср, 20 фев 2013, 13:31 от mashence

# 74
  • София
какво поръчвате?

Общи условия

Активация на акаунт