Пазаруване от френски сайтове - 6

• 51 382
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
ако е към мен въпроса -> спално бельо и за да ползвам БД го разделих на две по-малки поръчки Simple Smile

# 76
Момичета, някой от вас ползвал ли е ето този сайт - http://www.corinedefarme.fr/ ?

# 77
Аз поръчвам от там спално бельо - много ми харесва техени чершафи и пликове (повече от ларедутски и по на сметка идват)

# 78
  • София
ако е към мен въпроса -> спално бельо и за да ползвам БД го разделих на две по-малки поръчки Simple Smile
имах предвид, какво поръчват когато начислява 5,49 за Participation port/emballage

# 79
  • Плевен
имах предвид, какво поръчват когато начислява 5,49 за Participation port/emballage

Оказа се права- от кода е 300801 , който дава лампа и червените куфари. Щеше да е прекалено щедро да няма даже и тази такса. И пак си е добра оферта. Вие нали с този код поръчвахте куфарите?

Намерих още някакъв, вероятно Евка го е срещала.

113032 sac ray+rose  не знам как изглежда

Последна редакция: ср, 20 фев 2013, 14:30 от mishkaromba

# 80

Да поръчах спално бельо, което с кода 16/30 ми начисли тази доставка, а когато смених кода с 11/20 дост.беше безплатна. Става дума за едни и същи артикули. В крайна сметка като го разделих на 2 поръчки по 20 евро и с безпл.доставка ми дойде много изгодно  Simple Smile

# 81
  • София

Оказа се права- от кода е 300801 , който дава лампа и червените куфари. Щеше да е прекалено щедро да няма даже и тази такса. И пак си е добра оферта. Вие нали с този код поръчвахте куфарите?

Намерих още някакъв, вероятно Евка го е срещала.Ей сега ще го напиша.
с 300800 поръчвахме куфарите  Peace

# 82

Намерих още някакъв, вероятно Евка го е срещала.Ей сега ще го напиша.
с 300800 поръчвахме куфарите  Peace

Имам 31 евро в кошница
300800 - не ми дава да ползвам
300801 - дава ми  куфари и лампа, дава ми такса, ама нищо не намалява...((((

# 83
  • Пловдив
Разбрах, че има много доволни от спалното бельо на БП. Някой може ли да сподели линкове на това, което е поръчал и получил и най-вече мнение. Благодаря предварително.
Кое беше кодчето 11/20, че май съм изпуснала и какво друго освен БД дава?

# 84
  • София
Намерих още някакъв, вероятно Евка го е срещала.
113032 sac ray+rose  не знам как изглежда
Имам поръчка с този код,  като я получа, ще снимам.  Peace

Имам 31 евро в кошница
300800 - не ми дава да ползвам
300801 - дава ми  куфари и лампа, дава ми такса, ама нищо не намалява...((((
С 300800 напоръчвахме всички само първия ден, на следващия го резнаха.
300801 не дава БД.

# 85
  • Плевен
Дайте едно съветче кое си заслужава повече - 2-те лампи или лампа и куфарите?

300801 и на мен ми дава лампа+куфари
100801 двете различни лампи

И при двата кода слага 5Е отгоре.

Да кажа пак за 6606491 - календар 2013 за 1,24Е, така че сумата за поръчка от 2 артикула става 2,48 Е

Евка, ще съм много благодарна, сърбят ме ръцете да сефтосам сайта  Embarassed

малко идейки за поръчка

http://www.blancheporte.fr/b/belle-bien/beaute-soins/protection- … 232925-39211.html

http://www.blancheporte.fr/b/belle-bien/beaute-soins/bigoudi-sou … 232241-39210.html

http://www.blancheporte.fr/b/marques-nouveautes/vitrine-magique/ … 237173-52076.html  - това е супер удобно Simple Smile

Последна редакция: ср, 20 фев 2013, 15:23 от mishkaromba

# 86
  • София
И забравих да кажа, че моята поръчица от БП с код 300800 от 3.02 стоя в  статус ен курс до 18.02.
Междувременно им писах да ги питам какво става и дали ще я получа, отговориха ми да не се притеснявам...
Едва на 18.02 е изпратена и имам проследяване в колисимо.... ooooh!

Ето и от мен един принос за евтинджос:  Mr. Green
Bougies plates - Lot de 6
Réf : 8844881  1,19 €  Grinning

И моите дългоочаквани гащи(дано да си струват, но тези, които имам от сайта са страхотни):
Culotte imprimée fleurs - Lot de 4
Réf : 2404521 има ги само в размери 44 и 54... 4.99€ за 4 чифта

# 87
  • Плевен
Мерси, Ева   bouquet Peace
Тука се разбра , че ще се харчат парички, ами пижама от Francois Saget ще си взимаме ли?

И там не съм поръчвала, но ще пробвам.Извинявам се ако вече е коментирано.

Код за куриерския  17280, подарък пижама 38 до 52 и БД без минимална.

Момичета, днес превземам темата  bowuu Вкарвам кода за лампите/куфарите и като стигна до плащане, там където се въвежда номер на карта, ми изписва , че ще получа артикулите от кошницата, но не пише нищо за подаръците.
При кода за мечо и кучо ми ги пише. Да се сещам ли сама какво значи това?

Последна редакция: ср, 20 фев 2013, 16:48 от mishkaromba

# 88
Разбрах, че има много доволни от спалното бельо на БП. Някой може ли да сподели линкове на това, което е поръчал и получил и най-вече мнение. Благодаря предварително.
Аз имам 2 комплекта от предните намаления, и един от сегашното - много харесвам Columbine - тези кои 4 години гаранция.
Линк няма как да ти дам - свърши Confused
1 плик 200*200 + 1 чершаф 240*300 = 31 лев

# 89
  • София
Пуснах от ФС с пижамата.... Mr. Green прие ми ВЕ на ДСК

Ей тоз подарък искам - http://i46.tinypic.com/wu2wzc.jpg%3C/a%3E
mishkaromba ти поне има фр. карта, действай!   Grinning
Относно 300801 - не те съветвам да рискуваш! Мисля, че няма да ти ги изпратят.
Аз докато чакам да обработят моята поръчка с 300800 направих нов акаунт и исках да повторя поръчката с 300801... При мен по същия начин не ми изписваше подаръците.
Едва ли ще ги изпратят. Французойките не посмяха също да го ползват.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт