Пазаруване от френски сайтове - 6

• 51 391
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
  • В полето, под тепето.
За БП не видях да е написано конкретно, че не всички кодове са с  БД./ за съжаление/
Имам предвид въпросите, "защо ми начислява доставка".

# 91
  • Плевен
Пуснах от ФС с пижамата.... Mr. Green прие ми ВЕ на ДСК

Ей тоз подарък искам - http://i46.tinypic.com/wu2wzc.jpg%3C/a%3E
mishkaromba ти поне има фр. карта, действай!   Grinning
Относно 300801 - не те съветвам да рискуваш! Мисля, че няма да ти ги изпратят.
Аз докато чакам да обработят моята поръчка с 300800 направих нов акаунт и исках да повторя поръчката с 300801... При мен по същия начин не ми изписваше подаръците.
Едва ли ще ги изпратят. Французойките не посмяха също да го ползват.  Peace

Мерси за бързия отговор, ще пусна поне ония новите чанти да ми е спокойно ... а въздишах по лампите, щяха да ми се вържат идеално във френската мейзон.
Франсоа ми прие бг карта без да спори.
А тези кутийки от къде са?

# 92
Мерси, Ева   bouquet Peace
Тука се разбра , че ще се харчат парички, ами пижама от Francois Saget ще си взимаме ли?

И там не съм поръчвала, но ще пробвам.Извинявам се ако вече е коментирано.
Код за куриерския  17280, подарък пижама 38 до 52 и БД без минимална.

Ами, аз не сдържах се (като бяла порта не ми дава поръчам пижама на моите условия) - пуснала пижама+ хавлия 50*70 = 3.95 евро - устройва ми  Peace

# 93
# 94
Тука се разбра , че ще се харчат парички, ами пижама от Francois Saget ще си взимаме ли?

Ами, аз не сдържах се (като бяла порта не ми дава поръчам пижама на моите условия) - пуснала пижама+ хавлия 50*70 = 3.95 евро - устройва ми  Peace

Код 17280 ли използвате? На мен ми изписва - CODE AVANTAGE Le code Avantage renseigné n'est pas reconnu ...

# 95
Това не е "код", а е "оферта за куриерски магазин (нещо таково) Peace

# 96
  • София
Код 17280 ли използвате? На мен ми изписва - CODE AVANTAGE Le code Avantage renseigné n'est pas reconnu ...
Поръчваме от куриерския сайт на ФС. И гледайте адресите на фактуриране и доставка да са различни от тези на превозвача!

# 97
Поръчваме от куриерския сайт на ФС. И гледайте адресите на фактуриране и доставка да са различни от тези на превозвача!

Мерси, много съм зле... докато се ориентирам Crazy

а някой от вас случайно да е попадал на снимки на подаръците с код: 45305 в Дамарт?

remise de 8,00 € si votre commande dépasse 15,99 €.
cadeau:
PARURE DE LIT CACHEMIRE
( Référence : 4415.009)
Couleur BLANCIMP
Taille T.UNIQUE

et un cadeau supp a partir de 2 articles

MONTRE-BIJOU LIP CLASSI
( Référence : 5357.005)
Couleur NOIR
Taille T.UNIQUE

# 98
  • на морето

A кои хавлии поръча?И в табличката отдолу под пижамите ли ги въвеждаш с реф.номер?Нещо не мога да се ориентирам как да избера артикул,който да поръчам.И от основния сайт ли ги търсиш?

# 99
  • Пловдив
Разбрах, че има много доволни от спалното бельо на БП. Някой може ли да сподели линкове на това, което е поръчал и получил и най-вече мнение. Благодаря предварително.
Аз имам 2 комплекта от предните намаления, и един от сегашното - много харесвам Columbine - тези кои 4 години гаранция.
Линк няма как да ти дам - свърши Confused
1 плик 200*200 + 1 чершаф 240*300 = 31 лев
Много мерси за информацията. С тази голяма гаранция, сигурно са 100% памук.
 Може ли да споделиш и как поръча от куриерския сайт - искам да кажа откъде взе референтния номер на тези хавлийки. Изобщо откъде да намеря информация за поръчка от курсиерския сайт на  ФС. Благодаря предварително!
Изпревариха ме докато пишех! Не съм искала да доблирам въпроса. Благодаря
Редактирам се - стана с реф. № 11757 - хавлия за 3,95 само не ми е ясно сега адрес по регистрация моя ли да пиша за адрес на доставка - ясно превозвача - може ли да дадете информация и кой превозвач може да я свърши?

Последна редакция: ср, 20 фев 2013, 20:20 от margoto1960

# 100
  • Плевен
Влизате в основния сайт http://www.francoisesaget.com/fr/ , натискате горе писъмцето , изчаквате да зареди куриерския и ясно се вижда къде се въвежда кода 17280.
От основния сайт си избирате артикул, например от тези, под името на всеки има REF

http://www.francoisesaget.com/fr/linge-de-toilette/eponge/parure … de-chat/index.htm

Например 15225 за хавлийката 50/90

Този референтен номер се нанася в куриерски сайт във втората таблица в първото поленце REF. Втората таблица е със заглавие
VOS PRODUITS SUR LIGNES A PRIX REDUITS.

Имах желание за скрийн, но пробвайте с обяснението засега.

Последна редакция: ср, 20 фев 2013, 21:00 от mishkaromba

# 101
  • Пловдив
mishkaromba, мерси за обяснението. Адрес за регистрация - моето име и моя адрес ли да пиша, в смисъл нали трябва да е страна Франция. Относно адрес на доставка - там е ясно - някои от доставчиците - СД или Франсето - кое ще препоръчате?

# 102
  • Плевен
Дано за всички е било ясно  Hug Hug Hug
За доставките не знам, ползвам личен фр.адрес.

# 103
Изпуснала съм атакували сте нов сайт .

# 104
Кодче за куриерския сайт ФС 09980  тук има още http://fr.couponshelper.com/francoisesaget.html

Общи условия

Активация на акаунт