Пазаруване от френски сайтове - 6

• 51 434
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
В Pierre Ricaud не мога да премина на стъпката за плащане. Излиза прозорче, в което пише, че поради технически проблеми, не може да се направи поръчка за под 8 евро Rolling Eyes. Винаги ли е така? За първи път се опитвам да поръчам от този сайт.
да при мен даже минимума излиза 10 е.

# 121
  • София
В Pierre Ricaud не мога да премина на стъпката за плащане. Излиза прозорче, в което пише, че поради технически проблеми, не може да се направи поръчка за под 8 евро Rolling Eyes. Винаги ли е така? За първи път се опитвам да поръчам от този сайт.
И при мен е 10€ и винаги е било толкова...  Rolling Eyes
С 9.99€ съм пробвала и не става!  Crossing Arms

# 122
И при мен е 10€ и винаги е било толкова...  Rolling Eyes
С 9.99€ съм пробвала и не става!  Crossing Arms
8 евро само при първа поръчка  Wink

# 123
  • Пловдив
Благодаря ви за отговорите, момичета.  bouquet Харесах един разгримиращ лосион за 3,95 €, но и два ако поръчам, пак няма да стане явно. Ще търся нещо друго.

# 124
  • София
8 евро само при първа поръчка  Wink
Така де... моята първа поръчка от основния им сайт е от скоро.  Преди това многократно съм правила симулации, затова казвам, че винаги минимума при мен е бил 10€(без значение от браузъра)  Peace

# 125
Кодче за куриерския сайт ФС 09980  тук има още http://fr.couponshelper.com/francoisesaget.html
Още кодчета за куриерския на francoisesaget.com:
 FS unemaxi couverture cassie en cadeau fdp0 (завивка)-- 10990
 FS ensemble sac et la trousse livraison 1.50e (чанта)--- 16350
en offre courrier, un drap de bain paresse en cadeau et les fdp 0 (голяма кърпа)---16390
4 mugs romance (4бр чаши) -- 08970
4 mugs " à pas de velours" avec un chat sur le mug (4 чаши с котки) ---10810
plateau à fromages--- 09960
 code FS un plaid retour au chalet fdp 0 (одеало/завивка) ----10220

реф за тривки-- 13329 3.00е
и още кодчета
16690 - салфетки за маса+бд
09360 - хавлия+бд
12760 - чаши с кокошки+бд
16310 - сюрприз+4.7
09410 - хавлия
15820 - сюрприз
11550 - хавлия+3.9

Последна редакция: чт, 21 фев 2013, 19:35 от Графиня Вишенка

# 126
Аз пуснах чашите с кокошки с едни кърпи с кокошки даже и подносчето с кокошки ,спешъл за мама  като благодарност за пресните яйчица ,които дава  Laughing
Пуснах и пижамата .
Сега ще чакаме .

# 127
Аз пуснах чашите с кокошки с едни кърпи с кокошки даже и подносчето с кокошки ,спешъл за мама  като благодарност за пресните яйчица ,които дава  Laughing
Пуснах и пижамата .
Сега ще чакаме .
Да знаят всички, които поръчаха от куриерския на www.francoisesaget.com, не се получават имейли за изпратена поръчка. За няколко дни ги изпращат. Също внимавайте при плащането да не цъкнете да платите с чек, защото после няма как да се плати съответно.
Скрит текст:
да не стане като ив роше  Peace

# 128
Къде се влиза за куриерския?
http://www.francoisesaget.com/fr/

# 129
# 130
EXPERTNUIT от основния на ДЖ дава Концентрирайте Night като допълнителен подарък.

# 131
  • София
.....Да знаят всички, които поръчаха от куриерския на www.francoisesaget.com, не се получават имейли за изпратена поръчка. За няколко дни ги изпращат. Също внимавайте при плащането да не цъкнете да платите с чек, защото после няма как да се плати съответно.
Скрит текст:
А къде можем да си видим клиентския номер? Как да си пусна заявката към СД без него? newsm78

# 132
.....Да знаят всички, които поръчаха от куриерския на www.francoisesaget.com, не се получават имейли за изпратена поръчка. За няколко дни ги изпращат. Също внимавайте при плащането да не цъкнете да платите с чек, защото после няма как да се плати съответно.
Скрит текст:
А къде можем да си видим клиентския номер? Как да си пусна заявката към СД без него? newsm78
след като влезеш в Mon Compte-Votre Espace Personnel там е

# 133
  • София
И аз така помислих, ама що имам чувството , че аз не съм си правила профил и че нямам парола? newsm78 Изискваше ли се парола при пускането от куриерския?  Rolling Eyes

# 134
И аз така помислих, ама що имам чувството , че аз не съм си правила профил и че нямам парола? newsm78 Изискваше ли се парола при пускането от куриерския?  Rolling Eyes
май не искаше парола

Общи условия

Активация на акаунт