146 Американски Терминаторки чакат рилийза на новата, дебъгната версия на вида!

• 33 421
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
  • Boston, MA
Да са честити рождениците! Много усмихнати, и всички около тях!

Уинкс, рсв: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmedhealth/PMH0002531/

# 496
ЧРД ма Марианка и Зара! Прелестни и усмихнати да растат!   newsm59

И Дани бой голям мъж да стане! nbirthday

(от 1 линк на бенсън залюбих 2 от пръв поглед.... погледнах цените - 6400 и 13 500, няма да е днес)

PS Как е детенце, Руми?

Последна редакция: пт, 15 мар 2013, 23:12 от Agent Provocateur

# 497
Живи и здрави да са и рождениците, и родителите им!

Руми, радвам се, че сте по-добре.

Фей, "9д. без шоколад" от желязо ли си бе човек?
Joy Нали знаеш - първите седем (дни) са най-трудни. Аз съм ДД (демократичен деспот) и спрямо себе си. Въпрос на чест ми е да постигам целите, които съм си поставила.

Знаеш ли кога ми беше критичната точка? Докато гледах една от сериите на "Хари Потър"  Laughing Щях буквално да припадна, когато чух как изпука шоколада, който Лупин даде на Хари. Добре, че бях на бягащата пътека и с гирички в ръцете, че иначе щях да съм на мига с мръсна газ към CVS  Laughing

# 498
Честити празници на всички деца! Да са живи и здрави!

# 499
Честито на рождениците! Да са здрави и щастливи деца!

Лампи от Китай:

http://www.aliexpress.com/wholesale?SearchText=modern+pendant+li … SB_20130315100718

Много от елементите, които изглеждат от стъкло, са от пластмаса, но на вид и цена го докарват.

# 500
  • WA, USA
Честити рожденици! Да са много здрави и щастливи!

# 501
Честито на рождениците и от мен! Heart Eyes

# 502
Много здраве и късмет желая на Зара, Мариана и Дани!!!  newsm59

# 503
  • The QC to be!!!
 newsm67 за всички рожденници!!!! Да растат здрави да радват всички около тях!  Praynig

Павката да се оправя ту-так-си!  Praynig

# 504
Защо спирате млечните продукти?!   newsm78  За прясното мляко мога да се съглася, но как без кисело и сирене? Thinking
Всички болни да оздравяват!   Hug
Хляб от 4 години почти не сме купували, въртим си на машината.  Coarse Stone Ground Whole Wheat брашно купуваме, страшен хляб става.  Ммм, м!
Честити рождени дни на дечорлигата!  Да са здрави!    bouquet

# 505
 TadaМного здрави и весели рожденици! Наздраве на майките!

Руми, дай ъпдейт за Павката.

лампите са ми икейски и цялата покъщнина пак от там.

Джейн, аз си карах с бг. книжка поне година и половина.

# 506
Честит рожден ден на Зара и Мариана!  Heart Eyes Здрави и спокойни да са!   bouquet Честито и на Лени и Мишолина.  Grinning

Мерси за поздравите за Дани! Да ви се връщат. Simple Smile

Руми, само 10 дни без млечни правят чудеса за секретите. Аз  не издаяних повече. Прясно мляко не консумираме, кисело - умерено, предимно с баница и на таратор, но сирена и кашкавали у дома много се ядат.

# 507
  • USA
Честит рожден ден на Дани, Зара и Мариана! Много да са здрави и щастливи!   bouquet

# 508
Брей, много рожденици Simple Smile Да са живи и здрави децата и да растат любопитни и щастливи.

Момичета, книжките ни трябват, за да вземем кола, а не за самото каране. А и горе долу навсякъде ни ги искат като документ за самоличност. На мм са казали, че моята може просто да се размени. Може и да са го излъгали, ще разберем като взема сошъл секюрити номер и отидем да я свършим и тази работа Simple Smile После ще докладвам.

# 509
  • WA, USA
So what, по-добре е чавето. Държи между 37-38, но без нищо освен хомеопатията и се поти през час и я смъква. Мисля че се преборва вече. Спа днес шест часа през деня!
Solley, ще взема да пробвам Иво и Павел, те не са много по сирената, а мляко пият ядково отдавна, така че няма да забележат голяма разлика. Павел обича таратор, но ще издържи две седмици без.

Общи условия

Активация на акаунт