146 Американски Терминаторки чакат рилийза на новата, дебъгната версия на вида!

• 33 404
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Руми, а така! Бързо да влезете в температурните норми!

Надявам се на всички родата в БГ да е добре след днешните бури.

# 511
 Време ли е да сипем по чашка?

Джейн, купих си кола с бг. книжка и секънд пикчър ай ди, даже банката ми даде кредит, но имах сошъл секюрити. Дано бързо получите СС, че без кола не става тук. Имаш ли парк или магазина на пешеходно разстояние? Интересно ми е какви са ти първите впечатления, ако имаш насроение сподели.

# 512
без кола не става тук

Става, става (за щастие се намират и такива места).  Wink Аз не шофирам. И шофьор нямам. Wink

Наздраве!  Simple Smile

# 513
 Наздраве!
 А как пазаруваш, ако нямаш кола? Не си го представям това място, честно..

# 514
  • У дома
Честито на рожденниците!

Лампи купувах миналата седмица, 5 броя от тук - http://www.lowes.com/Lighting-Fans/_/N-1z13djp/pc
Народни цени, има и разнообразие.

Ако можете да отидете някъде с изключение на Стария континент, бихте ли споделили места. Моите деца не харесват Дисни, аз се отказах в последния момент от ходене в Италия и сега съм в чуденка къде да ги водя през лятната ваканция.

Руми, радвам се, че има подобрение! Ха наздраве!

# 515
Не помня да съм писала, че пазарувам без кола или че нямаме.  Grinning Но и дори да се окажа в подобна ситуация, на 5 мин пешеходно разстояние от нас има голям магазин (местна верига с отлична органик секция). Имам и бебешка количка с приятен размер багажник.

Какво пиете?

Аталанта, Япония или някъде из Африка (зависи каква ваканция искате).

# 516
А разбрах, един вид си го аутсорснала на други с кола, е, пак имаш шофьор. Не си предстявам седмчен шопинг без кола на такова място, за един хляб и домати да претичам  до магазина разбирам, че става, ама иначе малко фантастично ми звучи.

Аз съм на портокалов сок.

# 517
  • У дома
На италианска лимонада съм  Grinning 

Солей, аз и из Америка не съм скитала много. Мислех си за някой итнересен щат вътрешно или околните държави.

# 518
Цоне, не знам на какво място си мислиш, че живея, че ти е трудно да си представиш да мине човек 2 блока и половина до магазина. При нас е като в европейски град (много по-уокъбъл е отколкото при вас, така да се изразя), пешеходно с магазини. Кое от всичко това не ти се струва реално?  Mr. Green
Да не говорим, че голям шопинг се прави много лесно без кола. В НЙ нямахме кола и пазарувахме с такси 2/месец + зарзавати през ден средно с двойката. Всеки се простира според чергата или лайфстайла, по новому казано.  Joy Но да, съгласна съм, в САЩ на много малко места може да се живее без кола.

Аталанта, не съм те разбрала.  Simple Smile Мислех, че питаш за дестинация извън САЩ.

# 519
Атланта, зависи какво обичате да правите. Ние и четиримата много обичаме да каякстваме. Децата имат техни си каячета и гребем задружно. Ако подобно нещо ви е на сърце, http://www.visit1000islands.com/visitorinfo/ в Кан. или любимото ни място: Дийп Крийк лейк в МД.

Ако не, в ПА в радиус 50 мили около Фили има много забавни места, вкл Сесами стрийт парк, Хърши парк/зоопарк/фабрика, Лонгууд гардънс и музея Уинтъртур, амиш каунти, завод на Харли, завод за аграрна техника...

# 520
Солей, трябва да го видя за да повярвам Laughing

# 521
Една от основните причини да не мога да си намеря мястото тук е, че нямаме втора кола Sad все отлагаме по някакви причини. Имаме магазини на пешеходно разстояние, но толкова, няма къде кой знае да заведа Боби, а и с тоя непрестанен дъжд...

# 522
Солей, трябва да го видя за да повярвам Laughing

Още една причина да ми дойдеш на гости (ако Солей не те покани). Аз живея в уникално за мидуеста място, където в радиус от пет километра всичко ми е пешеходно. От нас до центъра на Кълъмбъс се върви пеш през викториански квартали, 30 минути приятна разходка. Пазарувам с количката ежеседмично, ежедневно водя децата с количката до библиотеката, градината на Калина - всичко е на 2 км от входната ни врата. На половин км имаме Таргет, кино, Стейпълс, кафенета и книжарница, и кампусът на Охайо Стейт с все медицинските центрове и библиотеки. На 3 км от къщи има търговска улица с магазини за дрехи, на 4 км има мол, градските музеи, моята работа. До всички тези места стигаме спокойно пеш. Е, не отнема половин час, ама аз като нямам кола пък имам време.

Във Вашингтон пък за пет години нито веднъж не ми потрябва кола.

А в Питсбърг специално си има и градски транспорт.

# 523
Джейн, ако във вашия щат разменят българските книжки, направо се местя там, че аз още се мъча тука. Във Вашингтон можеш да караш една година с БГ книжка, ако не си пърманент резидент, т.е. си студент или нещо подобно. Ако си пърманент, процедурата си е теоретичен изпит, практически изпит, книжка. Ние взехме колата с БГ книжката на мъжа ми, ама колата беше от човек, пък вие сигурно искате нещо ново на изплащане.

За колите... Мъжа ми скоро кара учителя си до тях, че жена му започнала да ражда пък той в колежа и няма кола... Щеше да се тъъътри по автобусите сигурно. Иначе и аз като Терминатор, заради този дъжд никъде не мога да мръдна и понякога подивяваме с хлапето все вътре. Преди два дни пръскаше, ама пак излязохме, не се търпи иначе. Ако имах една колица да мръднем я до мола, я до някоя дружка друго щеше да е. Оф, какво се размечтах и аз, айде първо книжка да взема... Sick Sick Sick

# 524
Ние до миналата година нямахме кола - повече от 10 години и то предимно из мидуеста. Въпрос на приоритети е, при нас е опазването на околната среда. Всичко може да се прави, само дето не е толкова удобно отколкото с лична кола, но според мен си заслужава неудобството. Колата обърна детската градина, която се оказа на място, на което не ходи целодневно автобус (в близката детска градина си бяхме изпуснали мястото след едно ходене в БГ). Та Цонна като започне да обикаля мидуеста да намине и насам  Wink

Агент, най-накрая прочетох статията в Тайм. Честно да си кажа, Сандберг и преди ме дразнеше и сега не ми се промени мнението. Права е за някои неща - как жените сами си поставят бариери. В същото време като я питат няма ли да се кандидатира за политически пост - отговаря с "не е правилното време за смейството ми." И това, ако не е противоречие, не знам, Всички тези жени, които правят решения за кариерата си, като вземат предвид какво е добро И за семейството им, ами те правят точно това, използват точно това си право да решат какво е най-добро за тях в дадения момент, а не непременно какво ще им помогне да напреднат в кариерата, или да стигнат до директорското място. Не е моят лидер това, особено в женското движение.

Общи условия

Активация на акаунт