146 Американски Терминаторки чакат рилийза на новата, дебъгната версия на вида!

• 33 397
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Руми, радвам се, че Павката е много по-добре. Пусти вирусляци!

Видяхте ли рекламата на БГ в WSJ? Набързо я щракнах преди да предам вестника на шефа.

# 556
Коя от шарките е Hand, foot and mouth disease (HFMD)?

# 557
Коя от шарките е Hand, foot and mouth disease (HFMD)?
Ако не ме лъже паметта, това не е шарка изобщо. Ентеровирусна инфекция е.

# 558
Знае ли случайно някой от къде мога да взема 1099 такс форм, освен онлайн?

# 559
Знае ли случайно някой от къде мога да взема 1099 такс форм, освен онлайн?

Библиотеката, но все пак им звънни преди да идеш...

Абе добре е Мууди да ти вдигне кредит рейтинга от дъното  Wink

# 560
Руми, радвам се, че Павел се оправя. Бъдете здрави!

# 561
Здравейте,искам да питам къде мога да се запиша на английски ако има и безплатен курс такъв за новодошли за Чикаго питам.И кога идва пролетта,ужасно е това време след дългата и без това зима в София.

# 562
Здравейте,искам да питам къде мога да се запиша на английски ако има и безплатен курс такъв за новодошли за Чикаго питам.И кога идва пролетта,ужасно е това време след дългата и без това зима в София.

Къде точно се намирате? Принципно има безплатни класове в Community Colleges - водят се ESL (English as a Second Language).

Пролет тук обикновено няма. Студено е до май, след което настъпва горещо лято.

# 563
Аз лични впечатления от чикагски курсове нямам, но ходя на такива в Лас Вегас, които просто гугълнах...
Ето какво каза чичко Гугъл за Чикаго:
Линк, линк, линк, линк.
Има още доста, които излизат с начална дата 1 Април, потърси някой който те устройва.
Имай предвид, че записването отнема време за регистрация и тест, така че е добре ако искаш да започнеш от април, да издириш някой в твоя район максимално бързо.
Тук освен към комюнити колиджа, курсове има и към библиотеките, някой църковни организации също спонсорират...
Бих попитала и в най-близката библиотека  Peace

# 564
  • The QC to be!!!
Фея направо ме разби с тази реклама.  Joy

МисНели - от пощата също може да се вземе 1099. Ние си взимахме всички форми от там.

# 565
Благодаря Агент, от там идвах вчера, нямаха точно тези. Поръчах онлайн в крайна сметка.

Бейби, благодаря и на теб, пощата вече не предлага никакви такс форми.

# 566
  • The QC to be!!!
Благодаря Агент, от там идвах вчера, нямаха точно тези. Поръчах онлайн в крайна сметка.

Бейби, благодаря и на теб, пощата вече не предлага никакви такс форми.
Ups, сори тогава за грешната иформация.

# 567
  • Чикаго / София
zaki напиши в коя част на Чикаго сте, за да те напътим по-добре.

Иначе ето тук : http://zg-ort.calls.net/Directions.html английските им курсове са много добри.  Или поне бяха такива преди 4 години когато ние с мъжа ми го посещавахме.  Едно ниво е около 3 месеца като се ходи 4 дни в седмицата по около 5 часа. Доста интензивен курс е и от опит мога да кажа, че се научава, но човек трябва да е постоянен с присъствието си.

Другото място както са ти казали са курсове към местния около вас Community College. Там обаче, курсовете не са кой знае какво и малко си е бошлаф работа. Ходи се по 2 пъти седмично за около 2-3 часа. И в такъв се бяхме записали, но след първите 2 седмици се отказахме, видя се, че нищо няма да се научи там.

И на двете места според дохода /а вашият е малък тъй като сте новодошли/ ще се класирате за безплатни курсове.

# 568
Как да намеря лонг търм рентал в Чатам, МА?

Племенникът ми ще ходи на бригада, но не са им осигурили квартири. Като пусна търсачка, все ми излизат вейкейшън ренталс на люти цени, а това ще са студентчета, дето идват да спестят парички...

# 569
Здравейте,
Фея пробвай така:
http://hotpads.com/search#lat=41.684002145973636&lon=-69.988 … resultsPerQuad=24
или
http://www.zillow.com/homes/for_rent/days_sort/41.805358,-69.680 … 80914_rect/10_zm/
Когато ние наемахме не са ни искали ССН, разбираемо обаче искат и депозити.
Сещам се още нещо, което може да е полезно за племенника ти, преди когато пътувахме, а и сега за преместването ползваме visa, която обаче е дебитна до момента не сме имали никакви проблеми, ако те интересува ще ти пиша подробности.

Общи условия

Активация на акаунт