Бременни майки в чужбина - тема 46

• 24 362
  • 740
  •   1
Отговори
# 30
Добро утро Hug и аз имах киселини ужасни,благодаря на офелия,че ме светна за газираната вода Hug
Аз открих и друг лек...на швепс има едно безалкохолно с джинджифил-ginger ale.Много е приятно на вкус и помага,не е гадно като чая Simple Smile
 Офелия най-сигурно е че няма грешка в пола като се роди бебето Hug  С първото ми дете си бях сигурна,че е момче не ме питай как просто си знаех Grinning доки ми казваше че е момиче,докато две седмици преди термина о чудо момче е Joy
Важното е да ги родим живи и здрави Hug

# 31
Офелия, на мен в 20-та седмица ми казаха, че ще е момче, а казват че момчетата по-бързо се виждат... Но аз от самото начало си знаех, че ще си имаме момченце..
Но имахме една мама в нашата тема за мартенките, която роди наскоро и уж щеше да е момиче, но се родило момче.. Peace

# 32
Здравейте момичета,как спахте,аз вече немога да си намеря много удобна поза .Проблема с киселините го реших,като започнах да ям само салата на вечеря или плод,установих че когато ям много на вечеря,получавам тези гадни киселини.

По отношение на пола на бебето,тук в Англия не обичат много да казват какъв е,ако не си пита жената няма и да разбере,като се има на предвид че последният скан е в 20г.с.,и ако бебето не е в позиция да се види ,а жената иска да разбере и казват че мислят че ще е момче(заради мюсюлманите).И на мен ми казаха че ще е момче,но аз съм се подготвила и за двата пола(което не е от голямо значение,важно е да са живи и здрави)Но факт,имам 3 приятелки които родиха тук,уж всички очакваха момчета,а 2 от тях родиха момичета Laughing.

# 33
Добро утро Hug и аз имах киселини ужасни,благодаря на офелия,че ме светна за газираната вода Hug
Аз открих и друг лек...на швепс има едно безалкохолно с джинджифил-ginger ale.Много е приятно на вкус и помага,не е гадно като чая Simple Smile
 Офелия най-сигурно е че няма грешка в пола като се роди бебето Hug  С първото ми дете си бях сигурна,че е момче не ме питай как просто си знаех Grinning доки ми казваше че е момиче,докато две седмици преди термина о чудо момче е Joy
Важното е да ги родим живи и здрави Hug

Не знаех за този швепс,бях се измъчила миналият път,просто си запушвах носа и на екс,сега ще го потърся и тук,дано го има,но пък много ефикасен,аз какво ли не пробвах,а киселините се засилваха,офф като се сетя какво ми предстои... Tired,да са живи и здрави,пък това минава,лошото е че искаме още едно,а аз не че се плаша от раждането,а от носенето,който е казал че е прекрасно да си бременна,сигурно е бил мъж  #2gunfire.
Аз имам две познати,които до последно чакаха момчета,а накрая родиха момиченца  Joy,така че и аз не съм сигурна,докато не видя какво има под пелените  Blush,въпреки че и с първото и сега с второто знаех че ще е момче,сега по-скоро се надявах на момиче,но вътрешният глас продължава да крещи - момчееее Crazy

# 34
  • Paris, France
Момичета, кога горе-долу започнахте да усещате хълцанията на бебо? Аз на моменти чувствам едно леко като подскачане, но не е ритник или движение, а се замислих, че може би е точно хълцане. Нормално ли е за седмиците ми?

# 35
Хълцането го усещам като едни мноого слаби "подскачания" приблизително 10 мин. на едни и същи интервали на едно и също място...
Но моето бебче започна по-късно да хълца..Но при всеки е различно ..

# 36
Момичета, кога горе-долу започнахте да усещате хълцанията на бебо? Аз на моменти чувствам едно леко като подскачане, но не е ритник или движение, а се замислих, че може би е точно хълцане. Нормално ли е за седмиците ми?

Не може да се сбърка хълцането според мен  Grinning като уСетиш 10-15 подскачания Simple Smile едно след друго на едно и също място ей тва е  Laughing  много им се радвам  Crazy мисля че в 6ия м в който си ти е нормално да ги усещаш вече, много много не помня кога почнаха да се усещат

# 37
  • Paris, France
Абе явно е хълцане, защото е и ритмично, както сега прочетох (то имало тема за хълцането).  newsm78
Сега поне няма да се чудя какво му става на това бебе като започне със странните подскачания, и вярно е продължително... Ех, добре, че сте вие!  Hug

# 38
 Здравейте!
Офелия и аз мисля,че докато не излезе бебчето никога не може да сме сигурни за пола.На нас ни казаха момиче в 20г.с,но от тогава до раждането няма да ме гледат пак,така че  Mr. Green Аз имах чувство,че си е момиче още преди да ни кажат,но да видим,дали майките си усещат?!Каквото и да е,само да е живо и здраво!Не,че не съм накупила 10-на роклички   Mr. Green
Фентази аз пробвах с чай джинджър и ДА и на мен ми помогна.Аз пих един с мандарина и джинджифил и беше даже много приятен на вкус Simple Smile На мен също ми помага и прясно мляко,понякога пия и малка лъжичка сода бикарбонат с вода.Вярно е,че умереното хапване също помага,но на мен от някои салати също ми излизат киселини като марули,например.
Фешънмама аз започнах да чувствам бебето да хълца едва преди няколко седмици,но доста мами започват да усещат хълцукане след 23г.с Simple Smile

# 39
  • E-CLM & CH-VD
А защо казват, че е момче на всички?  Thinking Имало ли е случаи на криминални аборти заради пола на детето? Знам, че някои култури (индийци, китайци) предпочитат момчетата и ако се разбере, че е момиче, се прави аборт дори в късна седмица, ама мислех, че си е в техните страни.  Crazy
Тук само те питат дали искаш да знаеш пола, и ако кажеш, че искаш ти казват, иначе не.

# 40
Ау,момичета,стига бе,какви работи говорите сега,и за това ли да мисля сега newsm78?И аз си мислех,че само в техните си страни го правят това,то ясно че тука много емигранти ама за какво да си измислят ако не виждат?Той за това моят мъж я пита 2 пъти дали е сигурна,тя потвърди жената,аз не съм се и съмнявала в думите и.Вярно е,че око да види ръка да пипне,ама аз още отначало така си го усещах.И на мен ми казаха в 20 седмица,даже и показа нещо там ама аз нищо не видях де.Обаче аз преди това си бях правила от тези калкулаторите,дето изчисляват пола и на всички ми излезе момче!

Офелия,може би трябва да изчакаш другия път,защото в 15 седмица е много възможно да са допуснали грешка.А какъв пол ти казаха?( ако не е тайна де).

Оле маймунке,мартенките метнахте ли се вече?Коремите смъкнаха ли ви се?

Аз хълцането започнах да го усещам съвсем скоро,може би някъде около 28-29 седмица,и винаги хълца когато е с главата надолу.

Фентъзи,честно казано и аз ''благородно'' им завиждам на бременните момичета по списанията,все едни усмихнати,хубавки,слабички,аз горката се ненаспана,гладна,мърмореща...ох,и на мъжете не им е лесно   Laughing....

# 41
Имаме си вече 4-5 бебнца, срам ме е че не помня  Embarassed ама май ми се губи едничко Crazy
И аз съм много мрънкаща, направо побърквам всички, а и себе си, нервирам се от най-малкото..Абе голям бяс съм станала  Mr. Green

# 42
хихи  Laughing сладурки Diemdi, канарска-маймунка,и аз съм така,марморя и се сърдя,и все съм недоспана  ooooh!

# 43
macinka_ много се радвам, че е имало ефект и при теб със газираната вода  Hug
Ако трябва да следвам народните приказки имам всички признаци за момче (желания за кисело и солено, сухи ръце, не повръщам, хубава кожа и т.н) по календари също е момче, моето усещане е такова. Но вече двама док казват, че виждат момиче.
Diemdi, абсолютно съм съгласна с теб че в 15 г.с. е вероятно да бъркат, предстои морфологията във 20 г.с. и тогава предполагам задължително казват. За нас не е от голямо значение пола....да е живо и здраво!
Ма бабите заплетоха вече, знаете как са  Laughing, не можеш ги спря, а и в последствие имам намерение да си пазарувам предварително и не ми се иска да стане гафче Simple Smile . За сега се ориентираме само в неутрални цветове - жълто, бежово, зеленко, бледо оранжевко!
Иска ми се да разбера, защото знаейки пола свикваш някак си с човечето, гледаш на него не като безполово същество, а като малка нова личност, можеш да му говориш по име....но каквото покаже Simple Smile
Ще правя статистика  book за напред!
Очаквам да усетя първите движения и съм наострила уши, нямам търпение Rolling Eyes
Благодаря на всички, приятна неделна вечер от мен!

# 44
  • E-CLM & CH-VD
Ма бабите заплетоха вече, знаете как са  Laughing, не можеш ги спря, а и в последствие имам намерение да си пазарувам предварително и не ми се иска да стане гафче Simple Smile . За сега се ориентираме само в неутрални цветове - жълто, бежово, зеленко, бледо оранжевко!

Joy Joy Joy Колко познато, само, че нашите не плетат, а направо купуват. Иначе, и аз в тези цветове купувам, просто не ми харесват традиционните синьо и розово. Не, че няма да имам нещо и в синьо де, но като цяло предпочитам меките пастелни тонове.

Общи условия

Активация на акаунт