Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога започва бебето да хълца?
Как да се справя с киселини по време на бременност?
Кога можете да сте сигурни за пола на бебето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога започва бебето да хълца?
-
Как да се справя с киселини по време на бременност?
За да се справите с киселини по време на бременност, можете да опитате различни методи като пиене на чай от джинджифил, консумация на прясно мляко, пиене на вода с лимон, ядене на ябълка или бисквити и избягване на тежки храни в умерени количества. Важно е да внимавате какво ядете по време на бременност и да избягвате храни, които могат да предизвикат киселини. Някои хора намират облекчение с лекарства като Нексиум, но винаги се консултирайте с лекар преди употреба. Освен това чаша прясно мляко или зелен ябълка може да помогне за успокояване на киселините.
-
Кога можете да сте сигурни за пола на бебето?
-
Какви са признаците за предстоящо раждане?
-
Как да се справя с гаденето по време на бременност?
но за жалост нямам много време
Как сте днес? Аз минавам да ви почерпя с една виртуална тортичка, че днес с моето мило имаме годишнина
), плуване, където смятам да ходя уикендите, и ходенето, което в момента е невъзможно заради времето?
Ще ми се малко да поотслабна, но не от диета, а от движение, че като започнат жегите тук да не се разтичам по столовете с мегаподути крака
.
нека и друг да сподели
по време на раждане, затова първите няколко часа понякога главичките са леко деформирани, и после костите се наместват и започва втвърдяването на връзките. Последно се затваря, както знаете, фонтанелата, мисля, че беше окончателно към втората година на детето.
, четох че се качва повече кг от мамата, че били синтетични и вредни, че тези на Мултицентрум Матерна били карцерогенни (който съм пила)