Бременни майки в чужбина - тема 46

• 24 362
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Здравей Кофеинче,много се радвам ,че се включи сигурно вече се чувстваш много добре ,и сте свикнали с бебка baby_neutral.Аз ходих на този курс за раждането в болницата,и там обясниха,че при някои жени се появява силно главоболие след епидуралната упойка,но не при всички.А за стриите знам че се появяват след раждането,защото кожата се свива много по бързо ,отколкото разпъването по време на бременност.В този ред на мисли ,някой от вас ползвал ли е този крем Adonia Stremutone,беше голям хит в Англия ,изцяло от натурални продукти ,премахва стрии и целулит.Бяха продадени около 10000 бройки за една нощ,струва около £20 ,и мисля да го пробвам след раждането newsm78

# 676
Да, това с главоболието е възможно.. И аз нямах странични ефекти, но майчето в моята стая получи и главоболие и температура няколко дни, и дори я задържаха още няколко дни в болницата .. Crazy

# 677
 Момичета, да се похваля и тук, че в неделя рано-рано сутринта се роди моето миличко мишленце Белослава- 3600 гр., 51см. и  утре се прибираме у дома  Simple Smile

# 678
swissmamma, Анум , честити бебчета  Hug, да са ви живи и здрави момите   bouquet!

# 679
  • USA
Анум честита ти дъщеричка! Да е жива и здрава,да спинка повече и да пълни домът ви с радост!
Аз също не съм имала странични ефекти от епидуралната.
Не съм се мазала след раждането с нищо освен тоалетно мляко след баня и не се нацепих,но това си е до кожа. Rolling Eyes
Иви моите симптоми започнаха след като ми падна тапата.До тогава само не болезнени контракции.Стискам палци да е леко и бързо! Praynig

# 680
  • E-CLM & CH-VD
Анум, честито и на теб!! Много щастие с новия член на семейството! Да ви е жива и здрава Белослава!  Hug

# 681
Анум,Суисмама,честито на двечките ви,много да ви радват двете куклички с нежни имена!

Анум  голяма си късметлийка,десет дни преди термин,ох искам и аз вече Grinning!

Иве,за симптоми незнам,то дето казват при всеки различно,ама килца хич не съм сваляла,даже още съм качила.А за пренасяне не искам и да чувам,аз и без това вече откачам с тоя корем,от утре увеличавам чая и почвам да ям контаркцио образуващи храни Simple Smile.И без това вчера на скана казаха,че е нормално бебе,нито малко,нито голямо,така че му давам вече зелената светлина.
че ми писна да го чакааааам толкова време!

# 682
Анум Честита дъщеричка,да ви е жива и здрава   bouquet

# 683
Анум честита ти радост, бъдете живи и здрави преди всичко Simple Smile
Diemdi ще споделиш ли какви храни смяташ да ядеш за да предизвикаш контракциите? Аз знам за ананаса и грейпфрута както и за люта храна и за сега се въздържам да ги хапвам въпреки че си умирам за тях. Ако има ефект да вземеш да споделиш понеже аз имам голям страх да не пренося и смятам от 38 седмица да почна да хапвам такива неща редовно.

Поздрави на всички и усмихната седмица

# 684
  • И аз не знам къде
Честито на новите мами да са им живи и здрави бебоците и много да ги радват и да ги ядосват от време на време  smile3533 да не забравят,че имат бебе  Wink

# 685
Добре дошли и от мен  на сладките бебоци Hug да са живи и здрави и много да радват мама и тати Simple Smile

# 686
  • Paris, France
Честито на новите мами - Анум и Суисмама! Да са ви живи и здрави бебчетата и да ви носят много радостни мигове! Simple Smile

Вени, аз съм чувала и за миди също, че предизвикват контракции, както и риба тон, сьомга... някакви такива неща ми се въртят. Аз също ги избягвам засега тези (+ананас и грейпфрут), но някой път умирам за риба и си хапвам по малко.

# 687
Честито на новите мами - Анум и Суисмама! Да са ви живи и здрави бебчетата и да ви носят много радостни мигове! Simple Smile

Вени, аз съм чувала и за миди също, че предизвикват контракции, както и риба тон, сьомга... някакви такива неща ми се въртят. Аз също ги избягвам засега тези (+ананас и грейпфрут), но някой път умирам за риба и си хапвам по малко.

Повечето риби и морски дарове знам че не са полезни през бременността  Thinking , за контракции от тях не съм чувала.. newsm78

# 688
  • E-CLM & CH-VD

Повечето риби и морски дарове знам че не са полезни през бременността  Thinking , за контракции от тях не съм чувала.. newsm78

Някои не са полезни заради съдържанието на метали в тях (тон, риба меч например). Иначе риби като сьомга и др. са полезни.

# 689

Някои не са полезни заради съдържанието на метали в тях (тон, риба меч например). Иначе риби като сьомга и др. са полезни.

Точно така..
Заради съдържанието на живак.. Не всички разбира се , в някои риби няма съдържание на живак или е много малко.. Peace

Общи условия

Активация на акаунт