Молба за помощ...

• 16 464
  • 143
  •   1
Отговори
...почти 1 часа е, но не мога и не искам да заспя. Причината е, че някъде там, моя баща се бори за живота си. Намира се в болницата на Пещерско шосе в Пловдив. По чудо е оцелял, падайки от 4 етаж, но е целия смазан, липсват му два прешлена. Докторите бяха категорични, че остава инвалид. Въпросът е дали ще бъде лежащ или седнал инвалид. Въпросът се състои в една цифра - шест хиляди лева. Сума, която не можем да си позволим. Точно преди броени дни използвахме и последните си спестявания, да са се преместим от квартирата ни 40 квадрата в по голяма заради детето, отделно имаме 2 заема и днешната новина и трагедия ни попари напълно. Смазана съм от мъка, болка и срам, но ви моля за помощ...Баща ми, чийто живот беше движението, вече не може да му се радва, но се моля да е жив и да може да вижда света, поне в седнало положение и количка, а не прикован до края на живота  си на легло. Оставям телефона си и банковата сметка на мъжа ми и предварително благодаря на всички хора със сърца, разчитащи болката на непознатия човек отсреща....

Ето го и документа, удостоверяващ първата животоспасяваща операция на баща ми:

Последна редакция: вт, 16 фев 2016, 08:31 от bubanka

# 1
Julia_21,  Hug
Не си написала за какво са тези пари, за операция, или за нещо друго.
Дано баща ти се възстанови!

# 2
Цялото му тяло е потрошено, нужни са 2 прешлена, за да бъде седящ инвалид, в противен случай ако оцелее ще бъде на легло до живот, така казаха лекарите Cry

# 3
  • France
Може би, ще е добре да се копира някакъв документ, удостоверяващ нуждата от операция за 6 хил. лв....
Също така, паричните преводи по Еконт са много евтини, а и имат много клонове в големите градове.

# 4
  • София
Посочи ориентировъчни срокове, в които трябва да се направи операцията, за да се знае горе-долу до кога е необходимо да се събере сумата.
Няма срамно в това да поискаш помощ, когато е нужна. Hug Искрено се надявам баща ти да се възстанови бързо и в максимална степен!

# 5
Накарали са брат ми да подпише че е съгласен с операцията и сумата, ще попитам дали са му дали документ, сега се чух с майка ми, състоянието му продължава да е критично:((((

# 6
Операцията е направена тази нощ, като ще стои в тази болница над месец, може би чак на изписването се плаща, когато мен ме оперираха по спешност от апандицит като бременна, платих чак на изписване:(
Ето и координати на Еконт, ако някой желае, може да се срещнем и лично, ако имам вече документ да го покажа...

Последна редакция: вт, 16 фев 2016, 12:38 от bubanka

# 7
  • Sofia
Джулия, на заплата ще ти помогна, с малко, защото повече не мога просто сега, но от цялото ми сърце! Бог да дава сила и дух на баща ти и на вас, близките му! Сигурна съм, че много хора ще се отзоват и ще ви подкрепят, заедно ще се справите с всичко, сега важното е само живот и здраве да има за татко ти!  Praynig  Praynig  Praynig

# 8
Всяка стотинка е от значение, понеже ще му правят още сума операции, целия е раздробен и се чудят как въобще е жив:((((((((((((((

# 9
Добре де мама му стара, в цяла европа операциите по спешност са безплатни независио дали си чужденец или местен, а в БГ макар и осигурен те  карат да плащаш...

# 10
Така е, баща ми цял живот е работил, сега му казали тези скоби и прешлени не се поемат от касата , какво излиза именно животоспасяващите неща се заплащат, понеже нямаш избор, и то струват много, чудовищно много:(( Мен като ме оперираха от апендицит като бременна ми искаха 250 лв, понеже нямало стаи да не стоя в коридода...Сигурна съм, че стаи е имало.

# 11
Мая, ще ви изпратя и аз някаква сума, когато ми платят болничния, надявам се да е навреме.
Успех  Hug

# 12
Благодаря ви!!!

# 13
Много неприятна ситуация! Ще помогна с каквото мога.
А ти ни дръж в течение как се развиват нещата. Дано да се оправи доколкото е възможно!

# 14
Късмет желая и аз. Понякога докторите не дават големи надежди, но се случва и такива случаи да завършат добре !

Общи условия

Активация на акаунт