Жената Лъв 68-ма тема

• 27 307
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Рейче, върви на очен да те види. Аз от както ми се зачерви окото не съм се гримирала. Мисля да започна пак, но ще сменя гримовете. Не ми съвпадат часовете, но са един след друг и мъжа ми ще идва сигурно с мен. Ние с джуджи на водна терапия, той на бирена  Joy

Аз оплаках ли ви се, че ще идват 5 франсета на одит за 2 седмици във фирмата и всички са в луда паника. Вероятно ще се работи извънредно, за да подготвим всичко, но то да мине успешно другото са бели кахъри. Та ще стискате палци.

# 121
Мразя одити. ooooh! Всички изпадат в паника, настава едно търчане, оправяне на документация.... #Crazy Чудя се ако работата през останалото време се върши съвестно и както си му трЕбЕ, дали няма да се спестят излишните главоболия. Rolling Eyes

Джуджи, засега не мога да кажа дали ще избива нещо. То от разните му илачи гаранция подтискам всичко. Whistling Но ако има да избива, ще избива. Иначе Н. е добре вече. Следобед поспа доста и после беше пушка. Гладен е обаче. Яде малко ориз, но искаше нещо друго да му дам. Утре мисля да му направя макарони за закуска.

Норче, моят проблем с очите се оказа, че се дължи на много тъпа причина. Била ми е разстроена резолюцията на монитора. Като се сетя как съм се мъчила. ooooh! Преди два-три месеца мъжа ми реши да погледне и я оправи. Сега нямам никакви проблеми. Ако искаш погледни твоята как е. Peace

Джуджи, дано осъществиш намерението за плуване за малката, а и за теб. Надявам се това лято и Н. да се научи да плува.

# 122

добро утро ....хайде на кафето

# 123

И за любителите  newsm03

Скрит текст:

# 124
  • ПЛОВДИВ
Честита Баба Марта и от мен скъпи мои лъвки! Hug  bouquet Heart Eyes

Бъдете живи, здрави, весели, засмени, румени и бели!

# 125
  • Варна
Добро утро!

Рейче, брой ме любител. Wink Laughing

# 126
Честита баба Марта!

# 127
Здравейте, момичета, и Честита Баба Марта! Бъдете живи и здрави всички вие и вашите семейства! Hug

За съжаление при нас нещата не се развиха добре. Н. е много отпаднал. Дори и след две системи. От тази вечер му назначиха антибиотик, ще ходим сутрин и вечер и ни водят, че сме в болница. Добре, че пак е с абокат, та да не го дупчат постоянно. Стискайте палци утре вече да е по-добре, че доста ме изплаши последните два дни. Tired

# 128
  • ПЛОВДИВ
Полинце, силно стискам  fingerscrossed, изптащм то много  Hug и дано малчо да се оправи по-бързичко.  Praynig

# 129
..ЛЪВКИ,ЧЕСТИТА  БАБА  МАРТА  ЖИВИ И ЗДРАВИ  НА ВСИЧКИ ВАС И СЕМЕЙТВАТА ВИ .!

Полинче, стискаме палци всичко да е ок.Да  се оправя малчо.Аз цял ден  с документи се  разправях,пих 2 чаши вино  и вече 3-ни  виждам   буквите. Сега ще се  къпя и ще лягам.Лека нощ на всички.

# 130
  • София
Здравейте  bouquet.
Честита Баба Марта! Много здраве на вас и семействата ви Hug.
Поли, стискам палци бързо да се оправя момчето Praynig.
Рейче, ако е конюктивит ще го познаеш със сигурност. Веднъж съм имала такова чудо, кофти работа е. Да не би да си алергична към гримове?
Днес тържеството мина страхотно Smile, много съм доволна Mr. Green. Успях и обувки за танците да купя и на масаж да ида. Никак не е лошо веднъж седмично да си отпуск tooth.
Утре ще пътувам до Монтана с танците, кръчмичка, танци Crazy.
Лека нощ и хубав уикенд!  bouquet

# 131
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!  Hug

Полче,дано утре вече имате подобрение Praynig горкото детенце,сигурно и то се намъчи много  Hug

и аз не съм с много добри новини - след тридневно търчане при де що специалисти има,отказ от моя страна да ме приемат оная вечер в спешното със съмнения за апендицит,се оказа възпаление на яйчник и от днес съм на АБ Tired край нямаха ядовете и притесненията ми откакто е почнала тая година ooooh!

на всичкото отгоре малкия от днес е с няква грозна кашлица и май следващия ще е той Tired

въпреки всичко и аз ще се наредя при любителите  Mr. Green Joy

# 132
  • Балчик
Добро Утро !

Време е за кафе !

Поли  Hug сега прочетох за Н. , милият той , желая бързо оздравяване и
вие да се успокоите !

Луси и ти си влязла в една серия...оздравявайте с мъничето, че
времето вече се стопля и е време за игри навън.

Реа нещо алергично от грима ще да е , ако имаш възможност
направи си чай от лайка и с памуче около очите  Peace

На всички желая здраве !

# 133
Уф, Поли, много гадно. Дано вече е по добре.  Praynig
Моят мъж и той доста зле го тресна, грип ли какво ли. Много висока Т и ужасна хрема. Само лежи и му е омаляло. Дано на децата им се размине.  Praynig
Замесих една питка и ще въртя сърмички.  Crazy

# 134
привет,лъвки ! Аз цял  ден  мързелувам.снощи имах гости, тъй че имам кифтаци, тирамису, и марулка с каставица и маслини . Whistlingще обираме.ставам  поне една  прахосмукачка да пусна.мъжо  отиде си оправя неговата кола,че цяла седмица  е с моята. Crazy
Чакам го се върне врътнем   по една салатка  с винце   и да зяпаме филм.

Общи условия

Активация на акаунт