Жената Лъв 68-ма тема

• 27 300
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Вижте кво, мъжкото пикаене си изисква концентрация! Иначе после рИвем по форумите, че мъжете опикават тоалетната чиния, пък тоз сладур Тедин от малък се концентрира  Joy  Hug!

Спонджи, номинирам те за готино сако  Sunglasses!

Пол, това мъжете са опасна работа  ooooh!!

# 106
  • Варна
Вижте кво, мъжкото пикаене си изисква концентрация! Иначе после рИвем по форумите, че мъжете опикават тоалетната чиния, пък тоз сладур Тедин от малък се концентрира  Joy  Hug!

Хабсолютно е така! Добре се е науяило дИтето. Hug

Спонджи, имаш и от мен номинация за сакото. Освен това след мартенския гърч по приключването, си заслужаваш едно ново сако по дифолт. Wink
Относно групите - в резултата от цитонамазката пише :Пап 2гр. или 3 или нещо си друго. 1- и 2 са ОК. Нагоре вече се изисква внимание.
Вале, да си призная и аз много обичам бебешко пюре от сини сливи. И не само. Имаше едни за по-големи деца, направо си бяха манджички.  Embarassed

# 107
абе   може .....ама тя толкова   се е вторачила, да беше само  пюрета,купувала си  и бебшки каши /е и аз като съм правила на бебко  слънчо каша,и съм е опитвала  ми е харесвала /.Днес  ми се обади по тела, и 30 мин е слушаш, кви бисквити  съм давала на мойте  деца,че и тя си купила  Shockedядели й се бебешки б-ти ,разбирам,че като си бременна  и ти похпва тва онова,ама нейното  е вече  лиготии Mr. Greenтя сигурно   като роди  ще изяжда  пюретата на детето й,   Mr. Green
Аз, цял ден  се моткам и вече реших   да сядам да работя, ooooh!че мъжо като си дойде ще ме подбара от вратата   кво съм  работила днес  Mr. Green

# 108
Присъединявам се към обичащите бебешки пюрета /помня, че бях доста големичка вече, 2-3 клас, като карах майка да ми купува Crazy/, особено имаше някакво с телешко, ммммм. bowuu Тъй че като и се яде на жената, да яде. Но има един момент с килограмите, който няма да и хареса накрая. Mr. Green

Люско, купувай си сакото без да се замисляш! Peace
Мен що така нищо не може да ми хареса. Whistling Мразя да ходя по магазини и да трябва да си купувам дрехи. Rolling Eyes

# 109
И аз обичам пюрета, ама плодови. Мама навремето работеше в кухня в ДМД и редовно ми носеше. Голям кеф.  Mr. Green
Спонджи, аз като си харесам нещо и все гледам да изровя от някъде пари да си го купя. Едно че много рядко си харесвам нещо, второ, че трудно ми стават дрехите и трето като имам пари все нищо не мога да харесам.  Mr. Green А и по принцип все имам някой скътан лев.  CrazyТака че дерзай без да се замислиш  Hug
Теди, голям сладур малкия.  Hug
Пол, дренките запичат, а и може чай от нар/кори/, ако намериш.  Hug

# 110
  • Балчик
еее  край убедихте ме , не че ми трябва на мен много много убеждаване
аз на тема дрехи съм луда  Mr. Green
ако успея да намеря снима на сакенцето ще ви я
пусна тук , че и вие да му се порадвате  Peace

# 111
Люско, давай! Crazy Аз на другите харесвам почти всичко, но за себе си - нищо. Twisted Evil
Кам, Hug!
Норче, шЕ излезеш сериозна значи относно РХ. Mr. Green

# 112
Боб, мани ти снимки от нета. Купи го нагизди се с него па пусни да те скиваме  Grinning smile3509

Пол, имам голяма нужда да сваля поне 5 кг, ще се чувствам по - Убава за тва се мъча.  Flutter Довечера пъстърва във фолио и салата. Трудно ми е да си нагаждам храната Crossing Arms

Аз пЪ не обичам таквиз неща като бебешка храна, но ММ изяждаше редовно на децата зърнената каша Слънцо ли беше Зрънчо ли, не помня. Сега ми напомнихте за нея и може да някой празник да му купя за вечеря  Joy

Вени, не съм чела нищо скоро. Ти на кво си?

# 113
 WhistlingСпонджи,я  пусни снимка ?  И ние  да хвърлим  по едно око.Може и ние се зарибим  си купим.Знаеш ли,идва 8-март ? Mr. Green
Днеска съм  много  редовна,чакам мъжо  се  пребере  и да пием по 1 винце.

# 114
  • Балчик
.

Последна редакция: чт, 28 фев 2013, 06:30 от спондж боб

# 115
  • София

Вени, не съм чела нищо скоро. Ти на кво си?
Бях подкарала една поредица на Лий Чайлд - екшън-трилъри, изчетох май към 7 книги  ooooh!. Нищо особено не са като стил, сякаш четеш Умирай трудно.
Една мацка от форума ме нави да започна Историкът на Елизабет Костова, но много бавно ми върви, въпреки че книгата ми е интересна.

# 116
Боб, много е интересно сакцето, със здраве да си го носиш  Peace

Вени, аз ще си почина малко и после като ми се дочете пак съм решила да чета Троновете....

# 117
Люско, харесва ми, макар да не е мой стил. Peace Аз щото все спортно се нося, затова. Искам да си сменя стила някой ден с нещо по-женствено и кат' за улегнали /ма/дами. Crazy

# 118
Теди  Joy Joy Joy Да го нацелуваш дребния, ама като е концентриран  Joy

Пол, да не ви хваща шарката  newsm78 Тя започва така като вирус.

Спонджи, купувай и хич не му мисли  Mr. Green

Аз нали имах проблем с едното око. И като взех да слагам капки няма да ви казвам каква хрема тръгна, а се оказа, че е от недоизлекувана хрема и лекарката ми каза, че очните капки педиатрите много ги обичали. Обаче внимавайте ако са кортикостероидни да не ги повтаряте в период по-кратък от 2-3 месеца.

Днес реших, че като ми свършат консултациите ще запиша джуджи на плуване, в близост в един хотел има басейн и учител с група дребосъци. Пък аз може да намажа малко водна аеробика. Ей така да искам да спортувам и да нямам време, много ме е яд.

# 119
Пол, ти нали имаше проблем с очите преди време. Сега и аз така, едно ми е размазано....може ли да е конюнктивит? Само като гледам компа, нямам гурели и т.н., егати неприятното усещане. Напоследък почнах да се гримирам пак  може да е от това Joy

Хая, много хубаво си решила за водната гимнастика, дано часовете на Джуджи и твоите съвпаднат Peace голям релакс е  Peace

Оф, нищо не виждам айде чао отивам да си взема душ и да си измия грима, и ако виждам ще дода пак  tooth

Общи условия

Активация на акаунт