Жената Лъв 68-ма тема

• 27 285
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Мерси, момичета! Няма да я давам. Сутринта му направих една попара само с изкиснато сирене и цял деня яде по малко. Стомаха спря да го боли може би от нурофена. Сега е добре, рисува. Извинявайте, че ви занимавам, но все има какво да пита човек в такива ситуации. Hug

# 91
Пол, питай си спокойно.

Сетих се сега за нещо. Аз си спомням като дете, че при такива стомашни вируси и неразположения ми даваха препечена филия със сирене да ям. Сега лекари са ме съветвали в такива моменти да не давам млечни продукти  newsm78 А сега де..............

# 92
Джуджи, да се чудиш наистина. То сега нищо не е като едно време. Whistling Аз му препекох една филийка, и той поизгриза средата само. Сварих му и ориз със зеленчуци за утре. Колко ще го яде, един господ знае. Аз иначе се уговорих утре по обяд да се прибера, за да може мъжа ми да отиде тогава на работа.

# 93
  • София
Добро утро  bouquet.

Полче, как сте днес? Мина ли му стомахчето Hug?
И на нас като малки ни даваха препечени филийки с чай(ама не горещ) в такива случаи Simple Smile.
Вале, браво за резултатите Peace.
Луси, твоето не звучи  никак приятно, как се лекува това чудо, само с лекарства ли?
Рейчето ми се губи от известно време Hug.
Аз приключих единия антибиотик, днес почвам втория Crazy.
Хубав ден  bouquet.

# 94
happysmile,мерси   за закуската с кафенце.Ама аз само на кафе,че пусто трябва  се отслабва.
Поли, и баткото като ми е бил болен лекарката категорично ми казваше без млечни продукти -сирене Shockedедно време как   нас така си ни оправяли,та сега що го отричат.
 Whistlingлуда работа .
Аз снощи  четох  като луда из форумите за тая 2 група цитонамазка,ама се успокойх де....решила съм голяма дума да не казвам вече на 6 м си правя проф.прегледи,иначе мразя ходя на гинеколог  ходих на 2 години веднъж преди  Embarassed
вчера готвих  кърначета с картофи на фурна,ее всичко се изяде,сега мисля,мисля  и май ще правяпилешко на йенското с гъби и топ.сирене и гарнитура ориз.
Люси, като чета и твойте  болежки, стига вече   с тея болести,нека да сме здрави.То кво няма си болен,то всички болести идват от нерви ,стрес и притеснения, и то заради " убавата ни държавица " Crazyай,че се разприказвах,отивам се къпя  и ще ода  на магазина

# 95
Добро утро!
Полинко, как сте днес?
Вале, втора група си е супер за раждала жена. Идеална си, браво!
Хепи, за какво пиеш втори АБ? Пропуснала съм пак...
Луско, важното е, че се знае какво е и ще назначат адекватно лечение Hug Всичко ще мине и ще бъде наред, горе главата Hug Hug Peace Стискам палци всичко бързо и леко да минава Praynig
А. му хърка нослето и това си е... Спирам АБ капки и продължавам само с физиологичния разтвор и клеевата тинктура. Трета сливица ли е, що ли е не знам. Утре ще се гледат с татен и естествено нищо няма да му слага и ще го кара цял ден на бисквити ooooh!

# 96
 ooooh! ooooh! ooooh! айде да минават тия болести вече...
 Та... ДОБРО УТРО и от мен  Hug Hug Благодаря за обилната закусчица.
 Тонка, да ти е живо и здраво порасналото момче. Много, много да ви радва и много да го слушате Simple Smile  Hug Heart Eyes
Поли, момичетата са прави за млякото... Колата аз знам да е преварена. А преварена  кола с лукчета за кашлица и орехи /всичко това сварено с колата/ съм давала на малкия за кашлица. За повръщане и мисля, че ще му помогне, за да изчисти токсините, съм правила пепел с малко водичка..
 Клавче, как така на пилон?  Crazy Какво точно правите? Хихихихи... звучи ми доста.... секси. За първи път чувам, че имало и такова чудо като вид спорт.
 Аз мисля от септември да се запиша за народни танци тук. Пусто, много ми харесват. Като чуя такава музика и сърцето ми играе...  Mr. Green
 Теди, прибавяш ли нещо към клеевата тинктура. Казвай, ако имаш нов лек за запушено носле, че и ние сме си все с такова. Аз последно време на малкия не му слагам изобщо от купечките, ако е леко запушен със солена вода само, ако е повече - клеева тинктура+ сребърна вода.

# 97
  • София
Тедико, миналата седмица ми откриха гастрит и Хеликобактер пилори(бактерия, причиняваща язва). Та съм на една схема с антибиотици и диета.
И кафе не пия, много ми е замотано Crazy.
Гери, голяма част е без пилон - загрявка, коремни преси, разни разтягания. После на пилона - разни движения пробваме, ама не е много лесно, защото трябва да задържаш тялото си с ръцете и краката. Треньорката изглежда секси, аз съм още в пародийния нюанс Joy hahaha Joy.

# 98
  • Варна
Добрютру!
Благодаря, момичета, за всички пожелания!
Ще се слушаме някак си взаимно.  Mr. Green Днес сутринта ми развиваше теории, как не можел да ходи всеки ден на градина, защото се изморявал много. Crazy
Поли, дано сте по-добре днес! Сиренето не пречи, но киселото мляко е кошмар за болно стомахче.
Теди, правете промивки на нослето, а ако може сам да се издухва хубаво. За да излизат гадовете на вън и после слагай вече капките на чисто носле. Аз съм много доволна от комбинацията Ксилометазолин и Бивацин капки. Редувам ги и за 5 дена минава хремата.
Клавче, супер закуска!
Вале, нИ бой сА, чадо! И аз съм втора група.

Hug

# 99
 HugМомичета  , успокойхте ме.  bouquet
Аз се залавям готвя ,абе аман  всеки ден се чудя.Купих  мартеници,долу пред блока до магазина една бабка разперила  масата.На  баткото взех едно куче,ама ся се сещам,че за бебко забравих,ква съм  ОвцЪ Joy
аз   занос слагам Стеримр -морска вода,и после на чист нос  капки Торбадекс ,те са очи,но доки ги изписва и за нос . newsm78ама  действа.Хубав ден  ви желая.

# 100
Гери, във физиологичен разтвор слагам клеева тинктура и тЕ така... на 10мл. ф. р-р капвам 7-8 капки тинктура.
Тонка, лошото е, че няма никакъв секрет. Просто чувам едно хъркане неЙде отзад. Като спи е най-фрапиращо хъркането иначе не се чува Rolling Eyes
Вале, точно капките за очи са много подходящи. И аз слагам такива. Аз пък съм трета група...
Чакайте да ви разкажа за моЙта жаба Mr. Green Отива снощи до тоалетната, но се забави. Не го чувам да пишка и му викам:" Какво правиш, бе, маме?", а той ми отговаря:" Концентрирам се!" hahaha Mr. Green Crazy

# 101
....:" Какво правиш, бе, маме?", а той ми отговаря:" Концентрирам се!" hahaha Mr. Green Crazy

hahaha За какво точно се концентрира? Mr. Green Мамин сладък! Heart Eyes

Hug Hug Hug

Да сме по-добре днес newsm78, може би малко. Боли го стомаха и това е. Мъжа ми да вземе да го нахрани сутринта с прясно мляко и корнфлейкс. ooooh! Бил сложил съвсем малко мляко. Crossing Arms Добре пак, че Н. не е ял много. Тъй че, Тедко, съветвам те за утре да напишеш най-подробно на един лист кога, какво и къде да се капе.! Rolling Eyes
А през нощта Н. вдигна и Т. Сутринта видях, че са му подути сливиците. ooooh! Давам му сега да смуче хапченца, и дано не вдига повече. Иначе ще трябва да ходим на лекар и съответно АБ по лично усмотрение на личната. Ще трябва да се разправям пак да му пусне гърлен секрет, и ще стане дълга и широка. Whistling Това е засега. Не знам ако продължи да го боли стомаха, какво ще го правя. Чудя се и дали сока от дренки няма да му дразни. Разстр. имал след млякото пак. Crossing Arms

Като ви чета, имам чувството, че е настъпила всеобща епидемия от болести и неприятности. И в обкръжението ми тук е същото. Всеки има или здравословен, или друг проблем в момента. ooooh!

Клавче, дано схемата ти помогне да нямаш проблеми в бъдеще! Hug
Гери, като каза "секси", се сетих за едни секс-нещица, които беше заръчала и а-ха да пратят на майка ти! Joy
Валерке, и аз бях втора група като забременях, казаха, че е ок за раждала жена /това при второто/. Оттогава /вече 5 години/ не съм си правила цито, срам. Embarassed
Тони, много хитри тези дребните! Crazy Но пък е прав. Всяка сутрин ставане рано, че на кой му понася. Whistling
Норчева, официално те каня да се веснеш! Flutter

# 102
Пол, тук съм, тук съм, но няма кво да кажа и Калина е болна буха от 3 месеца от снощи е на Зинат и вече не кашля  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Хепи, в темата за РХ има хора дето не ядът май  Mr. Green

Тони, да е живо и здраво малкото голямо момче, гледах снимки във ФБ много е пораснал от както ги видях първият път Peace

И официално да кажа, че РХ ми действа много добре. Сякаш отслабвам или поне дрехите ми така казват  newsm78, бавно но славно вече около 2-ра седмица се старая да се храня разделно. Признавам си, че ям и сладко, но се старая да има 3-4 ч от хранене до хранене  Wink

Тук вали сняг, ходих да взема децата от у-ще, че  е много кофти времето.

# 103
  • Балчик
Не е Норчева , ама и аз да се весна , че тия дни не знам кога
мръква и кога съмва .

Привет  Hug Hug от кака ви !

Прочетох ви и само разбрах , че има болнички сладурчета , че има и
рожденик батко Тони живи и здрави да са ти!

Нямам понятие какви са тия групи на раждалите жени , може ли
малко инфо , на който му се дава.

Днес , когато бях по улиците си харесах пролетно сако с къс
ръкав , аууууу очите ми и акъла ми са там и сега съм в чуденка
дали да си го взема , може да си измисля примерно някаква номинация и да
се наградя  Mr. Green като си го купя.

# 104
 Whistlingей, ма та  па съм  тука .Некой  за следобедно кафенце..... Laughing
Сложих  манджата,ама  гледам свършил ми ориза, и нали туй щеше е гарнитурата,ама  сложих кус.кус,че  ме домързя пак  да  одя  до магазина.Слезна ли  край,пак ще харча  пари Mr. Green[quote author=tediko link=topic=703922.msg24478359#msg24478359 date=1361964
Чакайте да ви разкажа за моЙта жаба Mr. Green Отива снощи до тоалетната, но се забави. Не го чувам да пишка и му викам:" Какво правиш, бе, маме?", а той ми отговаря:" Концентрирам се!" hahaha Mr. Green Crazy
[/quote]  Сладур ! Mr. Green

Чакайте  сега и аз ви  кажа  нещо, не знам  дали ще ви е  смешно,ама  аз снощи се  попиках.
Пиша си аз  с една моя съученичка  по скайпа,тя бременна   и ми вика :  -Много  обичам да си хапвам бебешки пюрета . Joy Shockedи аз ей така,и казах  ко речи,тя да много обича бебешко пюре  сини  сливи  да яде  hahahaбило  и любимо  Joy

Общи условия

Активация на акаунт