Жената Лъв 68-ма тема

• 27 275
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
А добър вечер и от мен!Най-накрая малко свободно време за релакс на компа. Tired
Луси, дано бързо се регулират нещата!
Теди, и на вас бързо оздравяване!
Клавче, кво речи? Кви танци, кви пилони?
Вени, завидях, много и не особено благородно. Embarassed Имам голямо желание и аз за подобна разходка из цяла Бг.
Гери, и у назе има мухъл, боря го с де що има мазила и л...а на пазара, но е /д/ефекта е временен. Това лято при ремонта ще пробвам идеята на Кам, щото две години си е направо супер.
ПолчеHug
Ай сега една позакъсняла почерпка за мойто порастнало момче.

# 76
  • София
Добро утро  bouquet.

Тони, да е много здраво прекрасното ви момче, много споделени щастливи мигове bouquet.
Понеже ходя на какво де има, реших да пробвам и танци на пилон(като спорт си е, да не помислите, че се събличаме Joy). Имам мускулна треска на горната част на тялото и 3-4 синини, ама то не е лесно да се повдигаш себе си Mr. Green.
Хубав ден  bouquet.

# 77
Добро утро!
Тони, и тук да му пожелая на малчо много здраве, весели игри и щастливо детство! Hug  bouquet
Хепи, кефиш ме! Честно Wink Не съм и предполагала, че съществува такъв вид спорт... Благодаря за кафенцето, пийвам си Grinning
Трябва да ходя и аз за мартенички. Тук времето е  любимото на Стефчето, ама и вали от време на време. Не ме блазни мисълта да изведа дребосъчко Thinking

# 78
 Hug

Н. е с чревният вирус. Мислех, че ни е разминал, но го почна тая нощ. Изтощава се, но не иска да поспи. Лежи и гледа за децата. Редувам вода, сок от дренки, попара, хидрасек, капки против гадене и повръщане. Дано му мине за ден. Днес сме и двамата с мъжа ми в къщи, а утре и двамата сме на работа. Ще го мисля после в зависимост дали ще се подобри до следобед. newsm78

Клавче, ти си страшно деен човек. Кефиш ме. Hug
Тедко, как сте? Hug
Тони, много са усмихнати децата на снимките от детската градина. Толкова са щастливи. Heart Eyes
Мерси за почерпката!  bouquet Живи и здрави да са ти и тримата, а на рожденика - щастливо детство! Hug

# 79
  • Варна
Привет!
Поли, има едни свещички срещу повръщане - Вомистухил. Сигурно ги знаеш, ама да споделя и аз, че голям ефект имат. Браво, че успяваш да го излъжеш за Хидрасек-а.
Момичета, благодаря за пожеланията! Дай боже да сме здрави, друго все ще го накъдрим някак си.
Клави, и аз като ехо след дружките, ама... много ме кефиш. Бравос! От всичко трябва да опита човек.
 Hug

# 80
Тони, давам вомитусхил капки, а хидрасека е приятен, не му се муси. Виж, смектата е гадна, а и файда от нея не съм виждала друг път като съм му давала.
Беше живнал за 10 минути, игра, и пак взе да се гърчи, боли го стомаха. Тъкмо заспа. Надявам се като дремне да се чувства по-добре. Уф.... Tired

# 81
добър ден и от мен Hug
благодаря на всички за съпричастността Hug

Полче,лоша работа Whistling дано се оправя бързо детето и да не се налага да мислиш схеми за утре Praynig

пфууу гадни болести,мамка му Twisted Evil

иначе за моите чудесии
Скрит текст:
имам аденом на хипофизата,установен с ЯМР.след бременността обаче нещата се бяха уталожили и си помислих,че съм се излекувала завинаги Mr. Green ама явно нищо не е вечно в тоЗ живот Crossing Arms откриха ми го супер случайно,нямала съм никакви симптоми и оплаквания,но ендокринолога ми веднъж нещо се усъмни и ме прати на изследване на пролактин и честито на печелившите ooooh! та от днес съм отново на лекарства и чакам отговор от Здр.каса за ЯМР Tired по принцип обаче главоболието е най-точния признак,особено ако имаш аденом,защото той притиска очния нерв Whistling световъртеж,гадене и разни такива,които по принцип човек може да свърже с още един куп неща...

ааа това за танците на пилон го знам аз Wink то остава и нещо да пропусна току така Mr. Green въпреки че не бих се похендрила на таквоЗ чудо никога Joy иначе Хепито и аз съм я признала,ама така е то без деца,джиткаш си като волна пИпИруда и черпиш от живота на макс Sunglasses

Тони,още във фейса щях да коментирам,но ще го направя тук Wink абе баткото и бебето едва ги познах на снимките бе ooooh! последните снимки,които гледах дали не бяха от РД на каката и те там бяха едни бебешори още,даже ти казах,че бебето настигнало баткото,а сега са едни малки порастнали момченца Simple Smile как лети времето...
да са ти живи и здрави и тримцата и много да те радват  Hug

Тедко,радвам се,че сте преборили Т Hug

# 82
 Hug

НЕ'ам време за нищо.

Пол, дай на дребосъка кока кола със захар.

Hug Hug Hug

# 83
  • София
И кат Хаясчето нямам време за нищо  ooooh!!
Влизам, за да поздравя детенцето на Тони - да ви е живо и здраво, пък вие много да го слушате  Hug!
На болните мами и деца пожелавам същото - здраве!!!

Ама вярно някой спомена скоро за работещите нощно време, сега имаме и танцуващи на пилон, изобщо сме отбор юначки за страничните наблюдатели Joy  Hug!

# 84
 Joy Joy Joy Само трябва и Джулката да се появи. Тя едно време нали работеше нощем и се оплакваще от липса на клиенти.  hahaha hahaha hahaha

Тони, да ти е живо и здраво момчето.   bouquet

Дано всички болнички да се оправяте бързо.  Hug

# 85
Привет, лъвки !  Бързо оздравяване на всички болни ! Стига вече с тея болести, че да се махат.На мен ми излезнаха излд.от цитонамазката, 2 група, доки каза всичко е ок, няма нищо претеснително .

# 86
Н. не е повръщал от обед, и разстройството го овладях, обаче го боли корема. На обед чак се гърчеше, дадох му Тайлол и заспа, като се събуди уж е по-добре. Но пак се оплаква от корем. Сега му дадох Нурофен. Ми то за болка какво друго. Whistling Кока-колата ако има нужда може утре през деня. Сега ако му дам, няма да спи довечера. Rolling Eyes Какво друго за корем? Вчера си избра една Активия в магазина. Дали да му дам малко, м? Thinking

# 87
А сакън.  Naughty По скоро нещо, солети, бисквити. Баба ми ми слагаше печена филия с оцет на корема, когато имах болки. Малко се съмнявам обаче Н. да ти позволи.  Crazy

# 88
Пол, с тая активия ще го върнеш в изходно положение. А кола се дава няколко лъжички само не цяла чаша. Но ти ще си прецениш. Щом го боли корема по-добре да не яде нищо. Или както Кам казва солетки или обикновени бисквитки, сещам се и за сухар.

Тони, много здраве и късмет на твоето прекрасно момче  Hug

Всички бързо да оздравяват. Аз пак на прибежки, ама имам тест в понеделник. 

# 89
Полче,прави са момичетата - Активия - твърдо не Naughty

препечени филийки,сирене,сухари,солети...горе-долу това са вариантите,като препечените филии по възможност без масло Peace

и кока-колата - топла Naughty

Общи условия

Активация на акаунт