Благодаря на всички за пожеланията
Болничките да се оправят бързо, моето чудо заспа за малко и съм на компа, като по чудо. Искам и аз да остлабна, но с диета не става заради малкия, а и май ме мързи да правя упражнения.
ето на какво се натъкнах и и пак
Това е от долната страна на матрака и е започнал да се къса и е толкова изтанял, че се къса с най-малкото дръпване.
почти цял следобед му се мъча... това чудо няма махане да знаете.... сложих калъфа да се пере и ще видя дали ще се излезе, а матрака май ще го хвърляме. То се е напоил до такава степен с влага, че и да изсъхне ще си седи вътре в него и по-лошо, май. Проветряваме постоянно, защото тук климата е влажен и цял ден е отворена вратата към терасата. Вратите на гардероба също умишлено ги оставяме отворени.

на всичкото отгоре анемията ми пак се е домъкнала неканена 

.
.
.
.
. Кога ли ще ме изгони шефът(май ще пускам отпуска)...
.
.
.
!
2. вдругиден ще ходим да купим влагоабсорбатор. За сега това е моето решение.
Ходихме само в най-близкия ни магазин, че мъжо още е зле и не може да си стои много, много на краката и Доместос имаше само от този, който аз ползвам за банята и тоалетната чиния. Жената в магазина каза, че имали и спрей по принцип. Попитах специално за препарати за влага, но нямали такива в момента. Запитах се какво ли имате тогава?
Само измърмори, че какъвто и препарат да използвам за влага, щом си я имаме... да ни е честита...
Та... с една дума Саво няма, а с Доместос не съм пробвала. Реших! Ще надигна мъжо да сваляме матрака, че днес минават камионите за смет и да не виси с дни пред кооперацията.

Второ боясисахме си стените и задната част на гаредеробите и дивана /там където е шперплат или както там се кава/ с боя за влажни помещения. Това има ефект, но максимум 2 години, после пак. В тази боя има някаква бактерия която не позволява на гадния плесен да се появява. Иначе постоянно проветрявам, но навън като е влага, няма как. 

Да се оправяш бързо 
Три дена с 40 градуса ме изцедиха емоционално, физически и психически
Добра вечер на всички!
От сърце ти пожелавам изскачане от дупката, в която си от доста време май. 
Трудна работа при тоя климат, но...
При нас пък пак има шарка и тоя път сигурно няма да ни размине. Всъщност надявам се да минава възможно най-скоро, че имам планове за края на март и не трябва да сме болни.