Жената Лъв 68-ма тема

• 27 260
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Добро утро!

Ма, Тедко, не сме ли приятелки във ФБ  newsm78 да ми видиш името  Joy

Ми, Рейски, то трЕбе и акъл, не става само с козунаци ooooh! Mr. Green МайкоУУУУУ, ужас... Ама ти си си Рейски и това си е Mr. Green
Луси, то това класиране не е ли за от септември прием?

# 676
айде добро утро и от мен Hug

дет се вика решиха ми проблемът мноУ бързо - не сме приети и никога няма да бъдем  Joy базикам се,ама сме на 18-то място,което откъдето и да го погледнеш си е доста назад в класирането Mr. Green

Тедко,при нас приемът в яслите е ежемесечен Whistling абе накрая ще стане така както съм го искала - т.е. на есен с песен Laughing

# 677
Добро утро и благодаря за кафенцето! Hug

Луси, когато го приемат. Peace На никой не е избягало порастването. Whistling

Аз съм болничен още два дни и ще я почвам вече, че бая почивах последните два месеца. Twisted Evil Н. снощи докато гледал детско, да вземе да си изчопли повечето корички от пъпките, призля ми като видях. ooooh! Толкова го вардих да не бута, да не чеше, и баш накрая не го опазих. Сега се чудя ще останат ли белези. Rolling Eyes

Нямам никакви планове за днес. Това бездействие взе да ми писва вече. Whistling

# 678
Тони   супер подаръци е получила малката . Браво . ние колички, книжки, парички и един плюшен мечо .Едната количка се движи има и 4 песни ,който се редуват една след друга- зеленчуци който не яде, в джобчето ми дрънкат, мама ми купи днес, и зайченцето бяло, той баткото повече е хареса от малкия и му е присвои ,хах Mr. Green
Тортата не буше вкусна, нито пресна , но повече от там няма да взема .
На 5 бяхме в кумовете п традиция .Като изпих една ледена бира щот бех много жадна, на следващия ден резултата зачервени сливици, днес ходих на док  аб ми изписа, сода с мед си търкам гърлото и таблетки за смукане.
Имения ден Г бяхме в Ямбол и общо взето 3-4 дни сме само на агнешко.имам торта, дроб сарма и агнешко от рд на малчо така, че 2-3 дена няма готвя

# 679
  • Варна
Малиии, голямо затишие в темата. Що тъй? newsm78 Надявам се всички са добре, просто не остава време от ежедневни дреболийки. А кафе и цАлуФка?

Хубав ден, момичета!  Hug

# 680
  • София
Здравейте от Париж   bouquet.
Честити празници на дечицата на Тони, Валето и  имен ден на Рейчо bouquet. Много здраве и късмет bouquet.
Поли, аз имам белези тук таме от шарка, ама не помня кога съм ги чешала. Сигурно като да на коричка няма да остане.
Рейче и аз обичам да се ровя в земя и да си цапам ръцете Crazy.
Та, в момента почивам, ще заспивам след малко, че утре в шест тръгваме за Венеция. Париж е страхотен град, влюбена съм в него Heart Eyes. Ще се върна пак, зарекла съм се Mr. Green
Като се прибера ще ви пиша подробно Simple Smile.
Лека нощ  bouquet.

# 681
Лъвки, добра вечер . Аз правя ддс, децата болни , едни луди скандали купона е пълен.
Та да ви се оплача, че много ми е тежко на душата . Искам да ми кажете аз лоша майка ли съм щом не давам кока-кола на детето си да пие, щот тъй ме изкараха, кукуригалнице  от на мъжо родата .  Shocked
Накратко ще ви разкажа как вдигнах кръвно вчера от простотии.Идва лелята на мъжо да води Г,БЕШЕ го извела на разходка и на бързо дава отчет и опаааааааа по едно време ми вика, че му дала снаха й да пие кока кола, 2 чаши  #2gunfire Shockedлеле, пощурах. ние газирано у дома не пием , пък кола не давам аз.Но снахата на лелята два пъти е давала на Г и заб.съм правила, ама никой не ме чуваше . и вчера вече като чух, ми прикипя.реших да се обадя на  сина й, и да чу обясна просто  , че това е толкова вредно и не желая детето ми да го тровят с такиваЗ  неща като ходи у тях. Звънах аз, и обясних като нормален човек,че детот е на 3 г и пие само вода и сок и плюс това сега е на аб .Обясних му, че колата е вредна ,има кофеин и .т.н. и ако знаете къв отговор получих аз.Тоя ми вика , като не искаш Г да пие кола не го пращай у нас, а тя лелята на мъжо го води ooooh!и за да ми каге така значи и той знае, че жена му му дава да пие кола .Кактои да е, тоя същия ми рекна, че не съм си гледала децата ЗДРАВОСЛОВНО ТЪЙ МИ РЕЧЕ  Shocked и така се беше надъхал има х чувството, че ако лице в лице с тоя и шамвар щях си изям.Този същия братовчед го бяхме поканили на рд на малчо със жена му, ама оная льохма не разбрала и малко преди рд, казала на свекърва й/лелята на мъжо/, че била обидена, че не сме ги поканили и ние ай пак на ново 2 път ги канихме . ooooh!вече не бяха обидени .Ама тая бременна, и е приеха в болница точно по празницинте, а той си беше у тях, но не дойде на самия ден трети път мъжо ми звънни да го покани той каза, че ще дойде.Да ма не, не дойде .На другия ден Великден отиваме у тях, пича даже не се извини, че нее дошъл нито съм искала подаръци да носят ,нищо, просто за здравето на детенце по една ракия да се пие.И така като се обадих, вчера аз да напарвя заб.пак дане му дават кола, след тоя разговор тоя братовчед на мъжо ми каза, не иска Г  да ходи повече у тях и аз ок.Ама нали сещате, чеаз мама и ми стан обидно така, да кажат за детето ми, майнат му, преглътнах го.пребра се мъжо казах му всичко.и той се съгласи с мен.Вечертта тоя кви ги е говорил не знам, ама днес се наложи лелята на мъжо да дойде  да гледа децата, че не мога смогна с тея докумети и не знам как ще справим с ддс тоя меск.Дойде тя, супер надута, и аз е питам дали са харесали тортата обидените, щот нали не дойдоха, въпреки че не уважиха празника на детенце, аз нали съм добра пратих торта, вино и бонбони.и КАЗАХ, ЧЕ МИ СТАНАЛО МНОГО ОБИДНО ОТ ДУМИТЕ НА СИНА Й ТАКА ДА КАЖЕ, ЗА г ЧЕ ИСКА ХОДИ ДЕТЕНЦЕ ТАМ, ТАЯ КАТО ВЗЕ ДА МИ КРЕЩИ В СОБСТВЕНИЯ МИ ДОМ ShockedЧак  ме  стресна тая , не е бях виждала досега такава. Нямала съм право да съм звъняла на сина и крещи тая лудата бабка, ей нервите ми отидоха подяволите .и ми вика не стига, че идвам да гледам децата .защо съм била звъняла на сина й, леле и винавна излезнах, че идсакх да направя заб.за тая кола .имаше кола в хола и тя рита шишето и вика и тук имате кола и сигурно давета на Г , и аз и обясних, че тая кола е останалаот рд на детето и ние с мъжо си е пием, и тя да бе давате му. Боже, просто така ме изнерни, че си взех цигарите и отидах в съседката.обадих се на мъжо  му казах, повече не искам тя да стъпва тук. Не мога да кажа на мъжо да не се среща с братовчедите му, ама като не искат детенцето да ходи там, и аз не желая също нито аз искам да ходя. Просто съм изумена колко се променят хората.Отакато разбра, че става баба /ще сиима соб. Внуче тая много се промени .тя реално не и баба на мойте деца, тая леля е сестра на /майката на мъжо ми лека и пръст свекито е починала /.оххх, писах много, ама се извинявам, че ви надух главите .
Нещо хубаво май скоро ще правя прощъпулник, Коки днес направи 2 крачки сам.

# 682
Аз уча за теста утре, нямам време за нищо  ooooh!

На работа мноооооооого работа и нямам никакво време да ви прочета даже. Вечер се прибирам убита от работа и път, готвя ядем, пооправя ако имам сили и лягам  Mr. Green

Хепи, наслади се на пътуването, аз ти завидях благородно  Mr. Green

Айде да залягам над лекциите.

Лека нощ  Hug

# 683
В. е с пневмония и сме на АБ и инжекции за разкош ooooh! Mr. Green

п.п.пустата гад изобщо не се чу на слушалка,добре че навреме пуснахме снимка Whistling

# 684
  • Варна
Луси, бързо оздравяване на малчо!  Hug Щом сте го хванали на време лесно ще се възстанови.
Хаясче, стискам палци!
Клави, да знаиш аз много ти завидях за "екскурзията". Grinning Hug После искам подробен разказ за видяното. Wink

# 685
Добър вечер!

Луси, ква пневмония бре  newsm78 Бързо да се оправя детето!

Хепи, браво за разходката, приятно изкарване и прекарване.

Засадих си днес доматите и малко ми се успокой душичката  Mr. Green

# 686
  • София
Добро утро  bouquet.
.
Луси, пак ли болести ooooh!, бързо да му минава на детенце Heart Eyes. Мернах снимки от празника ви, ще ги разгледам Hug.
Вале, не се ядосвай с тия неща, пълен игнор и това е Hug.
Пътуването мина страхотно, ама много път Whistling. Вчера се прибрахме в късния следобяд след 20 часа в автобуса и днес ми е едно скапано. Ама поне се нарадвах на приятеля ми преди да замине Mr. Green.
Подробен разказ и снимки - скоро Crazy.
Лек ден  bouquet.

# 687
Добро утро, гледам happysmile е сложила кафето, хайде от мен тортата

днес ММ става по-голям от мен с 2 години, но юли ще я свалим пак на 1  Laughing

# 688
Добър ден! Hug

Клавче, другият път със самолетЯ! Crazy И лошото, че нямаш един ден почивка после, направо хоп, на работа. Whistling Айде днес да си починеш повече. Hug
eli4ka666, честит рожденник, да ти е жив и здрав!  bouquet
Лусинко, как е маминият сладък? Ще оздравее, споко, нали знаеш, така растат. Hug Дано вече е по-добре. Praynig
Норче, да отгледаш най-хубавите домати! Flutter
Тони, намери ли нужната информация за метана? Как е челядта?
Джуджи, ама и тебе те налегна яко службата. Whistling Отпуски няма ли малко да си починеш? Rolling Eyes
Венциславке, и ти си ми залипсвала! Hug Как е М., и оная малка сладурана също? Hug
Люско, надявам се да си зарината с работа и ти, макар че рядко те виждаме също тук. Hug Младежът как кара пубертета, поуталожи ли се вече? Crazy
Тединко, вие как сте? Надявам се в добро здраве. Hug
Валерке, ама и твоята рода си я бива. Crazy Да са живи и здрави, приемай всичко с усмивка. Peace

Надявам се да не съм пропуснала някоя важна за мен Лъвичка. newsm78 Даже ще се метна на първа страница да видя със сигурност. Crazy
Аз поработвам. Даже бях нощна, пия кафе и мързелувам сега. С Д. сме двете. Нищо интересно покрай мен. newsm78 Имам хубава оферта за почивка за Велинград и сега умувам дали да пропуснем морето тая година. Rolling Eyes

Пишете как сте всички. Hug

Редактирам се бързо, даже не стигнах до списъка. Crazy

Камче, важна си ми, нищо, че те пропуснах на първо четене. Ама то е защото не пишеш често вече. Hug Прави ли козунака, какво стана? Надявам се, че децата са добре. Hug
Фрапе, а ти пък съвсем не се вясваш вече. Надявам се, че си ангажирана с много любов и затова. Flutter

Последна редакция: пн, 13 май 2013, 14:51 от polin_a

# 689
ехооо  Hug

Полинко,смело правя копи-пейст на твоя пост и чакам включване от всички изброени Wink
ами какво да ти кажа,бодат го яко малкото ми детенце,пием АБ и все още привечер вдигаме Т ooooh! започна да кърти храчки,но пък не знае що да прави с тях  Mr. Green определено ще е трудно и бавно лечение,но дано поне е успешно Praynig

аз тези дни съм ни жива,ни умряла,щото не спя по цели нощи,главата ме боли зверски отново(явно се дължи на напрежението и стреса от последните дни)и купонЯ,който бях запланувала за тук,нещо не ми се получава Crossing Arms

Еличке,жив и здрав да е ТМ!Много да те слуша и радва!

Хепиии,айде чакаме снимков материал от голямото пътуване Hug иначе да,при мен все още продължава циркулирането в омагьосания кръг Tired

Тони,Реа  Hug

Общи условия

Активация на акаунт