да ми видиш името
Ми, Рейски, то трЕбе и акъл, не става само с козунаци
Луси, то това класиране не е ли за от септември прием?
да ми видиш името

базикам се,ама сме на 18-то място,което откъдето и да го погледнеш си е доста назад в класирането
абе накрая ще стане така както съм го искала - т.е. на есен с песен 
На никой не е избягало порастването. 
Толкова го вардих да не бута, да не чеше, и баш накрая не го опазих. Сега се чудя ще останат ли белези.
.
. Много здраве и късмет
.
.
. Ще се върна пак, зарекла съм се
.
.
и за да ми каге така значи и той знае, че жена му му дава да пие кола .Кактои да е, тоя същия ми рекна, че не съм си гледала децата ЗДРАВОСЛОВНО ТЪЙ МИ РЕЧЕ
вече не бяха обидени .Ама тая бременна, и е приеха в болница точно по празницинте, а той си беше у тях, но не дойде на самия ден трети път мъжо ми звънни да го покани той каза, че ще дойде.Да ма не, не дойде .На другия ден Великден отиваме у тях, пича даже не се извини, че нее дошъл нито съм искала подаръци да носят ,нищо, просто за здравето на детенце по една ракия да се пие.И така като се обадих, вчера аз да напарвя заб.пак дане му дават кола, след тоя разговор тоя братовчед на мъжо ми каза, не иска Г да ходи повече у тях и аз ок.Ама нали сещате, чеаз мама и ми стан обидно така, да кажат за детето ми, майнат му, преглътнах го.пребра се мъжо казах му всичко.и той се съгласи с мен.Вечертта тоя кви ги е говорил не знам, ама днес се наложи лелята на мъжо да дойде да гледа децата, че не мога смогна с тея докумети и не знам как ще справим с ддс тоя меск.Дойде тя, супер надута, и аз е питам дали са харесали тортата обидените, щот нали не дойдоха, въпреки че не уважиха празника на детенце, аз нали съм добра пратих торта, вино и бонбони.и КАЗАХ, ЧЕ МИ СТАНАЛО МНОГО ОБИДНО ОТ ДУМИТЕ НА СИНА Й ТАКА ДА КАЖЕ, ЗА г ЧЕ ИСКА ХОДИ ДЕТЕНЦЕ ТАМ, ТАЯ КАТО ВЗЕ ДА МИ КРЕЩИ В СОБСТВЕНИЯ МИ ДОМ 
.
.
, бързо да му минава на детенце
. Мернах снимки от празника ви, ще ги разгледам
.
.
. Вчера се прибрахме в късния следобяд след 20 часа в автобуса и днес ми е едно скапано. Ама поне се нарадвах на приятеля ми преди да замине
.
.
И лошото, че нямаш един ден почивка после, направо хоп, на работа.
Айде днес да си починеш повече. 

Дано вече е по-добре. 

Отпуски няма ли малко да си починеш?
Как е М., и оная малка сладурана също? 
Младежът как кара пубертета, поуталожи ли се вече? 

Да са живи и здрави, приемай всичко с усмивка. 
Даже ще се метна на първа страница да видя със сигурност. 
Имам хубава оферта за почивка за Велинград и сега умувам дали да пропуснем морето тая година. 

Прави ли козунака, какво стана? Надявам се, че децата са добре. 

започна да кърти храчки,но пък не знае що да прави с тях 

иначе да,при мен все още продължава циркулирането в омагьосания кръг