Продължава новият сезон за ски скокове и биатлон...и още нещо- тема 4

• 29 478
  • 727
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Мерси, Пеп, ама днес съм на белтъчини. Иначе са чудесни.  Hug

# 106
За Оленката мога да кажа поне, че стреля безупречно жената, да кажем, че си заслужи мястото в тройката, ама Дашенка с 2 грешки и пред Зайцева и Тора, просто нещо не ми изглежда читава тая работа newsm78
Нана, нИдей се гърмя, ще вземе някой да си помисли, че президент или кмет искаш да сваляш Crazy

# 107
  • София
За Оленката мога да кажа поне, че стреля безупречно жената, да кажем, че си заслужи мястото в тройката, ама Дашенка с 2 грешки и пред Зайцева и Тора, просто нещо не ми изглежда читава тая работа newsm78
Нана, нИдей се гърмя, ще вземе някой да си помисли, че президент или кмет искаш да сваляш Crazy

Да, за Оленката съм съгласна. При нея е видно - по последната обиколка, че нещата са си както обикновено. Просто стреля страхотно.
Но Дашенката е толкоз назобена, че явно я подготвят за ски-тур от Владивосток до Москва.

# 108
Момичета, от колко са мъжете?

# 109
  • София
Момичета, от колко са мъжете?

16.15 ч.

# 110
Мерси, Нана, тях поне ще успея да гледам  Grinning.

# 111
  • София
Мерси, Нана, тях поне ще успея да гледам  Grinning.

Аз сигурно ще хвана някакви минутки, че ще водя детето на английски и ще кача до една приятелка, която живее наблизо, да й експлоатирам телевизора за малко  Joy

# 112
 hahaha hahaha hahaha

Браво, браво, това се казва рационална майка, съчетаваща полезното с приятното!

# 113
  • София
hahaha hahaha hahaha

Браво, браво, това се казва рационална майка, съчетаваща полезното с приятното!

Няма начин. А пък рационалността е от зодията  Mr. Green

# 114
Браво на Краси Анев по това ужасно трасе и дано подобри бягането за олимпиадата.Браво и за третото място по ски ориентиране на Антония Григорова-Бургова и Станимир Беломъжев,много сериозно постижение

# 115
Нана, жива ли си?

Първото място при мъжете няма да го коментирам. Иначе се радвам за доброто представяне на Краси и Мишо.
Браво и на Анди Бирнбахер. Отличен старт днес.

# 116
  • София
Нана, жива ли си?

Първото място при мъжете няма да го коментирам. Иначе се радвам за доброто представяне на Краси и Мишо.
Браво и на Анди Бирнбахер. Отличен старт днес.

Жива. Успях да видя точно колорадският бръмбар. Направо ми се довкисна деня.
Сега точно гледам статистиката на цялото състезание как са вървяли Оле и компания. И може ли първите две стрелби Кралят да прави нули и след това да се о...е така беееееееее Twisted Evil

Иначе голямо браво за Краси Анев. Само не разбрах какво го е накарало да заяви, че ще се откаже след края на сезона  newsm78

# 117
  • София
Само не разбрах какво го е накарало да заяви, че ще се откаже след края на сезона  newsm78
Аз съм шокирана!

# 118
  • София
Само не разбрах какво го е накарало да заяви, че ще се откаже след края на сезона  newsm78
Аз съм шокирана!

Междудругото все още не откривам официално съобщение в медия или нещо такова. БНТ съобщи новината, базирайки се на фейсбук профил на Краси Анев, но дали зад този профил наистина стои Краси, не е ясно.

# 119
Може да му е писнало от глупости и в момент на афект да го е казал, надявам се, че ще продължи да ни радва, че ако и него го няма ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт