Продължава новият сезон за ски скокове и биатлон...и още нещо- тема 4

• 29 465
  • 727
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Ето, аз съм била каръкът. Джойчеееееее, посипвам си главата с пепел. Един старт на скачачите не гледах и ШлиритУ взел злато, както разбирам.  Mr. Green

# 91
  • София
ТОРАААААААААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!

Ще се гътна от адреналин простооооо!!! Уникална, велика, Кралица, бе каквото и да кажа няма достатъчно думи бе! Просто ТОРА!!!

newsm20 newsm20 newsm20

# 92
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ето, аз съм била каръкът. Джойчеееееее, посипвам си главата с пепел. Един старт на скачачите не гледах и ШлиритУ взел злато, както разбирам.  Mr. Green
Па може и аз да съм била, споко- и аз не ги гледах Joy
Не очаквах злато от австрийците, браво на тях. Чух, че Фетнер е направил акробатичен номер, задържайки се на крака при приземяване на една ска Laughing

мерси, Пепи, ама аз отборно съм винаги за Норвегия Wink Hug

# 93
  • София
Ето, аз съм била каръкът. Джойчеееееее, посипвам си главата с пепел. Един старт на скачачите не гледах и ШлиритУ взел злато, както разбирам.  Mr. Green
Па може и аз да съм била, споко- и аз не ги гледах Joy
Не очаквах злато от австрийците, браво на тях. Чух, че Фетнер е направил акробатичен номер, задържайки се на крака при приземяване на една ска Laughing

Хахахаха, може и ти да си била тогава  Joy

Чакам списъкът окончателният за мъжкия масов старт. Краси е четвърта резерва. Пу пу, а дано има отказали се, да влезе.

Еееее, аман. Емилчо ще си почива и днес. Пууууу. И Краси Анев го няма в стартовия списък.  Twisted Evil

Последна редакция: нд, 03 мар 2013, 14:57 от nana77

# 94
  • София
Хахахаха, кеееееееееф!!!

Браво на Ондрей!!! Страхотна победа! Напълно заслужена за чеха!

# 95
  • Пловдив

мерси, Пепи, ама аз отборно съм винаги за Норвегия Wink Hug

Хах, и аз така. Аз и в индивидуалните съм за Якобсен, но и Шлири ме радва. Само Бардал от Норге и Кофлер от австрийците са ми неприятни и не ме радват техни победи.

А Тора просто е велика. Това е нейният сезон Simple Smile

Мароканския скакауец пак втори- кеееееееееееф. Яд ме е че Бьо изпусна добро класиране заради последния изстрел.

# 96
  • София
Мароканския скакауец пак втори- кеееееееееееф. Яд ме е че Бьо изпусна добро класиране заради последния изстрел.

И мен ме е яд, ама пък скакауецът щом не е първи, пак е добре  Mr. Green

# 97
  • Пловдив
Нане, да имаш инфо защо Емо пак не е в стартовия списък?

Аз ще пропусна част от мъжкото състезание, че големия днес имат празник, но може би 2/3-ти ще изгледам.

# 98
  • София
Нане, да имаш инфо защо Емо пак не е в стартовия списък?

Аз ще пропусна част от мъжкото състезание, че големия днес имат празник, но може би 2/3-ти ще изгледам.

Добро утро, Пеп! Честит празник да ти е живо и здраво детенцето!

Да, имам за Емо - за съжаление се е наложило антибиотично лечение и все още пие лекарствата и не е възстановен.  Sad

# 99
  • Пловдив
Мерси, мила.
После ще се изфукам с бисквитките, които спретнах за групата им и за госпожите. Почти толкова хубави станаха, както и сладките мартенички Simple Smile

# 100
  • София
Ураааааааааа, Асен Спиридоноооооооооввввввв най-сетне  Grinning Grinning Grinning

# 101
Наистина,браво че Асен най после се появи!!

# 102
Стига бе, не мога да повярвам, че е възможно такова бягане, с грешка повече от Тора и 22 секунди преди нея Shocked
На допинг ли е Даша или на Бьорндален?

# 103
  • София
Стига бе, не мога да повярвам, че е възможно такова бягане, с грешка повече от Тора и 22 секунди преди нея Shocked
На допинг ли е Даша или на Бьорндален?

Естествено, че е на допинг. Иначе как ще го обясниш по това трасе в Сочи, което е нечовешко. Отвратителен ден. Не стига Дашенката, ами и Оленката и тя се турна пред Тора.  ooooh!

А и сега предстоят мъжете, където Емил го няма и ако Фуркадчето спечели, ще се гръмна ритуално и публично  Twisted Evil

# 104
  • Пловдив
Нане, вземи се подслади малко с някоя от тези сладки. Току виж ти се пооправило настроението и се откажеш от идеята.

За жалост не гледах, че излизахме. Влезнах преди 10 мин. Sad

Общи условия

Активация на акаунт