Дамска проза или любимия познат или не толкова - Чиклит!

• 66 074
  • 381
  •   1
Отговори
# 360
И аз вече я преполових. Но, сравнявайки я с първите две от трилогията, не е чак толкова забавна.

# 361
Права си и на мен малко по-мудно ми върви!

# 362
Аз да докладвам:
- "Мафията на майките" - много ми хареса, свежа и различна. Ще се купуват и другите части, няма как. Благодаря ви за мненията, мили дами.
- Започнах "Това се случи в Париж" - грабна ме още в началото /та до 2 снощи  Laughing /. Супер е.

# 363
Да повдигна малко темата...

Последно бях писала, че съм взела да чета "Без гордост и предразсъдъци" на Александра Потър, която не знам защо всеки път искам да я прекръстя на Анджела. Аз съм много пристрастна, но книгата ми хареса, Александра си е Александра, отново не ме разочарова.

Честно да ви кажа бях много скептично настроена към Керстин Гир, докато не ми попадна нейна книга. Става дума за "Всяко решение си има проблем" и още от първата страница ме грабна. Още с първата си книга стана любим мой автор. В момента чета "Шаферки" на Джейн Костело, хич не е лоша, доста интересно пише и бързо се чете  Peace

# 364
На мен Джейн Костело също ми харесва - освен "Шаферки" съм чела "Почти женени" и "Нежененият ми приятел".  Забавни са и двете.

На Александра Потър май също всичко ми е харесало вкл. и "Без гордост и предразсъдъци" спомената по-горе.

# 365
Сега съм взела Почти женени, в момента чета Мъж и обувки по мярка на Мишел Куна.

# 366
Здравейте момичета  Hug Чета жанра отдавна, още от тийнейджърка и смея да твърдя, че за мен Александра Потър е най-добрата в този стил. Или поне по нищо не отстъпва на Софи Кинсела  Peace Няма нейна книга, която да съм прочела и да не съм се смяла с глас. Горещо препоръчвам творчеството й на колебаещите се  Peace

# 367
Да се похваля, че изчетох няколко книжки на Лайза Клейпас. Има малко повече "арлекински" описания но са интресни.

# 368
  • Sofia
Лайза Клейпас съм си я приготвила, но така и не съм я чела до сега. Но понеже и при любовните романи я споменават, ми стана интересно чиклит ли е или любовни. То не, че границата не е достатъчно тънка, та да е и едното, и другото де.   Simple Smile

# 369
Книжките, които прочетох имат интересен сюжет (само на едната й куцаше фабулата), но има доста сексуални сцени. Може би биха минали за любовни.

# 370
Да разбутам малко темичката Simple Smile
Днес си взех "Индия - рецепта за любов" на Александра Потър.Очаквам да ми хареса Simple Smile
С новият брой на Космополитън се продава "Повелителката на метлата" на Софи Кинсела.Мисля че цената списание+книга беше 4,99лв.
И в книжарница Orange видях все още на промо цена "Мафията на майките" за 5,90лв.

# 371
Да споделя, че от 06.04 на книжния пазар се очаква нова книга за Беки Б. "Беки Б. в Холивуд"  Rolling Eyes

# 372
  • София
Да споделя, че от 06.04 на книжния пазар се очаква нова книга за Беки Б. "Беки Б. в Холивуд"  Rolling Eyes

Много ме зарадва тази новина  Party !

# 373
Много благодаря и аз. По едно време ми беше писнала тази шантавелка, но сега ще ми е приятно да се върна към нея.

# 374
Аз вече чета "Противополложностите се събличат"!С удоволствие ще я предоставя за прочит като я свърша!
И как е?

Общи условия

Активация на акаунт