Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 27 тема

• 29 122
  • 764
  •   1
Отговори
# 105
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА, МОМИЧЕТА!
БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, РУМЕНИ, ЗАСМЕНИ И С БЕБЕНЦА НА ТЕРМИН ОЩАСТЛИВЕНИ!
Пожелавам ви много усмивки и здрави бебчета на финала.
bubi, никакво предаване на фронта.
MagieS, честита девятка. Какъв хубав подарък за баба Марта.
for girls who ride, добре дошла и юни месец със здраво бебче да се разхождаш.
 Приятен ден от мен, че голямото взе да прави поразии.....

# 106
vvik Смърфиела е в 9ти, не аз Simple Smile аз бутам 32ра още, но ще стигна и аз Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling

# 107
  • Бургас

Много късмет и здраве от една бивша лежанка Simple Smile

# 108
Здравейте момичета  Hug
Честита баба марта и много късмет,здраве,сили и положителни емоции за всички ни Simple Smile

# 109
vvik Смърфиела е в 9ти, не аз Simple Smile аз бутам 32ра още, но ще стигна и аз Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling
Ауууууууу, виждате ли? Недоспиването в комбинация с пеленаче и двегодишно какво правят?  hahaha
Айде пак на ново: Смърфиела честита девятка, мила. Grinning
MagieS, ще стигнеш, няма къде да ходиш.  Вече съм ти заплюла един девети месец и на теб..Hug

# 110
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА, МОМИЧЕТА! БЪДЕТЕ ЗДРАВИЧКИ И ВИЕ, И БЕБОЦИТЕ!  Hug

# 111
Сладурки, Честита Баба Марта! Здраве мами и здарви бебенца на термин за всички  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Grinning
Маги, за нощниците, имам 2 с дълъг ръкав. Но аз пък ще ги ползвам за родилното, там ми искат 2 бр. Вкъщи карам сега с моите горници и на мм долниците  hahaha Добре, че има повечко и аз да се вредя  Laughing За ръкавите не мога да помогна, но ако вземеш с дълъг можеш да го навиваш за това се сещам.
Буби, дръж се, няма да се разболяваш сега  Naughty Не може, не давам! Ще заразиш и Митачето, лекувай каката.
vvkivHug поспивай малко де. Как се издържа без сън хич не ми е ясно. Вчера станах в 8.30 за изследванията и едва се отлепих  Flutter
for girls who ride, добре дошла!   bouquet Всичко ще е на ред докрая! Имай вяра и търпение!
Благодаря от сърце за честитките за моя 9-ти месец  Hug Знам, че ме разбирате и знаете колко дълго чакано и бленувано е това. Още веднъж благодаря! Да си кажа и мен какво ме мъчи - при ПКК ми излязоха ниски стойности на тромбоцитите отново. Док каза, че ще чакаме другата седмица дано пуснат направления и да ми даде за хематолог, алерголог и антибограма. И при двата вида раждане се очаква кръвоизлив при моите стойности, така ми каза. Питах дали ще го овладеят, той каза, че ще се подготвят. Не ми е спокойно, но и да го мисля нищо не помагам. Отделно корема ми е по-надолу от няколко дни, бебка явно е слязла в малкия таз. И сега не знам дали имам още време до срещата или не.

# 112
Смърфиела, споко мила  Hug Доки е добър специалист и е подготвен, това е важно. Стискам палци да успеете с правилните медикаменти да ги увеличите  Praynig
Сигурно сте запознати, но едва ли ще ми се разсърдите ако ви дам един съвет. Нагласете в багажа за родилното превръзки за родилки. Кака ви Стефи си беше взела обикновени дневни превръзки  ooooh! такова мазало беше  Crazy добре, че свеки изтича и ми взе такива, ама в първия момент я изгледах накриво и си викам - тая памперси ли ми е купила  Blush
Щях да забравя, честита Баба Марта   love001 да сложите мартенички и на коремчетата  Heart Eyes

# 113
  • на земята
Ехооо сладурки ЧЕСТИТА ВИ БАБА МАРТА!ДА сте здави,весели,румни засмени!Тук пече едно слънце,бяхме малко на раходка,ма мойта беба не слуша прилича на майка си непослушна  Joy Рдвам се че всички сте добре и наближавате заветния ден Hug Поспивайте колкот можете,че после сън няма да знаете Peace Хубав следобед на всички и целувки от нас  Hug

# 114
Честит празник на всички! Hug
Тумбаци и тумбачета, къде сте? Как сте?

# 115
Какво става, момичета, май всички лежанки са на разходка на хубавото време, аз се разходих 1 час и сега съм дроб, лежа и почивам Simple Smile

# 116
Да се отчета  Grinning В събота почиствахме, силно казано аз  Mr. Green, но бях качествен контрол аз.  Laughing В неделя бях на разходка в морската, беше си по-скоро препичане на слънце на една пейка, но си беше студено. После ходихме до един бебешки магазин да търсим по-дебело одеалце, но нищо не харесах. Направихме и едно гости, там вече полегнах и ме почнаха едни контракции без болка, ама си казах - брееее, започва ли се  Thinking Тази седмица чакаме кошарката, дано дойде  Grinning Утре ще звъня на док да питам дали пуснаха направления, че ме чакат още изследвания.  Flutter
Стефи, аз имам 3 памперса за възрастни и приготвих тях. Знам ли какво чудо ще бъде, все си мисля, че с превръзки работата няма да стане. Трябва да отида да питам за еднократни гащи, да взема и от тях.
Другарки по съдба къде сте? Не пишете много  Hug

# 117
Само аз съм тука, другите са мързеланки  Hug
Аз пък не спах цяла нощ, до сега не съм имала проблеми със съня, ама тази нощ беше кошмар, то не ме боде нещо в корема, неудобно ми беше, ставах 16 пъти до вц, изобщо красота, затова пък след като закуска като заспах, чак сега се събуждам.
Гледам, че е хубаво времето и мисля да се разходя малко, батерията на кантара ми сдаде багажа и не знам колко кг съм, от 2 седмици не съм се мерила и ще има изненади после  Joy Joy Joy
Sweet, joli24 къде сте?

# 118
Ето ме и мен  Peace Още сме си 2 в 1 ама още малкичко и се надявам живи и здрави да се гушкаме скоро. Да си призная много ме е страх, дали заради предишните преживявания, дали защото знам какво ме очаква като болка и т.н., дали от страх какво ще се случи, но вече съм на края на силите си  Sad Дано Господ е с нас и следващия път да се включа с най-хубавата новина  Praynig А като се сетя първия път как си легнах на операционната маса, все едно на кафенце ме поканиха...луда работа  Simple Smile
Маги и аз в началото нямах проблем със съня, ама накрая вече бебо си каза думата...Снощи пак ме държа до 2.30 будна и като се нарита заспа  Laughing Иначе за кантара какво да ти кажа...аз спях да се качвам и макар че този път нормално съм + 13 кг като се погледнах едни стрии едно чудо чак ми де доплака  ooooh! И от предния път си имам въпреки че се мазах, ама.....Как ще го махам това чудо не знам  newsm78
Смърфи това с памперсите е супер удобно и аз първия път бях с такива, но този път ми искат само лигнин...Взела съм си едни дебели превръзки и разчитам на това че след операцията не са чак толкова лохиите, ама знам ли  Rolling Eyes Ти сега щом ще пробвате с нормално раждане може да наблегнеш на разходките...не на чистенето  Laughing Айде да видим коя от нас първа ще се похвали  Hug
На всички коремчета, мами и бебоци много целувки от нас  Heart Eyes

# 119
Тумбачета,стискам палци всички да мине бързо и леко най-вече и да се похвалите скорооо с пухкави бебоциии  Hug Hug Hug
Аз съм почивка и тази седмица,ама ме хващат лудите вече Simple Smile вчера сестра ми ме изведе малко на разходка в квартала и се припичахме на една пейка.Толкова семки изядох,че ми се изприщи езика  hahaha Сега пак излязох за малко,но духа неприятно и се прибрах на бързо и така Simple Smile Нищо интересно,лежа си,пишкам през 15мин и играя на някакви скучни игрички Simple Smile))
Целувки по пупитеее  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт